2777
2789

بچه ها دیشب اوضاعی داشتیم با پدرشوهرم ، ۲ساعت دعوا کردیم ،خداروشکر مادرشوهرمم نمیخواستم من خونشون بمونم. پدرشوهرم که رفت یه سری وسایل ببره کمپ بده برا شوهرم ،من با مادرشوهرم حرف زدم گفتم شما با بابا حرف زدی میگفت ما خونه شما بمونیم؟گفت والا قبل این موضوع قرارگذاشتیم که من شبا بیاییم خونه شما بخوابم تنها نباشید حالا میگه شما اینجا بمونید گفتم باشه فرقی واسه من نمیکنه اکر می تونید من و هر روز ببرید سرکار چون محل کارم خیلی دور میشه منم پول ندارم کرایه واسم زیاد میفته این مدت.گفت منم بهش گفتم معصومه کارش نزدیک خونشونه اینجا سختش میشه تو که هرروز نمیتونی ببریش. خلاصه شب شد ک قرار شد من برم خونمون چه دعوایی راه انداخت اونم چون مادرشوهرم گفت فردا چون میخواد بزه بانک من پسرم ک ببرم پیش مامانم تحویل بدم اونجا بمونم. پدر شوهرم گفت تا وقتی شوهرت نیست خونه تو اینجاست حق نداری جایی بری ، همینجا میمونی مادر شوهرم گفت خونشون خالی بمونه دزد میاد وسایلشون ببره چیکار کنن گفت به درک با من اصلا خودم میخرم براش. گفت ازکجات میاری اونوقت با این همه خرج و مخارج و قسط گفت تو چیکار داری رو حرفم حرف نزن وقتی چیزی میگم.من گفتم اکر میخواید اینخوری با دعوا با من کمک کنید من نمیخوام با درگیری نمیخوامم سربار کسی بشم چه اشکال دارهوقتی مامان نمیتونه بچه ام بگیره برم خونه مامانم بمونم گفت برو پس دیگه رو من حساب نکن هر کاری میکنید بکنید برو ماشین بگیر برو ، مادرشوهرم شاخ در آورده بود از این حجم عصبانیت پدرشوهرم. بعد بهش گفت تو خودت نگفتی چند روز خونه مامانش بمونه چند روز خونه خودش تو شب برو پیششون گفت بله گفتم گفت خوب پس دردت چیه منم دعا میکردم چیزی بگه رسوا بشه گفت من الان شوهرش نیست مسئولشم اگر اتفاقی بهشون بیفته جواب پسرم چی بدم . اینم مثل دخترم چ فرقی داره اینجا خونشه همینجا باید پیش خودم بمونه مادرشوهرم گفت بمونه میتونی هر روز ببریش سرکار و بیاریش گفت نه گفت پس الکی حرف نزن هر دقیقه یه چیزی میگی ، تازه خونه خودش راحت تره منم که میگم پیشش میمونم شبا پدرشوهرم گفت تو خسته میشی ۲روز بمونی گفت نمیشم بخاطر بچه ام تحمل میکنم خسته شدم ۲ساعت میام خونه سر میزنم برمیگردم پدرشوهرم گفت بهوجهنم برید برنگردید من کار بهتون ندارم اینقدر خود سرید.  تا تو ماشین نزدیک خونه ما غر میزد بعد ب مادر شوهرم گفت فردا ۱۱ صبح میام دنبالت حالا ک خودش میخواد تنها بمونه. روانی کلا مریضه فکرکنم میخواست من همش ور دلش باشم.

بعد دیشب به مادر شوهرم میگم دیدی بابا چه عصبانی بود چرا سر همچین موضوع ساده ای که قبلا حرف زدیم اینجوری کرد گفت نمیدونم از بس فشار و فکر روش زیاده ، بچه مونو گذاشتیم به امون خدا تا داغون شد حالا دادیم کمپ کاش زودتر به حرفت گوش داده بودیم نمیزاشتیم اینقدر از بین بره ترسیدیم.  کسی که بی پوله نمیتونه کاری کنه ما که دستمون پر بود همیشه چرا زودتر نکردیم . من ازش ناراحت نمیشم بهش حق میدم فکرش مشغوله مسئولیت شما هم رو دوشش افتاده سنش بالاست اذیت میشه تو دلم گفتم اره ارواح عمش تو چه ساده ای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه ی خودت بمون برا چی بری پیش یکی دیگه وقتی خودت خونه داری ول کنا ادم معذبه همون مادرشوهرتم نمیخاس بمونه پیشت...مگع بچه نداری؟تنها نیستی خب

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
ی جابنویسی کسی پست نمیزاره گلم بایدقطره چکونی کنی تاخوششون بیاد

برای خوش اومدن ننوشتم ،نوشتم خودم خالی بشم . واسه یکی تعریف کنم سبک بشم .روستایی ک تاپیک قبلی بودن ازم باخبر بشن.گفته بودم واسم دعا کنن

خونه ی خودت بمون برا چی بری پیش یکی دیگه وقتی خودت خونه داری ول کنا ادم معذبه همون مادرشوهرتم نمیخاس ...

اره ولی سرکار میرم باید یکی بچمو بگیره، مامانم قبول نمیکنه هر روز میگه نمیتونم .مادرشوهرم باید بگیره 

یعنی پدرشوهرت بهت نظر داره؟

والا چندین باز بخشیدمش و هر باز فکر کردم اشتباه کردم و شاید پشیمون شده باز ی چیزی ازش دیدم واسه همین دیگه نمیخوام اصلا بهش اعتماد کنم. وقتی فکر میکردم‌مثل بابامه  دلم شکست با رفتارش.دیگه اصلا نمیخوام ریسک کنم

والا چندین باز بخشیدمش و هر باز فکر کردم اشتباه کردم و شاید پشیمون شده باز ی چیزی ازش دیدم واسه همین ...

چی بگم والا بد دوره ای شده ..پس بهتره دوری کنی و روی خوش نشون ندی بهش

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
چی بگم والا بد دوره ای شده ..پس بهتره دوری کنی و روی خوش نشون ندی بهش

تمام سعیم دارم میکنم ،دیشب نمیدونی چه آشوبی کرد .بزار شوهرم ترک کنه ایشالله برگرده دیکه کاری میکنم نتونه بیاد در خونمون.من دیگه نمیبخشمش