2777
2789

بیاین از رویا هایی که محل بوده بهش رسیدین 😍و رویاهایی که هیچ وقت بهش نرسیدین😔بگید ...

من خودم رویام این بود دانشجوی دانشگاه دولتی بشم و شدم

و رویام دوربین حرفه ای سونی بود که مدت ها بهش نرسیدم و هنوز رویاشو دارم ... و رسیدن به ...یآر که هیچ وقت میسر نشد و رویا شد تا به آخر عمر

شما بگید ...

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

البته امروز ۲۶ سپتامبر و یک روز گذشته ولی بگید تا یکم تو این اوضاع بد امید وار شیم ...

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رویای لندن دارم و میدونم کع میرم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

شاید خنده دار باشه رویای من این بود صدای خوبی داشتم و میخوندم خواننده بودم😅

در 🌸۹۹/۹/۹🌸 کرونا از بین رفته شوهرمم کار پیدا کرده داریم‌کارای عروسیمونو میکنیم ....۱سالو ۶ماهه عقدم برای درست شدن کار شوهرم یه صلوات بفرستید💖تیکرمم تیکر وقتیه شوهرمو بعد ۱ ماه میخام ببینم  

یه رویای دیگ دارم اینه که برم کره جنوبی 

شاید حقیقت بشه

در 🌸۹۹/۹/۹🌸 کرونا از بین رفته شوهرمم کار پیدا کرده داریم‌کارای عروسیمونو میکنیم ....۱سالو ۶ماهه عقدم برای درست شدن کار شوهرم یه صلوات بفرستید💖تیکرمم تیکر وقتیه شوهرمو بعد ۱ ماه میخام ببینم  

به هيچكدومشون نرسيدم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
پزشکی دانشگاه بهشتی . فعلا ک دارم تلاش میکنم تا ببینیم میرسیم یا ن

انشاالله می‌رسی 🥳

رویای لندن دارم و میدونم کع میرم/

رفتی جای منم خالی کن🖐🏻

رفتی جای منم خالی کن🖐🏻

بیام باهم بریم    /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
شاید خنده دار باشه رویای من این بود صدای خوبی داشتم و میخوندم خواننده بودم😅

یه دهن بخون شاید خوش صدا بودی خببببب😍😂

یه رویای دیگ دارم اینه که برم کره جنوبی  شاید حقیقت بشه

حالا چرا کره🤦🏻‍♀️

به هيچكدومشون نرسيدم 

میرسی نا امید نباش

حالا چرا کره🤦🏻‍♀️

عشق به سریالای کره ای

یه دهن بخون شاید خوش صدا بودی خببببب😍😂

هیچکس نمیگه خوش صدایی😂