2777
2789
عنوان

با خواهرهای نامزدم چه کنم؟

490 بازدید | 25 پست

خانما با یه پسره دوستم و قضیه مون داره جدی میشه اون سه تا خواهر بزرگ تر از خودش داره(یه تاپیک مشابه هم قبلا زده بودم این اون پسره نیست شانس منه با هرکی هستم سه تا خواهر داره  )چند وقت پیش با هم دعوامون شد و خواستم باهاش تموم کنم که هر سه تا شون بهم پیام دادن و زنگ زدن  به نظرتون این پسره اصلا از نظر عقلی بالغه؟آخه چرا همه چیو باید به خواهرهاش بگه؟بعد خواهرش بهم میگه این ناز پرورده بزرگ شده تک پسره یه کم نازشو بکش  (منم فقط یه برادر کوچیک تر دارم)خوبه منم بگم تک دخترم و فلان؟آخه یعنی چییی

به نظزتون باهاش بهم بزنم؟واقعا حوصله دخالت هاشونو ندارم

پ.ن:من 23 سالمه اون 25.هم دانشگاهی و هم رشته ایم اون دوسال پیش سر یه کار خوب رفت من دارم درس میخونم و وضع مالی و تحصیلات پدر مادرم بالاتر از اونه.خودش خیلی پسر خوبیه ولی میخام باهاش تموم کنم.نظرتون؟

تویی که اینو میخونی، امیدوارم به همه آرزو هات برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم برین مشاوره

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

😑 وااا تو نازشو بکشی خوبه تو دختری

در 🌸۹۹/۹/۹🌸 کرونا از بین رفته شوهرمم کار پیدا کرده داریم‌کارای عروسیمونو میکنیم ....۱سالو ۶ماهه عقدم برای درست شدن کار شوهرم یه صلوات بفرستید💖تیکرمم تیکر وقتیه شوهرمو بعد ۱ ماه میخام ببینم  
بنظرم تموم کنی بهتره.  از الان اینجوریه اونم نه یکی به سه تاشون گزارش کامل میده

همین.ما هنوز با هم دوستیم وای به حال بعدا

ببین یکی از دلایلی ک به خواهراش میگ شاید اینک فک کرده قضیع داره تموم میشع چشمش ترسیده گفتع ی کار کنم نره اگ فقط یبار اینجور شده نادیده بگیر ولی اگ هی میگه خواهرام خواهرام ولش کن 

خواهرها مشکل دوم شما هستن. اول به خودش فکر کن !

ببین خودش خوبه.ولی هرچی میشه یه جوری به خواهر هاش ربط داره.خوبه منم همه جا برادر و بابامو بچسبونم به خودم آخه

ببین یکی از دلایلی ک به خواهراش میگ شاید اینک فک کرده قضیع داره تموم میشع چشمش ترسیده گفتع ی کار کنم ...

همیشه میگه.یه خواهر زاده 3 ساله داره فکر کنم نصف حقوقشو هر ماه میده کادو برای اون :/

ببین خودش خوبه.ولی هرچی میشه یه جوری به خواهر هاش ربط داره.خوبه منم همه جا برادر و بابامو بچسبونم به ...

خودش خوبه ، پس باید مدیریت کنه .

به نظر من بیشترین دعوای عروس و خواارشوهر از مدیریت نکردن پسر هست

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
دیدی توروخدا.حس میکنن داداششون منت گذاشته که با منه

بخداااا چه چیزا فردا دعواتون بشه همش تو مقصری

در 🌸۹۹/۹/۹🌸 کرونا از بین رفته شوهرمم کار پیدا کرده داریم‌کارای عروسیمونو میکنیم ....۱سالو ۶ماهه عقدم برای درست شدن کار شوهرم یه صلوات بفرستید💖تیکرمم تیکر وقتیه شوهرمو بعد ۱ ماه میخام ببینم  
همیشه میگه.یه خواهر زاده 3 ساله داره فکر کنم نصف حقوقشو هر ماه میده کادو برای اون :/

فرااار کن 😐😕

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی