ناپدریم ی خونه زده ب اسم مادرم ب عنوان مهریش الان دارن از هم جدا میشن مرده ادعاکرده ک وکیل گرفته و میتونه با دوتا شاهد خونرو پس بگیره از وکیل پرسیدیم گفتن هیییچ کاری نمیتونه بکنه الان مادرم میترسه شوهرش پول بده ب قاضی و رایشو ب نفع خودش بخره مگ داریم همچین چیزی
تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی زده به اسمش و تو سند قید شده و محضریه چطور میخاد پس بگیره به چ دلیل و عنوانی اخه
جوانه میزنم 🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
بله سندتمام و کمال ب نام مادرمه ولی خوب مادرم خیلی دانگرانه انقدر ناله میکنه منم تو فکر انداخته مادرم جز این خونه هیچ پشتوانه ای داره خیلی میترسه شوهرش هم آدم لجبازیه و اصا نرمال نیس
تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم