2777
2789
عنوان

مادر نامهربان رو چجوری برخورد کنم؟

1868 بازدید | 16 پست

اگه مادرتون بین شما و برادرتون فرق بزاره، طوری که جلو شوهرتون خجالت بکشید وخیلی ناراحت و دل شکسته بشید..ایا باز با اون مادر و پدر رفت و امد میکنید؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا امتحان الهی ،هست .

اینکه آیا با وجود ،تبعیض ،آیا باز هم ،دستور خدا رو اطاعت میکنی و به مادرت احترام میزاری یا نه؟

بدون ،همین موقع هاست که انسان رُشد میکنه.تو همین سختی های روحی

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
اینا امتحان الهی ،هست . اینکه آیا با وجود ،تبعیض ،آیا باز هم ،دستور خدا رو اطاعت میکنی و به مادرت ا ...

ینی اون بدی کنه تو خوبی ؟ الان مامان من جلوی همه به من بدو بیراه گفته منو خورد کرده . اونوقت حاضر هم نیست که کارش اشتباه بوده و قبول کنه تکرار نکنه . میگه باز تکرار میکنم . الان من باید برم و بهش احترام بزارم ؟، اینجوری هیچوقت نمیفهمه کارش اشتباه بوده و تکرار میکنه

چرا..چرا مجبوری..وقتی ببینی و ناراحت بشی..تا کی برا خودت ارزش قاعل نشی

فعلا که من مجردم و دستم زیر سنگ .انشالله سال دیگه کنکور قبول بشم برم.پشت سرمم نگاه نمیکنم

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم