2777
2789
عنوان

اشتباه ان تی

291 بازدید | 15 پست

سونو ان تی گفت احتمال80درصد دختر گفت اشتباه نمیکنم

حالا دیروز رفتم همون دکتره میگه پسر

اصلا به دکتره شک دارم

بااینکه چیزشم نشون داد 

آخه چرا ان تی گفت اشتباه نمیکنم

برا شما هم پیش اومده اشتباه بشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰٪ پسره

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
عزیزم ضربان قلبش چند بود نی نیت تو ان نی?و اینکه سمت راستت بود یا چپ?

واسه سونو ان تی سمت چپ بود ضربان قلب164

واسه سونو هدفمند سمت راست بود ضربان قلب 143

واسه سون قلب رفتم پیش دکترم تعداد شو نگفت

واسه سونو ان تی سمت چپ بود ضربان قلب164 واسه سونو هدفمند سمت راست بود ضربان قلب 143 واسه سون قلب ر ...

الان گفتن پسره?جنین منم تو ان تی قلبش155تا میزد.سمت چپمبود دکتر گفت شابد دختر.ولی اعتمادی به حرفش نداذم

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 
عزيزم منم مثل شما بودم ان تي گفت دختره سونو پرنزده هفته و انومالي گفتن پسره براي شمام حتمي پسره ...

آره اسم دخترو انتخاب مرده بودیم باهاش حرف میزدم 

نه لباس نگرفتم  میزارم انشالله تا30هفتگی