2777
2789
عنوان

پوشک محافظ

1262 بازدید | 55 پست

سلام خانوما بخاطر گرون شده مای بی بی دیگه توان خرید پوشک نداریم بهمون فشار میاد کسی تاحالا از پوشک محافظ استفاده کرده؟خوبه؟طرز استفاده ش چطوره و قیمتش چقدره

پوشک محافظ چطوریه؟

کهنه و مشما منظورته؟

یا شورت آموزشی؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوشک محافظ چطوریه؟ کهنه و مشما منظورته؟ یا شورت آموزشی؟

نمیدونم یکی گفت پوشک محافظ بگیر گفت فکر کنم می زاری داخل پوشک اون و عوض میکنی بعد چندبارخود پوشک و عوض میکنی

😢😢😢

خیلی ناراحت شدم 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
لعنت به این گرونی  مادر بدبخت کم گرفتاری داره تو خونه حالا باید فکر این چیزا هم باشه  خد ...

والا بخدا

من بچه دارم جز ماى بيبى به همه چى حساسه ميخواستم تو خونه پوشك كامل با شورت دكمه اى بذارم شوهرم نذاشت گفت نگاه كن طفل معصوم واژنش مثل خون قرمز ميشه ميسوزه اين دختره رحمش عيبناك ميشه!

حالا واقعا موندم چكار كنم حيرونم

نمیدونم یکی گفت پوشک محافظ بگیر گفت فکر کنم می زاری داخل پوشک اون و عوض میکنی بعد چندبارخود پوشک و ع ...

اهان نشنیده بودم تا حالا جالب بود 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
من سه هفته اسیر بودم میخاستم بگیرمش کل خونم با جیش بکی شد و دوباره پوشکش کردم..توف تو این گرونی

منم دیروز پوشکش نکردم گفتم شاید تونستم از پوشک بگیرمش میزاشتم تندتند رو لگنش اما نمیشه فعلا ۱۴ ماهشه کوچیکه نمیفهمه  

والا بخدا من بچه دارم جز ماى بيبى به همه چى حساسه ميخواستم تو خونه پوشك كامل با شورت دكمه اى بذارم ...

😭😭😭😭😭😭

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊