2777
2789
سوال منم هست البته کوک بلدم چن روزه همش تو فکر خیاطیم

من هیچی بلد نیستم ولی خیلی دوس دارم 😞

شد ، شد ... نشد ،بیا بشین برات چایی بریزم 😍☕تیکر برای رسیدن به خواستمه 😍 یه صلوات برام میفرستی ؟ ممنون ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچا یه سوال  کسی که کوک ساده بلد نیست میتونه خیاط شع ؟

آره چرا نشه من زمانی که شروع کردم بلدنبودم سوزن دست بگیرم

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
چطور عزیزم یعنی دوختش بده؟؟

نه دوختش خوبه

مدلش خوب نیس

مثلا پسرونه اون طلایی روی بند هاش خوب نیس

ولی دوخت تمیز

و اینکه خیاط بودن و بلد بودن خیلی خوبه موفق باشی😊

ولی هیچ وقت مدل الکی ندوز همیشه مدل های باکلاس انتخاب کن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

آره چرا نشه من زمانی که شروع کردم بلدنبودم سوزن دست بگیرم

واقعا ؟ وای انقد دوس دارم یاد بگیرم 😞 22 سالمه هیچی هم بلد نیستم از خیاطی

شد ، شد ... نشد ،بیا بشین برات چایی بریزم 😍☕تیکر برای رسیدن به خواستمه 😍 یه صلوات برام میفرستی ؟ ممنون ❤
مجازی نمیتونم یعنی حالیم نمیشه...حضوری هم وقتشوندارم

من از بچگی عاشق خیاطی بود با این که بچه کوچیک دوساله داشتم رفتم حضوری یاد گرفتم الان دخترم ۹سالشه براش لباس رنگی رنگی میدوزم🥰

واقعا ؟ وای انقد دوس دارم یاد بگیرم 😞 22 سالمه هیچی هم بلد نیستم از خیاطی

آره عزیزم اگه علاقه داری پس حتما میتونی👍

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
عزیزم من درست همسن شما بودم یاد گرفتم🥰

جدی ؟ خب شما اون موقع یاد گرفتی من تازه باید شروع کنم 😬