2777
2789
13 ماهشه استامینوفن 6 ساعت یه بار میدم اما قطع نمیشه فقط یه کم کمتر میشه دکتر خودش تا شنبه نیست چیکار کنم؟
شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدای/بر منتهای همت خود کامران شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهین هستی؟
مامانا حتما این کتابو بخونین: من دیگر ما! این جمله قشنگم رو جلدش نوشته: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ماست اما در اندازه ای کوچکتر فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
بچه ها دیروز بغلم بود اومدم بیام تو پیاده رو برگ درخت خورد تو چشمش نصفه شب همون چشم ترشح زردرنگ داده بود میترسم بدنش عفونت کرده باشه..... ممکنه؟
شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدای/بر منتهای همت خود کامران شدم
عزیزم فعلا یه دکتر دیگه برو معاینه اش کنه دختر منم از تب شروع شد بعد دل درد گرفت شدید اصلا تا حالا بچه امو این حال ندیده بودم همون اول کار بردمش دکتر گفت گلوش عفونت داره و باعث تب و دل درد شده اینجور مواقع هرچی زودتر درمانو شروع کنی بهتره دیر بشه بچه ات اذیت میشه مخصوصا اینکه نمیتونه دقیق بگه حالش چقدر بده دختر من از دیروز عصر تا امروز صبح با اینکه هر 4 ساعت استامینوفن میدادم همش داغ بود اصلا تا حالا اینطور نشده بود
مامانا حتما این کتابو بخونین: من دیگر ما! این جمله قشنگم رو جلدش نوشته: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ماست اما در اندازه ای کوچکتر فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین