2777
2789

موقعی که گردش و تفریح میرین‌ تنهایی‌ میرین یا با اونا؟  موقع رفتن به مادرشوهرتون تعارف میکنین؟ 

خودم بگم که تعارف نمیکنم و بدون اونا میرم چون میترسم یکی دوبار مادرشوهرمو ببریم‌ دست برنداره و هر بار بیاد باهامون و چون زن پرحرف و نیش و کنایه داریه و با هر جملش میونه من و پسرشو خراب میکنه اختلاف میندازه اصلا با بودنش لذت نمیبرم از گردش دلیلم اینه و مادرشوهرمم از این بابت پشت سرم بد میگه!  

خدایا شکرت

نه چرا ببريم

اوايل ميرفتيم دور بزنيم انتطار داشت بگيم بياد

ولي نگفتم عادت كردت

البته زن خيلي خوبيه 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من هر بار بیرون میرم هم مادر شوهرم هم پدرشوهرمو میبردم ولی سر یه موضوعی پشت پسرش رو گرفت بااینکه حق بامن بود منم ازش رنجیدم همش میگم حقمه نباید میبردمش 

با اینکه دخترای خودش جایی نمیبرنشون البته منم فقط برای خدا این کارا رو کردم 

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.

شاید دو ماه یبار تعارف بزنیم که میاد 

دقیقا من امتحان کردم وقتایی که دو بار پشت سر هم میبریمش با خودمون بار سوم که نمیبریمش کلی اخم و تخم و ناراحتی میکنه 

هی میگه من حالم بده کسی به من توجه نمیکنه😅😅

همین دوهفته پیش بردیمش پارک حالا یک روز در میون زنگ میزنه که بیاید بریم پارک 🙄

عزیزم من هر بار بیرون میرم هم مادر شوهرم هم پدرشوهرمو میبردم ولی سر یه موضوعی پشت پسرش رو گرفت بااین ...

ببین دیگه یه نفر هم خوبی میکنه کاری میکنن پشیمون‌ بشه از خوبیاش خاصیت پدرومادرشوهر همینه!  منم براشون‌ خوب بودم و میخواستم خوبتر بشم ولی با کاراشون پشیمونم کردن الان بهشون بی تفاوتم 

خدایا شکرت

من هر وقت بیرون میرم مادرشوهرمم میاد...تعارفشم میزنی جلو میشینه....هر وقتم خودش بخواد دو نفره میره به منم تعارف نمیزنه....زن خوبیه ..ولی دیگه میخام منم دو نفره برم ...فک نکنه وظیفمه