2777
2789
عنوان

کی عشقش برگشته؟💔

360 بازدید | 69 پست

من دوسال عاشق یکی بودم خیلی باهم خوب بودیم همه تعجب میکردن دوتامون جز همدیگه به هیچکس حتی نگاهم نمیکردیم و قشنگترین چیز هم همین اعتمادی بود که به هم داشتیم

تقریبا یه ماه پیش یه بحث کوچولو کردیم من ناراحت شدمو بلاکش کردم البت میخواستم فقط چند حرف نزنه بعدش اشتی میکردم یهو دیدم از تل پیام داد ببخشید ناراحتت کردمو خدانگهدار بعدشم از همه جا دلیت زد هنوزم نصب نکرده گوشیشم یروز روشنه یروز خاموش روز بیستم هم بهش پیام دادم ک خیلی نامردی ازم فرار کردی منم دیگ ازت دل میکندم ولی جوابمو نداد بخدا دارم شاخ درمیارم همش میگم چیشد یه دفعه حتی تا یه ساعت قبل دعوا عالی بودیم باهم مطمعنم اهل خیانت و اینام نیس چون یه بیماری داشت پولم هیچی نداره اخلاقم نداره ک کسی بخواد باهاش دوست بشه خیلی احساستی بود یروز ک باهاش قهر میکردم زمین و زمان رو بهم میدوخت اشتی کنیم یعنی یه دفعه چیشد بخدا یه ماهه خیلی دارم عذاب میکشم هزارجور دعا کردم ولی نشد برنگشت قسم میخورد ک جز تو دیگ هیچکسو نمیخوام منم باورش داشتم ولی اصلا نمیدونم چ اتفاقی افتاده ک داره اینجوری میکنه خیلی عذابم داد فقط دلم میخواست ازش بپرسم چرا مگه من چم بود لطفا برام دعا کنین یا بهم برگرده یا فراموشش کنم چون هنوز خیلی دوسش دارم لطفا نصیحت نکنین ک لیاقتتو نداشت و اینا خودم میدونم ولی فقط کسایی ک تجربه کردن میدونن چ حسی دارم!😞

یک عدد کاربر ترکیده ی قدیمی ام😐💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنگشت 😭😭😭 برنگشتنش یه طرف دلم براش تنگ شده، هرکی پستمو میبینه دعا کنه فقط ببینمش 😭😭😭 بخدا د ...

الهی بمیرم😭

منم پاییز شدید دلم میگیره

ایشالا به حاجتت برسی دوستم

یک عدد کاربر ترکیده ی قدیمی ام😐💜
عزیزم امضای منو بخون انشاله که قابل باشم کمکت کنم ♥️🙏

امیدوارم ایدی شما  یا این تبلیغ جنبه تجاری نداشته باشه

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
چرا؟ من خیلی دلم تنگ شده چیکار کردی برگشت؟

هیچی.یهویی دیدم مادرشو فرستادخواستگاریم.منم ازاینور انقدر دعوا کتک خوردم ک بالاخره قبول کردن ازدواج کردیم ۲ ماه عقدموندیم سرهرزه بازیاش جداشدیم☹

۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢