2777
2789
عنوان

یه تاپیک ترسناک مون نشه 🫦👺👿

65 بازدید | 7 پست

؟؟؟؟

بیاید تعریف کنید بیشتر از جن ها و چیزای ترسناکی که توی مسافرت دیدید

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حال نیس تایپ کنم پس خلاصه میگم🗿💔 من و ابجیم تو خونه تنها بودیم از تو اتاق صدای کیبورد لپتابم میومد

مث صگ ترسیده بودیم همش قران و سوره و صلوات میگفتیم

ب مامان بابام هم گفتن میگن صدای پرنده و گربس باور نکردن

• 𝒀𝒐𝒖𝒓𝒆 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒕𝒓𝒖𝒕𝒉 •

حال نیس تایپ کنم پس خلاصه میگم🗿💔 من و ابجیم تو خونه تنها بودیم از تو اتاق صدای کیبورد لپتابم میومد ...

قضیه خیلی وقته پیشه

• 𝒀𝒐𝒖𝒓𝒆 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒕𝒓𝒖𝒕𝒉 •

چندوقت پیش،شب  خونه بابام بودم. واسه اینکه راحت بخابم؛رفتم طبقه بالاشون.مامانم گفت تنها نخاب و شب میترسی و...

ولی من تنها رفتم طبقه بالا. قبل خواب ی چیزی میخاستم بخورم،از کشوی قاشق ها ی قاشق برداشتم و درشو بستم. رفتم رو مبل و خوراکی خوردم. یهو چشمم خورد ب کشو قاشقا دیدم بازه😱 فک کردم اشتباه کردم و نبستم. بلند شدم دوباره بستمش و ب خودم تاکید کردم ک کشو رو بستم دیگهههه...

صب واسه نماز پاشدم دیدم دوباره کشو بازه😱😱 از ترس بدو رفتم پایین ب مامانم گفتم چی شده، مامانم گفت نترس کشوی قاشق ها چون سنگین شده،خود ب خود باز میشه😅😅

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))