2777
2789

احتمالا لقاحت دیر بوده دوروز بعد تکرارش کن ان شاا.. رفته بالا حسابی 

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوباره فرداش تست بده اگه بالا بره عالیه 

شاید لقاح دیر بوده الان نمیشه گفت با یه ازمایش 

استرس نگیر عزیز 

مبارکتون باشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ممنون عزیزم🥰🥰

عزیزم چطوری رفتی تست بدی چی شد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیزم چطوری رفتی تست بدی چی شد

فداتشم عزیزدلم ، والا بتام ازبیست وهشت شد سی دکتر گفت احتمالا خارج ازرحمه تیتربتا بعدش دادم شده بیست وسه ، امروزم که خونریزیم شروع شده ، دکتربرام پروژسترون نوشته نمیدونم استفاده کنم یانکنم میترسم خارج ازرحم باشه وبااین شیافا جاشو محکمترمیکنم ، سونو واژینال تا خونریزی بند نیاد نمیشه انجام بدم 

خدایا مواظب عزیزانم باش❤
فداتشم عزیزدلم ، والا بتام ازبیست وهشت شد سی دکتر گفت احتمالا خارج ازرحمه تیتربتا بعدش دادم شده بیست ...

سلام ای وای ناراحت شدم 

هر چی دکترت گفت انجام بده بدتر نشی