2777
2789

خانوما خواهرم سه ساله جدا شده یه بچه ۱۰ ساله داره

تو این مدت بواسطه شغلی که داش تقریبا ادمای زیادی میسناختنش .خواستگارم زیاد برلش میومد چه مجرد یا متاهل

ایندفعه یه خواستگار از گرگان بهش درخواست ازدواج داده 

چن ماهه پیامکی و تصویری باهم درتماس بودن

ولی خب فرصت پیش نیومده بشینن که رودرو به شناختی برسن

غیر یبار که رفتیم  شمال اخیرا 

البته نه برای تفریح 

خونه داره پدرم 

یه ملاقاتی باهم داشتن

پسره هم خونه ماشین و حتی تحصیلاتش دکتری است.رییس یه موسسه هس 

بتظر ادم موجهی میاد و تقریبا مذهبی اونم یه بچه دوساله داره

خیلی ولی عجوله میهواد زودتر جواب مثبتو بگیره

ولی خب خانوادم میگن بحث خودتون جدا که کامل به شناخت برسین بحث بچه ها جدا 

کیا گرگانین بطور کلی چجور ادمایی هسن کسی باهاشون معاشرت داشته یا وصلتی

مرداشون چجورین اهل بسازن؟اهل خانواده ان؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

من گرگانی نیستم اما تو استان گلستان زندگی میکنم، شما خودتون کجایی هستین؟هر جایی فرهنگ خاص خودشون‌رو دارن، آدم خوب و بدهمه جا هست 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شناخت آدما از جای ک زندگی کردن خیلی اشتباهه‌... بابای من و عموم برادر هستن اما دوتا اخلاق کاملا متفاوت دارن برین اون شهر از محل کارش و محل زندگیش از آدما بپرسین و تحقیق کنید

من تهرانی هستم همسرم گرگان . به جرات بگم تو کل تیر و طایفه و اشناهام ادم به خوبیه گرگانیا ندیدم ، بی حاشیه بی دردسر ، اقایونشون به شدت رن دوست و اولویتشون زن و بچشونه بخصوص زناشون اینو تو اغلبشون دیدم

من اگر خواهر داشتم حتما توصیه میکردم با این حال همه جا خوب و بد داره ولی اکثرشون اینجورن

من گرگانی نیستم اما تو استان گلستان زندگی میکنم، شما خودتون کجایی هستین؟هر جایی فرهنگ خاص خودشون‌رو ...

اره ما خودمون اهل مشهد

ولی خب واقعا همونجور که همه جا خوب و بد داره 

شلنس ماهم هر وق رفتیم شمال البته منظورم یه عدهدخاصی خدایی نکرده جسارت به مازندرانیا نشه 

تو مشهدم همینطوره و هرحایی خوب و بد داره 

ولی شانس ما ادمای مهمون نوازی به پستمون نخوردن خیلی اذیت کردن 

ببیتید  ما خودمونم اونجا خونه داریم پس یجور اهل اونجا حساب میشیم لطفا به کسی برنخوره  

عزیزم شناخت آدما از جای ک زندگی کردن خیلی اشتباهه‌... بابای من و عموم برادر هستن اما دوتا اخلاق کامل ...

اره درست میگید

ولی بازم قبول کنید هر شهری یه فرهنگ عمومی بین مردمانشون حاکمه بی تاثیر نیس تو شناخت

من تهرانی هستم همسرم گرگان . به جرات بگم تو کل تیر و طایفه و اشناهام ادم به خوبیه گرگانیا ندیدم ، بی ...

جدییی یکم دیگه از خلق و خوشونو عادتای رفتاریشون میگی لطفا

ایشونم همسر سابقش به گفته خودشون خیلی اهل مدو...بود اهل بجه و شوهرداری نبوده 

از این خانومایی که فقط بفکر خودشونن و ایشونم مشکلی نداسته بازم بهش ازادی میداده 

ولی دیگه چون حتی با بچه خودش بد برخورد نیکرده نتونسن ادامه بدن 

عجله چرا!!همسر سابقشان در قید حیات هستن؟

اره جدا شدن

باهم اخلاقاشون نساختن 

ننیدونم بنظرش همین مقدار شناخت کافیه 

ولی خب من میگم نه واقعا اونم تو تحربه دوم نباید بدون شناخت کافی جلو رف 

اره ما خودمون اهل مشهد ولی خب واقعا همونجور که همه جا خوب و بد داره  شلنس ماهم هر وق رفتیم شم ...

کلا استان گلستان مهمان نواز نیستن این تجربه من بعد از ده سال زندگی اینجا هست،خیلی آدم‌های ریلکس و راحتی هستن اصلا خودشون رو برای کسی به درد سر نمیندازن،کلا محبت و خونگرمی که بین ماها هست بینشون ندیدم (من خودم مال یه شهر دیگم)اما خوب خوبی هم دارن یکیش اینه که خانواده دوست هستن خیلی 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
اره درست میگید ولی بازم قبول کنید هر شهری یه فرهنگ عمومی بین مردمانشون حاکمه بی تاثیر نیس تو شناخت

اون فرهنگ کلی دلیل ازدواج نیست الان تو اقوام ما کلی افراد با اخلاق متفاوت هست داداش من کاری ب چادرو حجاب نداره ولی دختر خاله م تو خونه روسری سرشه!!!بابای من ابراز احساست اصلا نمیکنه ولی عموم کوهی از ابراز احساساته!! و..... حتما حتماااااا قبلش برید تحقیق کنید