2777
2789
عنوان

به یه پیجی لباس سفارش دادم حالا بلاکم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بالای ۲۰۰ دادی شکایت کن وگرنه پول شکایت بیشتر از لباست میشه از فروشگاه هایی که پیج دارن خرید کن ...

نه میتونه وقتی شکایت کرد پول تنظیم شکایتشم بگیره بعد رضایت بده شکایت کن اسی فتا

...یک عدد آدم...

منم یه بار تو تلگرام خرید کردم نامردا پولمو خوردند و دیگه جوابمو ندادند بعد فهمیدم کلاهبردارن 

زخم ها حافظه دارند،آنها هرگز حرف ها و کلماتی که شنیده اند را فراموش نخواهند کرد.

یه بار هم خواهر من اینترنتی مانتو خرید ۳۰۰ پول داد چند سال پیش براش نفرستادن و تازه شکلک مسخره کردن براش گذاشته بود.شکایت هم کرد فایده نداشت

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

یاد اون عکسه افتادم... نوشته بود وقتی خرید اینترنتی میکنیم... چندتا گزینه نوشته بود ک طرف پیش خودش میگه اگه بلاکم کنه چی؟اگه دیگه سین نکنه چی؟خدایا اگه پولمو نخوره دیگه نمازامو میخونم

میشه برای سلامتی نینیم ی صلوات بفرستی؟ربنااغفرلی ولوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب.  عزیز دل مامان زودی گندله شو و بیا چون آبجی کیانای مهربونت از همین الان همش سراغتو میگیره و میگه پس شرا نینی ب دینا نمیاد باهاش بازی تونم  
نه میتونه وقتی شکایت کرد پول تنظیم شکایتشم بگیره بعد رضایت بده شکایت کن اسی فتا

چون بیشتر جاها کلاهبرداری میشه اغلب اونایی که زرنگن گیر نمیفتن میگم وگرنه حرفتون درسته میشه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.