من دوسال عاشق یکی بودم خیلی باهم خوب بودیم همه تعجب میکردن دوتامون جز همدیگه به هیچکس حتی نگاهم نمیکردیم و قشنگترین چیز هم همین اعتمادی بود که به هم داشتیم
تقریبا یه ماه پیش یه بحث کوچولو کردیم من ناراحت شدمو بلاکش کردم البت میخواستم فقط چند حرف نزنه بعدش اشتی میکردم یهو دیدم از تل پیام داد ببخشید ناراحتت کردمو خدانگهدار بعدشم از همه جا دلیت زد هنوزم نصب نکرده گوشیشم یروز روشنه یروز خاموش روز بیستم هم بهش پیام دادم ک خیلی نامردی ازم فرار کردی منم دیگ ازت دل میکندم ولی جوابمو نداد بخدا دارم شاخ درمیارم همش میگم چیشد یه دفعه حتی تا یه ساعت قبل دعوا عالی بودیم باهم مطمعنم اهل خیانت و اینام نیس چون یه بیماری داشت پولم هیچی نداره اخلاقم نداره ک کسی بخواد باهاش دوست بشه خیلی احساستی بود یروز ک باهاش قهر میکردم زمین و زمان رو بهم میدوخت اشتی کنیم یعنی یه دفعه چیشد بخدا یه ماهه خیلی دارم عذاب میکشم هزارجور دعا کردم ولی نشد برنگشت قسم میخورد ک جز تو دیگ هیچکسو نمیخوام منم باورش داشتم ولی اصلا نمیدونم چ اتفاقی افتاده ک داره اینجوری میکنه خیلی عذابم داد فقط دلم میخواست ازش بپرسم چرا مگه من چم بود لطفا برام دعا کنین یا بهم برگرده یا فراموشش کنم چون هنوز خیلی دوسش دارم لطفا نصیحت نکنین ک لیاقتتو نداشت و اینا خودم میدونم ولی فقط کسایی ک تجربه کردن میدونن چ حسی دارم!😞