2777
2789
عنوان

کمک کنید💕

78 بازدید | 10 پست

خب میخوام یه چیزی رو بهتون بگم و ازتون کمک بگیرم 

من میخوام شالمو بیارم جلوتر یعنی قبلا خیلی موهامو بیرون میزاشتم ولی دیگه از امروز تصمیم گرفتم بیارمش جلو و فقط کمی از موهام پیدا باشه تا از نگاه های بد مردا و پسرا در امان باشم

بنظرتون واقعا اینطوری میشه یعنی میشه که کمتر نگاهم کنن؟؟ 

تصمیم خوبی گرفتم؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بخاطر مو نگات میکردن😐😐😐😐موچه جذابیتی داره واسه مردا،اونا بیشتر ارایشو اندامو مانتو جلوبازو ...

ببین عشقم من مانتوی بلند میپوشم با اینکه روی سینه هامم میپوشم حتما فقط و فقط موهامو میزارم بیرون

مانتوی جلوباز هرگز اصلا نمیخوام بپوشم آرایشم نمیکنم هیچی حتی یه ذره 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
ببین عشقم من مانتوی بلند میپوشم با اینکه روی سینه هامم میپوشم حتما فقط و فقط موهامو میزارم بیرون

آهان آرایشم هیچی نمی‌کنم 

اگه به اینکه روسریت عقب بوده عادت کردی کمی سخته خدایی ولی تصمیم خوبیه👍🏻👍🏻

💕😘