2777
2789
عنوان

تا حالا شده خطر از بیخ گوشتون بگذره

359 بازدید | 57 پست

بیایین تعریف کنید

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

خودم چند روز پیش داشتم آلو میخوردم نمیدونم چی شد هسته اش رو قورت دادم گیر کرد هسته تو گلوم
اولش گفتم الان رد میشه قشنگ یه موز دستم بود پوستو کندم دادم دست پسرم بعد دیدم رد نمیشه  رفتم دم سینک آب آب بخورم دیگه نفس کم اوردم فقط زدم روی سیک با دستم که شوهرم برگشت سمت آشپزخونه

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

آرهههههه 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم منو دید داد زد چی شده اومد تو آشپز خونه بچه ها داشتم خفه میشدم نمیدونید چه لحظه هایی بود فقط دست و پا میزدم شوهرم از پشت بغلم کرد هی شکممو فشار میداد  ولی فایده ایی نداشت 

صدای گریه دخترمو مشیشنیدم میگفت خدا مامانم داره میمره شوهرم چشماش پر اشک بود  دیگه دمر شدم گفتم دیگه تموم شد زندگیم  فقط تو فکرم اومد کی بعد از مرگم مواظب بچه هامه
همینجوری که دمر بودم شوهرم با مشت زد توی کمرم

هسته رد شد  
بچه ها تا هسته رفت پایین فقط سرفه میکردم و نفس میکشیدم و گریه میکردم
پسرم که پنج سالشه فقط یه گوشه ایستاده بود مات زده نگاهم میکرد هیچی نمیگفت وقتی بهتر شدم دیدم نیستش به خواهرش گفتم برو دنبالش  رفت دید توی اتاق بیصدا داره گریه میکنم 

تا چند روز حتی میترسیدم غذا بخورم

یه چیز جالب دیگه اونروز شوهرم صبح باید میرفت سرکار ولی خیلی اتفاقی و الکی الکی آف شد و موند خونه  خودش گفت اگر نبودم تو مرده بودی  

با ماشین تند میرفتم که ی ماشین موقع سبقت از روبرو از یکی دیگه اومد راه من هول شدم ماشین و گرفتم شونه خاکی خیلی عمیق تر بود نسبت ب جاده اگه زودتر بر نمیگردوندم چپه میشد ماشین کل مسیر میلرزیدم به روم نیاوردم مامانم نترسع 

آرهههههه 

تعریف کن

هسته الو بزرگه 

اوهوم

اره

دایی مامانم فوت شده بود بعد خاکسپاریش من و دخترش و نوه ش موندیم سرخاک واسش قران خوندیم 

بعد ک خواستیم برگردیم از بس دخترش گریه میکرد و خودمم ناراحت بودم حواسم پرت شد بدون اینکه پشت سرمو نگاه کنم،خواستم دور بزنم نصف پوز ماشین رفت تو جاده که یه ماشین بابوق و سرعت وحشتناک از کنارم رد شد،ینی میلیمتری اینورتر مبومد سه تامون له شده بودیم