2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره. من متاهلم. دوستم مجرده. میخواستیم پاسپورت بگیریم برای من از شوهرم‌ رضایتنامه محضری گرفتن. ولی اون چون مجرد بود همینجوری بدون اجازه پاسشو دادن.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
مثلا اینکه چطور میشه اقامت گرفت؟

اقامت کجا مثلا؟ از چه راهی میخوای بری؟ تحصیلی، کاری،...

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
اقامت کجا مثلا؟ از چه راهی میخوای بری؟ تحصیلی، کاری،...

هلند...از تحصیل نمیتونم محصل نیستم

از راه کار هم نمیتونم چون شاغل نیستم

با یکی اشنا شدم اونجاست

گفت تو فقط پاسپورت ویزا بگیر با بلیط

بیا اینجا

باهم میریم کمپ

اونجا میمونی یه مدت 

تا بهت اقامت بدن

هلند...از تحصیل نمیتونم محصل نیستم از راه کار هم نمیتونم چون شاغل نیستم با یکی اشنا شدم اونجاست گ ...

پس راه پناهندگی رو بهت پیشنهاد داده. ولی عزیزم مگه الکیه ویزا شدن؟ میدونی ویزای هلند گرفتن چقدررررر سخته؟ کلی مدارک میخواد. تمکن مالی میخواد. باید به سفارت ثابت کنی که قصد اونجا موندن نداری و برمیگردی. کلی دنگ و فنگ داره.

وای واقعا؟ از کجا میتونم اطلاعات کاملشو بگیرم؟

تو نت سرچ کن کامل برات میاره عزیزم.

اگه به همین راحتی ویزا میدادن که الان نصف ایرانیا رفته بودن. من ۲ ساله دنبال یه راهی ام برم المان پیدا نمیکنم. ایرانیا انقدر رفتن و دیگه برنگشتن خیلییی سخت ویزا میدن.