2777
2789

ناپدریم ی خونه زده ب اسم مادرم ب عنوان مهریش الان دارن از هم جدا میشن مرده ادعاکرده ک وکیل گرفته و میتونه با دوتا شاهد خونرو پس بگیره از وکیل پرسیدیم گفتن هیییچ کاری نمیتونه بکنه الان مادرم میترسه شوهرش پول بده ب قاضی و رایشو ب نفع خودش بخره مگ داریم همچین چیزی

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی زده به اسمش و تو سند قید شده و محضریه چطور میخاد پس بگیره به چ دلیل و عنوانی اخه

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

نه بابا مگه قاضی آشنا باشه به مامانت بگو یه قولنامه بین خودتون بنویسین که مثلا فروخته به شما خونه را اون موقع نمیتونه هیچ کاری کنه 

باز از وکیل جزئیاتشو بپرس

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید

اگه سندخورده بنام مادرت هیچ کاری نمیتونه بکنه 

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

یه کارایی میکنن که باورت نمیشه عزیزم. فساد دادگاه ها زیاده. ولی این قضیه اگه سند به نام شده باشه که نمیتونه پس بگیره و مهریه هست که دیگه بهتر

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤
وقتی زده به اسمش و تو سند قید شده و محضریه چطور میخاد پس بگیره به چ دلیل و عنوانی اخه

نمیدونم مادرم خیلی دلنگرانو آشفته هس چون اون موقع پول معامله از حساب ناپدریم جابجا شده ولی تمام اسنادو مدارک از نام فروشنده تو اداره ثبت ب نام مادرمه

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
اگه سندخورده بنام مادرت هیچ کاری نمیتونه بکنه 

بله سندتمام و کمال ب نام مادرمه ولی خوب مادرم خیلی دانگرانه انقدر ناله میکنه منم تو فکر انداخته مادرم جز این خونه هیچ پشتوانه ای داره خیلی میترسه شوهرش هم آدم لجبازیه و اصا نرمال نیس

نه بابا مگه قاضی آشنا باشه به مامانت بگو یه قولنامه بین خودتون بنویسین که مثلا فروخته به شما خونه را ...

آخ ن اینک الان هر دوطرف ازهم شکایت کردن میگ اگ بخام خونرو بفروشم شاد تو دادگاه بهم انگ کلاهبرداری بزنه حالا قبل شکایت بود ی چیزی

والا با رشوه هر چیزی ممکنه ولی این جریان به این سادگی نیست با وکیل خوب مشورت کنین

با س تاوکیل مشورت کردیم گفتن هیییچ کاری نمیتونه بکنه نمیدونم حرفهای مادرم منم نگران کرده