2777
2789
عنوان

یعنی کرونا دارم

108 بازدید | 10 پست

سلام .پریشب تب ولرز داشتم و بدن درد رفتم دکتر بهم دارو ناپروکسن و کلداکس داد خوردم بهتر شدم .امروز ی کوچولو گوش درد و دلپیچه داشتم کسی هست زبونم لال خدایی نکرده دور از جونش کرونا گرفته بوده راهنمایی کنه

انشاله که این بیماری ریشه کن بشه و همه بیمارا شفا بگیرن

با خدا باش و پادشاهی کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سه هفته پیش رفتم دکتر درد بدن حالت تهوع بیرون روی داشتم و سردرد ازمایش خون دادم دکتر گفت مشکوک ب کرونا هستی 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

من کرونا گرفتم و خوب شدم ولی خوب اونقدرا شدید نبود اصلا بنظرم کرونا ترس نداره پس در درجه اول نترس من به خونوادم نگفتم که نگران نشن و با خبر گیریاشون بمن هم استرس وارد نشه در درجه اول توخونه اگه کسی نزدیکت میشه حتما ماسک بزن چون منو همسرم تنهاییم روز توخونه خودم بودم ماسک نمیزدم شبا ماسک میزدم وموقع خواب جدا میخوابیدیم هیچجا نرفتم که خدایی نکرده کسیو درگیر نکنم اصلا اصلا دارو خاصی نمیخواد من فقط دوتا ورق سفیکسیم گرفتم هر ۱۲ ساعت خوردم همین ینی واقعا همینا الکی نمیگم اما مایعات فرااااوون خوردم آویشن تو قمقمه دم میکردم یه صبح تا ظهر یه قمقمه دو لیتری دمنوش آویشن میخوردم بعداز ظهرام توقمقمه دمنوش پونه کوهی میزاشتم میخوردم غذا آبپز میخوردم بوقلمون محلی و گوشت گوسفند و خروس که طبعشون گرم بود من علاوه بر دوسه روز اول که طب و حالت تهو داشتم و سردرد همش در حد شدید ولی فقط سه روز اول اینطور بودم از پنجمین روز حس بویاییمو بکلی از دست دادم ینی مزه کباب و آب برام یکی بود که بازم نترسیدم و توخونه موندم بدون دارو و با همون دم نوش ها در عرض یکهفته حس بویاییم هم خود بخود برگشت پس در درجه اول نترس و بیخودی جو الکی نده دوم غذاهای خوب بخور راستی آجیل هم میخوردم با میوه فراوون امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم ❤

عزیزم عفونت گوش هست،من چند روز پیش گوش درددی گرفتم که ازدرد تاصبح گریه کردم،وسردرد شدید فرداش هم حالت تهوع داشتم وبرگردوندم بعدش هم تب و لرز شدید همچین لرزی کردم مثل تشنج دندون هام به هم میخورد رفتم دکتر گفت عفونت گوش هست،دوتا بسته اموکسی کلاو داد بااستامینی فوت وقطره گوش