2777
2789
عنوان

اسم نی نی لاکچری

193 بازدید | 25 پست

بچه ها من نمیدونم سلیقه ایه 

ولی دوست دارم اسم بچه مو یه چیز خیلی خاص و کم تر شنیده شده بزارم 

دلم نمیخواد ی اسمی باشه که خیلی تکراری باشه 

الان یه پارک میری میگی کارن  پنج تا بچه برمیگردن 😂 ولی کارن ام اسم خاصیع 

خودم ماهلین و شایلین 

شایراد اتنخاب کردم 

میشه شمام بگیذ

خب قرار نیس فقط بگی خاص باشه اما معنی و زیبایی اسم و... دیگه به فنا بره،الان این چیزایی که شما انتخاب کردی خدایی فک نمیکنم معنی خاصی داشته باشن،اهنگشونم که دیگه خیلی سخته از نظر من

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم الان اسمای همیشگی خاص تر شده... از بس اسمای عجیب میذارن

آره آفرین ،من اسم پسرمو مذهبی گذاشتم به هرکس میگی شاخ در میاره که عه چه عجب یکی ازین اسامی گذاشته واای فلان 😁😁

خب قرار نیس فقط بگی خاص باشه اما معنی و زیبایی اسم و... دیگه به فنا بره،الان این چیزایی که شما انتخا ...

معنی مهمه 

ولی اگه معنی اسم بد نباشه ام ب نظرم هرچی باشه خیلی مهم نیست 

فقط معنای بیخود نداشته باشه 

مگه معنی چقدر مهمه 

مثلا معنی ماهلین هاله ماه معنی بدی نداره ولی حالا بگی چه پر معنی ام نیست 

یه چیز معمولیع

معنی مهمه  ولی اگه معنی اسم بد نباشه ام ب نظرم هرچی باشه خیلی مهم نیست  فقط معنای بیخود ...

آره درست میگی ،من خودم اسم دختر دنیز و شهرزاد خیلی دوست دارم حالا شاید خیلی خاص نباشن

هر جفتش تازه اقدام ب بازداری کردم 😅 ولی فکرم درگیره 

خخخ آهان ،ان شاءا ... بیای خبر بارداریتو بدی ،اسم پسر هاکان ،اورهان ،عماد من خیلی دوست دارم