سلااام دوستان من تازه ازدواج کردم هیچی درمورد جلوگیری نمیدونم نمیخوام با این وضعیت گرونی باردار بشم برای جلوگیری چه راه حلی پیشنهاد میدین که ضرر نداشته باشه نمیخوام قرص مصرف کنم
با اونم باردار میشم؟عزیزمن چه انتظاری از آموزش مدارس دارین شما من دانشگاه رفتم ولی تنظیم خانواده رو نداشتیم افزایش جمعیت داشتیم برای همین من هیچی نمیدونم وقت اینم نداشتم که کنجکاوی کنم برای جلوگیری و کسیم بهم چیزی نگفته..شما خودتون همه چیو میدونین انتظار نداشته باشین همه هم مثل خودتون باشن
البته حق دارین الان بچه های این دوره زمونه همه چی حالیشونه ولی زمانه ما این چیزا زشت بود که سوال کنیم دوتا میزدن تو دهنمون همین الانشم من روم نمیشه از کسی بپرسم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
نه اول خودت تعیین میکنی ک چند ساله بزاری بعد هرموقع خواستی باردار بشی میری درش میاری
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
منم راحت گرفتم ، جلوگیری طبیعی داشتیم میگفتم حامله نمیشم ، سه ماه بعد عروسیم حامله شدم ، من ک میگفتم پنج سال نمیارم بچه ،حالام با پسرم دوتایی داریم بزرگ میشیم خخخ
خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمیکند و ثروت آنان رزق مارا کم نمیکند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...
ولی بعد زایمان آیودی گذاشتم ده ساله تا الان ک مشکلی پیش نیومده
خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمیکند و ثروت آنان رزق مارا کم نمیکند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...
تو رابطه درد ندارین؟عفونت به وجود نمیاره؟کلا از اینکه یه چیزی تو بودنتون هست اذیت نمیشین؟شما یا همسر ...
ببین هیچکدوم از اینارو نداریم تازه اگه نخش هم بلند باشه برات کوتاه میکنن من ک شوهرم حس نمیکرد کوتاه نکردم ، بعدشم ن درد داره ن حسش میکنی
نیازی نیست کسی بگه شما اینترنت داری حتی به چشتم نخورده؟ خلاصه همه جوره امکان بارداری هست دکتر زنا ...
سرچ کردم ولی میخواستم از تجربه ی شماها استفاده کنم..میخوام راه حلی پیش ببرم که خیالم راحت باشه آخه همین قرصاهم ۱۰۰درصد نیست و عوارض هم دارن میخوام اگه تصمیم به بارداری گرفتم مشکلی بوجود نیاد