مث دفعه قبل ازش بدم نیومد. خواستگارمو میگم. دفعه قبل خیلی بنظرم خشک مقدس اومد و قیافه و هیکل و تیپشم اصن به دلم نبود. ولی امشب رفتیم تو روشنایی و روبروی همدیگه باهم حرف زدیم. پسر خوبیه ، بنظرم سختگیر نیست و دید وسیعی داره ، انعطاف پذیره.. ولی خب بعضی چیزا هنوز تو ذوق میزنه. مثلا مدل موهاش بده خیلی دِمده اس اینقد که مادرم سنی ازش گذشته بهش اشاره کرد ، یا یه قیافه بخصوصی داره ، ریش هاش کم پشتن و یکم اصطلاحا کوسه است، بعد قدشم ارفاق کنیم هم قد منه ینی ۱۷۳. لاغرم هست ولی من استخون بندیم درشته ، تو پرم. خلاصه کلا با شکل و قیافه همسری که مد نظرم بود فرق داره. ولی از نطر اخلاقی فک میکردم خشک مقدسه اما طبق حرفاش فهمیدم نیست اهل سفر و تفریح و حتی اهنگ هست یا به حجاب گیر نمیده حتما چادر باشه. یکم روش بازشده بود شوخی کرد خندید. ولی دفعه قبلی جوری رفتار کرده بود من گفتم نمیشه باهاش خوش گذروند همش پی مسجد و روضه و کار خیره..
حالا بنطرتون ادامه بدم باهاش؟؟ سنش ۶۷ من ۷۵. بنظرم سنش بالاست. نمیدونم ادم گرمی هست یا نه... من فوق دیپلم و کارمندم ایشون داره دکترا میگیره میخواد امتحان قصاوت بده ولی میگه حتما تا رسیدن به اونجا واسه بحث مالی میرم دنبال شغل تا الانم هرجا میخواستم کار بهم میدادن خودم نرفتم. خانواده خوب و تقریبا سرشناس داره مثل خانواده خودم