2777
2789
عنوان

انگشتر موکل دار

2336 بازدید | 16 پست

سلام کسی تا بحال انگشتر موکل دار خریده ؟ چطوره واقعا کار میکنه ؟؟؟ چند روزه جواب داده ؟؟ اگه خریدین یه شماره تماسی چیزی بدین که اگر ادم مطمعنیه منم بخرم البت اگ واقعیه 

اومم اونایی که نمیدونن چیه انگشتر موکل دار توش جن داره قیمت انگشتره بسته به نوع قدرت جنشون کم و زیاد و با انتخاب مشتری میگن فلان موکل و فلان سنگ خوبه حالا این انتخابا میتونه از بین افزایش رزق و روزی و چشم زخم و بازگشت معشوقه و افزایش محبت وعشق و یه کاری کنه کل جنس مخالفا عاشق شن و خلاصه این چیزاس ک اگ بخوایین این چند روز اینقد خوندم میتونم قشنگ براتون توضیح بدم ولی از واقعی بودنش اطلاع ندارم اگر کسی خریده تا بحال لطفا بهمون بگه که کارکردش چطوریه

درخواست دادم

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی اون جن قشششنگ به زندگیت مسلط میشه؟حالا ک همه چیو خوندی سخنرانی اقای رایفی پور درباره اجنبه رم ...

من ک کاریشون ندارم راسش خیلی میترسم اخه میخوام برای عشقم و خودم بگیرم خیلی میترسم بلایی سرمون بیاد واس همین پرسیدم ببینم کسی خریده خیلی تعریفشو شنیدم و تضمین میدن جن توش کاریت نداره 

من ک کاریشون ندارم راسش خیلی میترسم اخه میخوام برای عشقم و خودم بگیرم خیلی میترسم بلایی سرمون بیاد و ...

گلم ضرر نمیکنی سرچ کن سخنرانی این اقارو ببین 

هرگز این انگترو نخر و سمتش نرو..یه مشگ ازت حل میکنه اما بیچارت میکنن...

من ک کاریشون ندارم راسش خیلی میترسم اخه میخوام برای عشقم و خودم بگیرم خیلی میترسم بلایی سرمون بیاد و ...

سپیده جون هم اسمیم😂اونا باهات کار دارن بقول همین رایفی پور میگه اینکارا عین اینه در قفس شیرو باز کنی تو راهشون بدی به زندگیت دیگه نمیرن بیرون

خودتون میفروشید؟

نه بابا

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
خودتون میفروشید؟

همش کلاهبرداریه چند نفر میشناسم خریدن گرون هست۱۵۰۰تا۲میلیون پول دادن ولی میگفتن اندازه یک  پشگل گوسفند برامون کارایی نداشت بعد۶ماه بردیم مغازه اتگشتر که بفروشیم مغازه دار گفت اینا دونه ۵هزارتومنه خلاصه میگن انداختیم سطل اشغال انگشتر