mahyailiya مدیر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1281 عنوان خانوما یه سوال فنی😁شوهراتونو بیشتر دوس دارین یا بچه هاتونو؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 28 پست بگید لطفا.. سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏 ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️ 1399/07/05 | 12:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عجوج عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 272 معلومه بچه بیشتره .. ولی آخرش شوهره که به درد آدم میخوره ... بچه ها عروس و داماد میشن و میرن ... آخرش فقط زن و شوعرن که میمونن برای هم ...
mahyailiya مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1281 معلومه بچه بیشتره .. ولی آخرش شوهره که به درد آدم میخوره ... بچه ها عروس و داماد میشن و میرن ... آخر ... اره دقیقا سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏 ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️
اردیبهششششششت عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 6662 بچه هامو سلام..ملوچک جان خوبی؟رفتی خونه خودت؟ خدایا شکرت💐🙏
ملوچک_نازار عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 34027 سلام..ملوچک جان خوبی؟رفتی خونه خودت؟ سلام آجی. نه والا حس میکنم که کم کم باید به فکر طلاق باشم بعد زایمانم . شوهرم کوتاه نمیاد از شرطاش
عجوج عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 272 فقط بچم از همه ی دنیا بیشتر دوسش دارم تنها عشق زندگیم❤ فک کنم بد جور دلت از شوهرت پره !؟؟😉😉
mahyailiya مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1281 فقط بچم از همه ی دنیا بیشتر دوسش دارم تنها عشق زندگیم❤ خدا حفظش کنه سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏 ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️
hanijoon2 عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 4450 ولی بچه ها یه روزی میرن دنبال زندگی خودشون😢 میدونم ولی پاره تنم هستن عزیزدلم هستن. گرچه بنظرم نباید به هیچ کسی وابسته باشی اینقدر سختی دیدم که میگم اول واخرش اون خداست که برام میمونه توسختیام تودلتنگیام تنها فریادرسم بوده هیییچ آدمی همیشه پیشم نمیمونه همیشه وفادار نیست بلاخره یه روزی میره
اردیبهششششششت عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 6662 سلام آجی. نه والا حس میکنم که کم کم باید به فکر طلاق باشم بعد زایمانم . شوهرم کوتاه نمیاد از شرطاش عزیزم.....انشااله هرچی صلاحه پیش بیاد. خدایا شکرت💐🙏
جهانگردتنها عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 556 فک کنم بد جور دلت از شوهرت پره !؟؟😉😉 خخخ نه زیاد اما بعد پسرم حس میکنم یه جوری عاشقم که تا حالا نبودم بعد فهمیدم عشقی که فک میکردم به شوهرم دارم باشتباه بوده فقط دوست داشتنه عشق نبوده😁😁😁😁
ملوچک_نازار عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 34027 عزیزم.....انشااله هرچی صلاحه پیش بیاد. ممنونم گلم . مرسی انشااله
میهندوست عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 4220 معلومه بچه بیشتره .. ولی آخرش شوهره که به درد آدم میخوره ... بچه ها عروس و داماد میشن و میرن ... آخر ... پس اگه اینجوریه که شوهر رو هم باید از پدر و مادر بیشتر دوست داشته باشمچون اونها هم از یک زمانی دیگه با ما نیستند برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب