همیشه راهی برای به ثمر رسیدن آرزوها وجود داردهیچگاه قدرت دعا ، ایمان و عشق را دست کم نگیرید. . .
سلام دوستان بیان با هم برای رسیدن به آرزوهامون دعا کنیم هر کسی که دوس داره نیتش رو هم بگه لطفا . . . ساعت 10شب یا همون 22:00 یا هر کسی شب سختشه یا روز راحتتره میتونه ساعت 3 ظهر دعا کنه ..>1 تا 5 صفحه قرآن و یا تورات و یا انجیل و یا زبور و هر کتاب آسمانی دیگر(البته از هر جاش که خواستین حتی میتونید از روی قرآن کوچیکا بخونید و اگر معنی قرآن براتون آسونتره معنیش رو بخونین و اگر نتونستید قرآن بخونید یا قرآن در دسترستون نبود می تونید چند آیه قرآن از حفظ بخونید هر چند آیه که دوست داشتید :))و نیم ساعت دعا برای بچه های گروه(دوستان منظور این نیست که نیم ساعت دعا کنید منظورم اینه که توی این نیم ساعت برای همه بچه ها دعا کنید هر چقدر که طول کشید)دوستان بعد از دعا کردن این جملات با خودتون تکرار کنید لطفا:
هر آنچه را بتوانیم تصور کنیم به یاری خدا میتوانیم به دست آوریم
دلسرد نیستم با پشتکار به پیش میروم و مصمم هستم از راه شگفتی که خدا برایم میخواهد به کامیابی برسم
خدای مهربان تو را به خاطر همه نعمتهایت شکر میکنیم ، هم اکنون خیر وصلاحمان به صورت جریان پیوسته وناگسسته و فزونی پذیر کامیابی ، سلامتی و شادمانی و فراوانی به سوی ما سرازیر میشود ، خیر وصلاحمان آرمانی است کامل در ذهن الهی که باید متجلی گردد زیرا هیچ چیز نمیتواند آن را ازتجلی بازدارد .
اعضای گروه:
1-moliyan
2-نیکا
3-elizabeth (خودم)
4-مامان زهرا خانوم
5-مامان وایولت
6-هورشید
7-ati
8-+بهاره+
9-میترا sos
10-غزل
11-farima
12-مریم مامان دو قلوها(کیمیا و کیوان)
13-علیرضا
14- مامان آنیتا...... درمان افسردگیش .... ایشالله که هر چه زودتر شاداب و سر حال بشن
15-نوشین
16-هیرداس
17-Rashin
18-.. بهاری..
19-katy joon
20-نرگسی جونم
21-آدخت .......سال 93 سالی پر از عشق خیر و برکت سلامتی و خوشی خوش شانسی برای من و خانواده ی عزیزم و همه ی نی نی سایتی های عزیز است.
22-ریتون
23-behnaz jo0o0n
24-میترا-الف
25-Mahsa**
26- *خانومی*
27-نغمـه(عروس اراد کوچولو) به نیت شفای ابوالفضل ، رسیدن مامانشون به آرزوش و این که امسال به عشقشون برسن >>>>مادرشون به آرزوشون رسیدن
28-aaylar
29-M1990
30-nonakhatoon
31- *viana*
32-mona
33-جواهر ناب
34-خانم گل .............. نی نی دار شدنشون
35-2shirin
36-ava ...............فراهم شدن وسیله از طرف خدا برای اینکه از این شهر برم
37-manip30
38-ساناز @
39-بهار........ دلم میخواد سال ٩٣ براى همه مون یه سال خوب فراموش نشدنى باشه و آمرزش روح پدر بزرگشون و آرزوهای قلبیشون
40-نازگل
41-Maryam ....امیدوارم امسال سال خوبی برا همه باشه ومنم به اون چیزی که دلم میخواد و سالها ارزوشو دارم برسم.
42-گلنسا .......مشکلی که تو سرکار برام بوجود آمده خدا محوش کنه و آبروم نره و تو کارم موفق و ماندنی بشم + قد دخترم بلند بشه+ مشکل دفاع شوهرم حل بشه و مدرک فوقشو بی دردسر بگیره + بدهکارا طلبشو بدن + مشکل ماشینمم حل بشه + خونه بخریم + حل شدن مشکلات مالی و برگشت نعمتها
43-مانی
44-banafsheh_h110.....همسرم یه کار خوب براش پیدا بشه- ترک رفیق بازی و اعتیاد همسرم- خونه بخریم - برای خودم هم یه کار خوب پیدا بشه
- حل شدن مشکلات مالی و برگشت نعمتها البته روزی حلال ... به اراده پروردگار
45-niyayesh
46-صبا گل......لطفا برا عمه من که هشت ماهه باردار هستش و مشکوک به سرطان سینه دعا کنین خیلی شرایطش حساسه خیلی ناراحتممم
47-مارینا
48-جانان
49-mammy omid
50-eliana
51-پارمیدا عسل
52-آپامه
53-topol...........فروش خونمون زندگیم ب این بستگی داره
خدا روشکر اولین خونه فروش رفت ان شاالله خونه دوم هم فرش میره به زودی زود
54-شهلا.........همسرم به سلامت برگرده پیشم و زندگیمون سروسامان بگیره..........
من و همسرم بتونیم امسال دکترامونو شروع کنیم
55-نسیم
56-نیکی.........سلامتی..برکت..شادی برای همه ،کار خوب برای همسرم..موفقیت تو درسم..یه پسمل سالم تا عید بعدی بیاد تو دلم
57-سپید......برای پیدا شدن یه شغل خوب
58-لیانا
59-هانا........... رسیدن ب عشقم و از بین رفتن اون مانع بزرگ
60-فران........... سلامتی....عاقبت بخیری....آرامش.....قبولی توی ارشد تو دانشگاه تهران
61-فاطمه
62-رنگین کمون
63-بانوی آذری
64-hasti........شفای خواهرم پروا که 23 ساله است مبتلا به تومور مغزی ( دوستان برای پروا جون دعای ویژه کنیم که هر چه زودتر حالشون خوب بشه)
65-آمیتیس....... پیداشدن شغل خوب برای خودم
و همسرم
66-فی فی..........ازدواج موفق تو سال 93 و خوشبختی
67-neda............. امسال خونمونو عوض کنیم بریم جایی که میخواییم
68-.mahbo0ob........دلم ی عشق پاک و ی زندگی شاد و ی عالمه خنده میخواد
69-(شهرزاد)
70- گیسو ( آناهیتا سابق)
71-مامان مهتا
72-feri5965
73-مادر بزرگوار نی نی مارک
74- نی نی مارک
75-مادر بزرگوار راحیل...............آرامش و سلامتی
76-راحیل...............................سلامتی و آرامش
77-امیر حسین برادر راحیل ................سلامتی و قبولی در امتحانات و کنکور 93 در دانشگاه دولتی خوب
78-طلا خانوم
79-مریم(گرافیک مدرن).................... کار برای همسری -خرید خونه- بچه دار شدن و قوی شدن ایمان، اراده و پشتکارم
80-میخک
81-msavaloni
82-مائده ای دیگرتر
83-*شادی*
84-تهمینه........سلامتی مامان و بابام و محمد و حسین و سجاد(برادرام) و هستی خواهر و همسرش و دوستم سعیده و عاقبت بخیری هممون و حل مشکل محمد داداشم و خوشبختیش و خوشبختی خانوادم
85-Oxygen
86-مامانم اینا
87-نسترن........ به نیت ازدواج عالی
88-مهدیه.........با یه دنیا آرزو
89-گلی از گلهای بهشتی....................... من یه شغل خوب با رزق و ررزی حلال برای همسرم میخوام..
90-مامان دریا
91-لیلی*
92-سپاس................ارامش و سلامتی-ثروت -قبولی ارشد(سال 93-94)
93--دختر اردیبهشت
94-هانا...............ازدواج با محمد تا اخر امسال و ازبین رفتن یه مانع
95-ماری جون.........واسه ازدواج موفق و خوشبختیم....تا آخر سال 93 نامزد کنم
96-آریس
97-مامان کیارش
98- تک سوارعشق
99-TERME
100-LI
101-sara841
102-silda
103-شلررر
روز بیست و چهارم :
نیروی شگفتانگیز قدرشناسی
آیا به این فکر کردهاید که نیرویی داشته باشید تا با استفاده از آن بتوانید به افرادی که دوستشان دارید، کمک کنید؟ پس تمرین امروز بر آن است تا به شما بیاموزد که چگونه از زندگی سود ببرید و به دیگران یاری برسانید!
هنگامی که بخواهید با اشتیاق به دیگران کمک کنید، بیتردید نیرویی ارزشمند دارید ولی اگر این کار را با قدرشناسی همراه کنید، آنگاه به راستی نیرویی فوق تصور خواهیدداشت که به شما یاری میدهد تا به افرادی که دوستشان دارید، کمک کنید.
انرژی به هر جایی میرود که توجهتان به آن معطوف باشد و بنابراین وقتی شما انرژیِ قدرشناسی را به سوی نیازهای کسی روانه میسازید، این دقیقاً همان جایی است که انرژی میرود. به همین دلیل است که مسیح، پیش از انجام هر معجزه میگفت: سپاسگزارم. قدرشناسی یک انرژیِ غیرقابل رؤیت ولی در عین حال یک منبع واقعی است و هنگامی که با انرژیِ آرزوهای شما درهم بیامیزد، مانند این خواهد بود که نیروی فوقالعادهای داشته باشید.
کسانی که انتظار دریافت یک عصای خارقالعاده را دارند، بیتردید خواهند دید که خودشان همان عصای خارقالعاده هستند!
توماس لئونارد (۱۹۵۵-۲۰۰۳)
اگر یکی از اعضای خانوادهتان، دوست یا هر فردی که شما به او اهمیت میدهید دچار بیماری شود، به مشکلات مالی گرفتار آید، در تنگنا گیر کند، از برهم خوردن یک رابطه عذاب بکشد، اعتماد به نفساش را از دست داده باشد، از مشکلات روانی رنج ببرد، یا در زندگیاش احساس خوبی ندارد، میتوانید با استفاده از نیروی نامرئیِ قدرشناسی در موارد سلامتی، پول یا شادیِ آنها به ایشان کمک کنید.
برای آنکه نیروی شگفتانگیز قدرشناسی را برای سلامتیِ کس دیگری به کار بگیرید و تکان دهید، فرض کنید که آن شخص شفا یافته است و اکنون شما برای شنیدن خبر سلامتیِ او، سپاسگزاری میکنید و این مهم را از صمیم قلب جشن گرفتهاید. میتوانید فرض کنید که آن شخص خودش با شما تماس گرفته و خبر سلامتیاش را به شما داده است، آنگاه واکنش خود را با دقت بررسی کنید. اگر اکنون و در این حالت شما از شنیدن اینکه آن فرد سلامت خود را بازیافته است، بسیار احساس شکر میکنید، میتوانید تضمین کنید که این احساس شکر به اندازهی کافی قدرتمند و خالص است.
اگر میخواهید با استفاده از نیروی فوقالعاده به کسی که دوستاش دارید دربارهی سرمایهاش یاری بدهید، همین تمرین را تکرار کنید و برای آنکه به ثروتی برسد که در حال حاضر نیاز دارد، فرض کنید که اکنون وضعیت مالیاش بهبود یافته و مشکلات حل شده است و شما در حال گفتن کلمات سپاسگزاری هستید، چراکه تازه این خبر باورنکردنی را دریافت کردهاید.
اگر کسی که شما میشناسیدش، در سختی و مضیقه زندگی میکند، اما نمیدانید که مشکلاتاش چیست و اکنون به چه چیز یا چیزهایی نیازمند است، میتوانید این تمرین را بار دیگر تکرار کنید و نیروی شگرف خود را به کار گیرید و برای شادمانی یا سلامتی یا ثروت و یا شادیِ آنها در کنار یکدیگر بسیار شکرگزار باشید.
امروز، سه نفر را انتخاب کنید که شما به ایشان اهمیت میدهید و آنها هم اکنون دچار مشکلات سلامتی، ثروت، یا شادی یا هر سه مورد هستند. عکسی از هر کدام از این اشخاص را (اگر که از آنها عکسی دارید) بردارید و عکس را در حین اجرای این تمرین برابر خود بگذارید.
فرد اول را گزینش کنید و عکس او را در دست بگیرید و برای یک دقیقه خود را در حالتی فرض کنید که به شما خبر داده میشود که آن فرد به خواستهاش رسیده است. اینکه خود را در حالتی فرض کنید که به شما خبری خوش داده میشود بسیار راحتتر از آن است که تصور کنید فرد بیمار شفا یافته است یا اینکه آدم غمگینی شادیاش را بازیافته یا مشکلات مالیِ فرد نیازمندی حل شده است و اینکه اگر خود را در این تصویرسازی دخیل بدانید باعث میشود که احساس هیجان و قدرشناسیِ بیشتری داشته باشید.
چشمان خود را باز کنید و در حالی که هنوز عکس را در دست دارید، سه بار به آرامی برای سلامتی یا ثروت یا شادی یا هر چیزی که نیاز داشته و اکنون شما تصور میکنید که به آن رسیده است، کلمهی سپاسگزارم را بر زبان بیاورید و بگویید:
سپاسگزارم، سپاسگزارم سپاسگزارم برای:
سلامتی، ثروتمندی، یا شادیِ (اسم فرد موردنظر)
وقتی قدرشناسی برای یک نفر را تمام کردید به سراغ فرد بعدی بروید و همین مراحل را برای او هم تکرار کنید تا اینکه تمرین را با فرستادن سلامتی و یا شادمانی یا ثروت برای آنها به پایان برسانید.
شما همچنین میتوانید این تمرین قدرتمند را هنگام عبور از خیابان و یا روبرو شدن با فردی که با مشکلاتی از نظر شادی یا مالی و یا سلامت مواجه است، اجرا کنید. درنظر بگیرید که یک نیروی فوقالعاده دارید و در حالی که از صمیم قلب احساس شکر میکنید، نیروی خود را در ذهنتان به کار گیرید و شادی و یا پول و یا ثروت را به سوی آنها هدایت کنید.
استفاده از قدرشناسی برای کمک به فردی دیگر درخصوص سلامتی و شادی و یا ثروت، تنها عمل بزرگی است که میتوانید برای او انجام دهید و یکی دیگر از جنبههای این تمرین آن است که وقتی با شور و هیجان، شادی یا ثروت و سلامت را برای دیگران بخواهید، بازتاب آن شامل خود شما نیز خواهد شد.
تمرین شماره ۲۴
نیروی شگفتانگیز قدرشناسی
۱- موهبتهای خود را بشمارید: لیستی از ده موهبتتان تهیه کنید و بنویسید که چرا احساس میکنید که بابت آنها سپاسگزارید. لیست خود را از نو بخوانید و در پایان هر مورد، سه بار کلمهی سپاسگزارم را بگویید و تا آنجا که میتوانید برای موهبتهایی که دارید قدرشناس باشید.
۲- سه نفر را انتخاب کنید که برای آنها اهمیت قایلاید و یا اینکه دوست دارید با سلامت و یا پول و یا ثروت بیشتر به یکی از آنها یا هر سه نفرشان کمک کنید.
۳- اگر در دسترس هستند، عکسی از هر سه نفرشان بگیرید و وقتی با نیروی فوقالعادهی خود کار میکنید یک یک عکسها را روبروتان بگذارید.
۴- عکس آنها را یک به یک، بردارید و در دست بگیرید. چشمانتان را ببندید و برای یک دقیقه فرض کنید که سلامتی، ثروت و یا شادیِ آن فرد بازگشته است و اکنون این خبر به شما داده شده است.
۵- چشمان خود را باز کنید و در حالی که عکس آن فرد را در دست دارید، این کلمات را به آرامی بیان کنید: «برای، سلامتی، شادی و یا ثروت (نام طرف) سپاسگزارم، سپاسگزارم، سپاسگزارم.»
۶- وقتی این کار را برای یک نفر انجام داید، به سراغ نفر بعد بروید و دو گام پیشین را برای دو نفر بعدی نیز تکرار کنید تا اینکه تمرین برای هر سه نفر به اتمام برسد.
۷- پیش از آنکه بخوابید، افکارتان را متمرکز کنید و کلمهی سپاسگزارم را برای بهترین اتفاقی که در روز برای شما رخ داده بر زبان آورید
روز بیست و پنجم :
اشاره شگفتانگیز
زندگی یک جور بازیگوشی ست … ما به بازی نیاز داریم تا دوباره دنیای پیرامونمان را کشف کنیم. فلورا کولائو (متولد ۱۹۵۴) نویسنده و درمانگر
تمرین امروز، اشارهی شگفتانگیز، یکی از تمرینهای مورد علاقهی من است، چراکه یک بازی است که شما با جهان انجام میدهید و بسیار جذاب است. فرض کنید که کائنات خیلی دوستانه و دلسوزانه میخواهد هر چیزی را که شما میخواهید داشته باشید. فرض کنید از آنجاکه کائنات نمیتواند بلند شود و آنچه راکه میخواهید به شما بدهد، از قانون جذب استفاده میکند و به شما نشانهها و علامتهایی میدهد که کمک میکند تا به آرزوهاتان برسید. کائنات میداند که شما باید احساس قدرشناسی داشته باشید تا تحقق آرزوها را برایتان میسر سازد، بنابراین نقش خود را اینگونه بازی میکند که به شما اشارههایی شخصی نشان میدهد تا قدرشناس باشید. از انسانها، شرایط، رخدادهایی که در طول روز شما را احاطه میکنند، به عنوان نشانههایی برای قدرشناسیِ شما سود میبرد. یعنی به این صورت کار میکند:
اگر صدای آژیر آمبولانس را میشنوید، اشارهای از سوی کائنات است که برای سلامتیتان قدرشناس باشید. اگر یک ماشین پلیس را میبینید، اشارهی کائنات به شما این است که برای امنیت و آرامشتان قدرشناس باشید. اگر کسی را میبینید که روزنامه میخواند، اشارهی کائنات و نشانهی آن است که برای خبر خوبی که به شما میرسد، شکرگزار باشید.
اگر میخواهید وزن بدنتان را تغییر دهید، وقتی کسی را میبینید که وزن دلخواه شما را دارد، اشارهی کائنات به شما آن است که برای آن وزن دلخواه موردنظرتان قدرشناس باشید. اگر یک شریک زندگیِ رمانتیک میخواهید، وقتی یک زوج را میبینید که دیوانهوار عاشق یکدیگرند، اشاره کائنات این است که برای داشتن یک شریک زندگیِ مناسب و رمانتیک قدرشناس باشید. اگر میخواهید که یک خانواده داشته باشید، وقتی بچه و نوزادی را میبینید، اشارهی کائنات به شما آن است که برای داشتن بچه قدرشناس باشید. وقتی از کنار بانکتان یا یک عابر بانک عبور میکنید، نشانهی شگفتانگیز به شما آن است که برای داشتن پول زیاد قدرشناس باشید. هنگامی که به خانه میرسید و همسایهتان شما را به خوردن چای یا قهوه دعوت میکند، اشارهی کائنات به شما آن است که برای داشتن همسایهی خوب قدرشناس باشید.
اگر یکی از موارد نوشته شده در لیست آرزوهاتان را میبینید، مثل خانهی رؤیاییتان، اتومبیل، موتورسیکلت، کفش، کامپیوتر، اشارهی کائنات به شما آن است که برای آن آرزوتان همان لحظه قدرشناس و سپاسگزار باشید.
وقتی یک روز جدید را آغاز میکنید و کسی میگوید «صبح بخیر» به شما یک اشارهی روشن رسیده است که برای یک صبح زیبا قدرشناس و شکرگزار باشید. اگر از کنار کسی میگذرید که به راستی خوشحال است، اشارهی کائنات به شما آن است که برای شاد بودن قدرشناس باشید. اگر از فاصلهی دور میشنوید که کسی میگوید سپاسگزارم، در هر کجا و هر مکان، اشارهی اصلی به شما آن است که بگویید سپاسگزارم !
راههای بینهایت و خلاقانه و متفاوتی هست که کائنات برای اشاره کردن به شما در خلال فعالیتهای روزانهتان از آن راهها سود میبرد. هیچگاه امکان ندارد که شما یک اشاره را به اشتباه دریافت کنید زیرا هر آنچه که شما میپندارید که یک اشاره برای آن باشد، درست است! کائنات از قانون جذب استفاده میکند تا به صورت کاملاً روشن به شما اشاره کند، بنابراین شما همیشه دقیقاً همان نشانهای را دریافت میدارید که برای قدرشناس بودن لازم است!
اشارهی شگفتانگیز، به یک بازی تبدیل شده است که من هر روز انجام میدهم و اکنون تمام اشاراتی را که کائنات به من مینمایاند به صورت خودکار دریافت میکنم و برای هر کدام از آنها شکرگزارم. روشهای نوین جهان برای اشاره به من پایانی ندارد و این مسأله همیشه شگفتیام را برمیانگیزد و سبب میشود که من همیشه یک قدرشناسیِ صمیمانه را برای این نشانهها انجام بدهم.
هنگامی که دوست یا یکی از اعضای خانواده به من تلفن میزند، آن را نشانهای برای شکرگزاری نسبت به داشتن او میدانم. وقتی کسی میگوید «به نظر تو امروز روز قشنگی نیست؟!» این نشانهای است برای آنکه برای هوای خوب محل زندگیام، شکرگزار باشم. اگر یک وسیله خراب میشود، نشانهی آن است تا نسبت به سایر وسایلام که به خوبی کار میکنند شکرگزار باشم. وقتی یک گیاه در باغچهام رشد میکند، نشانهای است که برای داشتن گیاهان سالم شکرگزار باشم. وقتی کسی به من میگوید باید به سراغ یک دستگاه خودپرداز بروم و افرادی را میبینم که در صف خودپرداز ایستادهاند، این یک نشانه است که برای داشتن پول شکرگزار باشم. اگر کسی را ببینم که میشناسم و او بیمار شده باشد، نشانهای است که برای سلامتیِ او و خودم شکرگزار باشم. صبح هنگام وقتی پردهها را کنار میزنم و روز جدید را میبینم، نشانهای است برای آن که به خاطر روز خوبی که در پیش رو دارم، شکرگزاری کنم و وقتی شب هنگام پردهها را میبندم، نشانهای است که برای روز خوبی که داشتم قدرشناس باشم.
برای آنکه امروز تمرینِ، «اشارهی شگفتانگیز»، را انجام دهید باید سعی کنید که هفت اشاره را از سوی جهان برای شکرگزار بودن در طول روز بیابید و برای هر کدام از آنها شکرگزاری کنید. برای مثال، اگر کسی را میبینید که وزن دلخواه شما را دارد، بگویید: «برای وزن مناسب و دلخواهم سپاسگزارم»، شما هیچوقت نمیتوانید بیش از این قدرشناس باشید پس میتوانید این کار را بیشتر تکرار کنید و اگر علاقهمند باشید میتوانید به تمامیِ نشانههای دریافتیتان در طول امروز پاسخ دهید. اگر این کار را در ۲۴ ساعت گذشته انجام داده باشید،اکنون به شرایطی رسیدهاید که نشانههای هشیاردهنده را دریابید که از سوی جهان به شما ارایه میشود. یکی از مزایای فراوان نیروی شگفت قدرشناسی آن است که بر هوشیاری و آگاهیتان میافزاید و شما را بیدار میکند. هرچه شما بیشتر آگاه و هوشیار باشید، قدرشناستر میشوید و راحتتر میتوانید رویاهاتان را جذب کنید. پس ای جهان اشارهی شگفتانگیزی به ما کن!
تمرین شماره ۲۵
اشارهی شگفتانگیز
۱- موهبتهای خود را بشمارید: لیستی از ده مورد آن را تهیه کنید و بنویسید که چرا احساس میکنید که برای آنها سپاسگزارید. لیست خود را از نو بخوانید و در پایان هر مورد، سه بار واژهی سپاسگزارم را بگویید و تا آنجا که میتوانید برای موهبتهایی که دارید قدرشناس باشید.
۲- امروز، نسبت به آنچه که در اطرافتان میگذرد هوشیار باشید و دست کم هفت اشاره را درنظر بگیرید که برای قدرشناسی از رخدادهای امروز دریافت میکنید. برای مثال، اگر کسی را با وزن دلخواهتان میبینید، بگویید: «برای وزن مناسب ودلخواهم شکرگزارم!»
۳- پیش از آنکه بخوابید، افکارتان را متمرکز کنید و واژهی سپاسگزارم را برای بهترین اتفاقی که در روز برای شما رخ داده بر زبان آورید
بچهها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم
جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!
گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی میخوره ولی به اندازه ای که بهش میگه
منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.
تمرین روز بیست و ششم :
اشتباهات را به موهبت تبدیل کنید
هر اشتباه موهبتی است که تغییر شکل داده است. تمرین امروز این مسئله را روشن خواهد کرد زیرا میخواهید موهبتهای گفته نشده و پنهان مانده را در پس هر اشتباه کشف کنید !
یک بچه هنگامی دوچرخه سواری یا نوشتن را فرامیگیرد که بارها مرتکب اشتباه شده باشد و ما حتی یک ثانیه هم به آنها فکر نمیکنیم، زیرا میدانیم که بالاخره در کاری که برای انجام آن سعی و تلاش میکند، خبره میشود. بنابراین چرا بزرگترها وقتی کار اشتباهی انجام میدهند، این قدر مسئله را بر خود سخت میکنند؟ همین قانون که دربارهی کودکان صادق است در مورد شما هم صدق میکند. همهی ما مرتکب اشتباه میشویم و اگر اشتباه نکنیم هیچ چیزی را نخواهیم آموخت و با هوشتر نمیشویم و در کارمان هرگز به خبرگی نخواهیم رسید.
ما آزادیم تا هر چه را که میخواهیم، خود برگزینیم و این یعنی آنکه آزادیم تا اشتباه کنیم. ممکن است اشتباهات سبب بروز آسیب شود، ولی اگر از اشتباههای خود درس نگیریم، رنجی که کشیدهایم پوچ بوده است. در حقیقت با استفاده از قانون جذب، ما اشتباهات را بارها تکرار میکنیم تا آنجاکه از انجام آن متضرر شویم و از آن درس بگیریم! بنابراین به همین دلیل است که اشتباهها دردآورند تا از آنها بیاموزیم و دیگر آنها را مرتکب نشویم.
برای درس گرفتن از یک اشتباه، ابتدا باید مسئولیتاش را برعهده بگیریم و این درست همان جایی است که بسیاری کسان از عهدهی آن برنمیآیند چراکه، معمولاً همه دیگری را برای اشتباهشان سرزنش میکنند.
بیایید فرض کنیم که پلیس ما را به دلیل سرعت غیرمجاز به هنگام رانندگی بازداشت و جریمه کرده است. به جای آنکه خودمان را سرزنش کنیم و از این اشتباه درس بگیریم، شروع به سرزنش پلیس میکنیم که چرا در لابلای بوتهها یا پشت پیچ وخم جاده پنهان شده و یا از تجهیزات راداری استفاده میکند و فرصتی برای گریز به ما نداده است. ولی اشتباه از ما بوده زیرا این ما بودیم که با سرعت رانندگی کردیم.
مشکل اساسی که در سرزنش افراد دیگر برای اشتباهمان وجوددارد آن است که برای اشتباه خود به سرزنش دیگری میپردازیم، ولی به رغم تحمل درد و رنج ناشی از آن بازهم از اشتباه درس نمیگیریم. پس دوباره و چندباره همان کارها را تکرار میکنیم و خلاص!
شما انسان هستید، پس اشتباه میکنید و این یکی از زیباترین مسایل و جنبههای انسان بودن است. ولی باید از اشتباهتان درس بگیرید، در غیر اینصورت زندگیتان سرشار از اشتباه و درد و رنجهای غیرلازم خواهد بود. چگونه از یک اشتباه درس میآموزید؟ با قدرشناسی!
مهم نیست که یک چیز تا چه اندازه میتواند بد باشد، همیشه چیزهای زیادی برای شکرگزار بودن وجود داد. وقتی شما در مشکلات به دنبال عللی برای قدرشناس بودن میگردید، مشکل را به گونهای شگفتانگیز به موهبت تبدیل میکنید. هر اشتباه، اشتباههای بیشتری را به همراه میآورد و موهبت، موهبتهای بیشتری را در پی دارد. شما کدام را ترجیح میدهید؟
امروز به یکی از اشتباههایی بیندیشید که در طول زندگیتان مرتکب شدهاید. مهم نیست که اشتباه کوچکی باشد یا بزرگ. بلکه مهم این است که وقتی به آن فکر میکنیدآزارتان میدهد. شاید کنترلتان را در مقابل کسی از دست دادهاید و رفتاری از شما سر زده است که باعث شده بر روابط شما با آن شخص تأثیر بگذارد. شاید کورکورانه به کسی ایمان داشتهاید که اکنون باعث آزار شماست. شاید یک دروغ مصلحتی گفتهاید که شرایط را به شدت بدتر کرده است. شاید هنگام انجام یک خرید، گزینهی ارزانتر را انتخاب کرده باشید و این باعث زیان شما شده است. شاید زمانی تصمیمتان را درست میانگاشتهاید و اکنون متوجه پیامدهای ناخوشایند آن تصمیم شده باشید.
هنگام برگزیدن یک اشتباه برای تبدیل آن به موهبت، به چیزهایی نگاه کنید که در ازای آنها قدرشناس باشید. برای آنکه به شماکمک شود، میتوانید دو سؤال از خودتان بپرسید:
چه چیزی از این اشتباه آموختم؟
چه چیزهای خوبی از اشتباه نصیبام شد؟
مهمترین چیزهایی که شما میتوانید بابت یک اشتباه از آنها قدرشناس باشید، زمانی آشکار میشود که به درسهایی فکر کنید که از آن گرفته اید. و مهم این نیست که اشتباهتان چه باشد و چه نتایجی به همراه داشته که آیندهی شما را تغییر داده است. به این مسئله به دقت فکر کنید که آیا میتوانید ده موهبت را بیابید و برای آنها قدرشناسی کنید. لیستتان را در دفتر و یا کامپیوترتان بنویسید.
بیایید همان مثال رانندگی با سرعت زیاد را درنظر بگیرید که در اثر آن پلیس به شما ایست داده و جریمهتان کرده است.
۱- از پلیس به این خاطر که میخواهد مرا از آسیب رساندن به خودم بازدارد، سپاسگزارم، چرا که همه سعی و تلاش آنها برای من است.
۲- اگر با خودم صادق باشم، باید از پلیس سپاسگزاری کنم چراکه داشتم به چیزهای دیگری فکر میکردم و تمرکزم را از رانندگی برداشته بودم.
۳- از پلیس سپاسگزارم زیرا رانندگی با سرعت زیاد آنهم با لاستیکی که باید عوض میشد کاری نابخردانه بود.
۴- از پلیس برای هشدارش سپاسگزارم. بازداشت من توسط او باعث شد که در آینده هنگام رانندگی به سرعتام توجه داشته باشم و با دقت بیشتری رانندگی کنم.
۵- از پلیس سپاسگزارم، زیرا من را از شر تفکر ناهنجارم نجات داد. چون میپنداشتم میتوانم بدون آنکه کسی به گَردَم برسد و بیآنکه به خودم آسیب برسانم رانندگی کنم. جدیت پلیس مرا به این حقیقت آگاه کرد که با این نوع رانندگی خودم و دیگران را با خطر درگیر میکنم.
۶- از پلیس سپاسگزارم زیرا وقتی خودم را رانندهای تصور میکنم که با حرکات خطرسازش زندگیِ عزیزانم را به خطر میاندازد، از پلیس توقع دارم که رانندهی خاطی را متوقف کند.
۷- از پلیسها به خاطر تلاششان برای تضمین سلامتی و امنیت افراد و خانوادهها در راهها، سپاسگزارم.
۸- از پلیس سپاسگزارم. آنها هر روز با صحنههای دلخراشی روبرو هستند و به این خاطر قصد دارند از زندگیِ من و خانوادهام حفاظت کنند.
۹- از پلیس سپاسگزارم به این خاطر که باعث شد تا من سالم و تندرست به خانه برسم و دوباره در جمع گرم خانواده قرار بگیرم.
۱۰- از پلیس سپاسگزارم که از میان همهی روشهای ممکن برای بازداشتن من از رانندگی با سرعت زیاد، کم ضررتریناش را انتخاب کرد یعنی متوقف ساختن من و این میتواند، بزرگترین موهبت در زندگیام باشد.
خیلی جدی از شما میخواهم که اشتباهی را انتخاب کنید که تاکنون انجام دادهاید و دربارهی آن احساس خوشایندی ندارید و در مواقعی که وقت دارید، این تمرین عالی را در مورد آن تکرار کنید. به آن بیندیشید که میتوانید از یک اشتباه موهبتهای بسیاری را کشف کنید. چه چیز دیگری چنین سود تضمین شدهای را در خود نهفته دارد؟
تمرین شماره ۲۶
اشتباهات را به موهبت تبدیل کنید.
۱- موهبتهای خود را بشمارید: لیستی از ده موهبتتان تهیه کنید و بنویسید که چرا احساس میکنید که برای آنها سپاسگزارید. لیست خود را از نو بخوانید و در پایان هر مورد، کلمهی سپاسگزارم را سه بار بگویید و تا آنجاکه میتوانید برای موهبتهایی که دارید قدرشناس باشید.
۲- یکی از اشتباههای زندگیتان را برگزینید.
۳- ده موهبت را که در نتیجهی این اشتباه به شما روی آورده پیداکنید و بنویسید.
۴- برای آنکه بتوانید موهبتها را پیدا کنید، میتوانید این سؤال را از خود بپرسید: چه چیزی از این اشتباه آموختم؟ و چه دستاوردهای خوبی از این اشتباه نصیب من شد؟
۵- پیش از آنکه بخوابید، افکارتان را متمرکز کنید و کلمهی سپاسگزارم را برای بهترین اتفاقی که در روز برای شما رخ داده بر زبان آورید
روز بیست و هفتم :
آیینهی شگفتانگیز
ظاهر موجودات هماهنگ با احساساتشان دچار دیگرگونی میشود و از این روست که ما افسون و زیبایی را در آنها میبینیم، حال آن که در حقیقت افسون و زیبایی در درون ماست.
جبران خلیل جبران (۱۸۸۳ – ۱۹۳۱)
شاعر و هنرمند
شما میتوانید بقیهی عمرتان را در شرایطی بگذرانید که برای دیگرگونیِ دنیای اطرافتان تلاش داشته باشید و آن را به همان شکلی که دوست دارید تغییر دهید، مشکلات را یکی پس از دیگری پی بگیرید و آنها را سامان ببخشید، از افراد یا شرایط شکایت کنید و هیچگاه در زندگیتان به موفقیت نرسید و آرزوهاتان برآورده نشده است. ولی وقتی قدرشناسی را سرمشق زندگی قرار میدهید، همه چیز در زندگیتان به صورت شگفتانگیزی تغییر میکند. دنیای شما به صورت فوقالعادهای دیگرگون خواهدشد چراکه شما تغییر کردهاید و چیزی هم که جذب میکنید عوض میشود.
در واژههای الهامبخش گاندی و در شعرهای ترانههای مایکل جکسون به ما الهام میشود که بخش �مردی در آینه� که صدها میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داد، یکی از پیامهای قدرتمند در تمام دوران دریافت میشد:
کسی را که در آینه است عوض کنید و دنیای شما عوض میشود.
اگر تاکنون ۲۶ تمرین را دنبال کردهاید، شما تغییر یافتهاید! ولی با این حال گاهی اوقات کشف تغییرات در خودتان سخت است، لابد پیش از رفتن جلو آیینه، این تغییرات را در شادیتان احساس کردهاید، یا بهبود شرایط زندگیتان و یا دیگرگون شدن دنیای اطرافتان را دیدهاید.
شما تاکنون نیروی قدرشناسی را برای خانوادهتان یا دوستان، کار، پول، سلامتی، آرزوها یا افرادی که روزانه در کنارشان قرار میگیرید به کار گرفتهاید. ولی کسی که بیش از هر شخص دیگری به قدرشناسیِ شما نیازدارد خودتان هستید.
وقتی برای انسانی که در آیینهی مقابلتان است، شکرگزاری میکنید، احساس قدرناشناسی، ناخشنودی، یا اینکه من به اندازهی کافی خوب نیستم به تمامی از بین میرود و با اینها هرگونه نارضایتی، ناخشنودی و شرایط ناامید کننده به صورت شگفتآوری از زندگیِ شما رخت برمیبندد.
داشتن احساس بد دربارهی خودتان سبب بروز بزرگترین مشکلات در زندگیتان میشود، چراکه از احساس شما راجع به هر چیز یا هر کس دیگر قویتراست. هرکجا که میروید یا هر کاری که میکنید این احساس منفی را در تمام لحظهها به همراه دارید و این احساسات بر هر آنچه که لمس میکنید تأثیر میگذارد. آنها به مانند یک آهنربا عمل میکنند که باعث جذب نارضایتی، ناخشنودی و ناامیدیِ بیشتر در هر کاری میشود که به آن دست میزنید.
وقتی از آنچه که هستید شادمان باشید، شرایطی را به دست میآورید که نسبت به خودتان احساس بهتری داشته باشید. شما باید نسبت به خودتان سرشار از احساسات مثبت باشید تا از این نوع احساسات سرشارتر شوید. قدرشناسی نسبت به آنچه که هستید، شما را از احساسات سرشار میکند.
�هرکس برای آنچه که هست قدرشناس باشد، بیشتر و در حد فراوانی به او ارزانی میشود. کسی که برای آنچه که هست شاکر نباشد، حتی هر آنچه که دارد از او بازستانیده خواهد شد.�
برای تمرین آینهی شگفتانگیز، همین الان بروید جلو آینه. به کسی که توی آینه میبینید چشم در چشم نگاه کنید، با صدای بلند و از صمیم قلب به او بگویید، سپاسگزارم. این را بیش از هر زمان دیگری احساس کنید. برای آن چیزی که هستید، بگویید سپاسگزارم. این تشکر را دست کم با همان احساسی انجام دهید که در سایر موارد و برای دیگران انجام دادید. از خودتان همانگونه که هستید، قدرشناس باشید.
تمرین آیینه را با تشکر کردن برای فرد زیبایی که در آینه میبینید، ادامه دهید و هر بار که چشمتان در آیینه به خودتان میافتد، از خودتان متشکر باشید. اگر در شرایطی نیستید که سپاسگزارم را بلند بگویید، اشکالی ندارد آن را در ذهنتان بگویید. اگر به راستی شجاع هستید، میتوانید در آینهی شگفتانگیز بنگرید و سه چیزی را بگویید که دربارهی آن از خودتان متشکرید.
اگر در آینده به هر دلیل، با خودتان مهربان نبودید، درخواهید یافت که باید نسبت به کسی که بیش از همه لیاقت قدرشناسی را دارد بهای بیشتری بدهیدو او کسی نیست جز همان کسی که توی آینه میبینید، یعنی خودتان!
وقتی قدرشناس باشید، هنگام مرتکب اشتباه شدن، خود را سرزنش نمیکنید و وقتی به اندازهی کافی کامل نباشید، از خود انتقاد نمیکنید. وقتی برای آنچه که هستید قدرشناس باشید، شاد خواهید بود و جذب کنندهی انسانهای شاد، موقعیتهای شاد، دارای شرایط فوقالعاده خواهید بود که اینها در هر زمان و در هر مکانی که بروید شما را احاطه خواهند کرد. وقتی قدرشناسی را در آن شخصی که در آینه است میبینید، تمام دنیای شما تغییر میکند!
تمرین شماره ۲۷
آینهی شگفتانگیز
۱- موهبتهای خود را بشمارید: لیستی از ده موهبتتان تهیه کنید و بنویسید که چرا احساس میکنید که برای آنها سپاسگزارید. لیست خود را از نو بخوانید و در پایان هر مورد، سه بار کلمهی سپاسگزارم را بگویید و تا آنجا که میتوانید برای موهبتهایی که دارید قدرشناس باشید.
۲- هر زمان که در آیینه به خودتان نگاه میکنید، بگویید سپاسگزارم، و آن را عمیقتر از هر زمان دیگری بر زبان آورید.
۳- اگر به راستی شجاع هستید، هنگام نگاه کردن به آیینه، سه خصوصیتی را که به دلیل آن از خود متشکرید نیز بگویید.
۴- پیش از آنکه بخوابید، افکارتان را متمرکز کنید و کلمهی سپاسگزارم را برای بهترین اتفاقی که در آن روز برای شما رخ داده، بر زبان آورید.
روز بیست و هشتم :
قدرشناسی را به خاطر بسپارید
در قدرشناسی رازی نهفته است. شما باید بدانید که مواهب همواره اینجاست، پیرامون ما، یا تنها برای شما نادیدنیست.
چارلز دولنیت (متولد ۱۹۵۱)
شاعر و استاد موسیقی فولکلورسلتی
هر روز یگانه است؛ هیچ روزی مثل روز دیگر نیست. چیزهای خوبی که هر روز اتفاق میافتد برای همیشه متغیر و متفاوت است. از این روی هنگامی که شما قدرشناسی را با شمارش موهبتهای دیروزتان به یاد میآورید، گذشته از اینکه این کار را چند بار انجام میدهید، هر بار متفاوت خواهد بود. این یکی از همان دلایلی است که همواره شکرگزار باشید و قدرشناسی را به یاد بیاورید. این تمرین یکی از قدرتمندترین تمرینهای جاری است برای آنکه نیروی عظیم قدرشناسی را در زندگیتان حفظ کنید.مهم نیست که آرزوهای شما اکنون چه هستند یا در آینده چه آرزوهایی خواهیدداشت، این تمرین قدرتمندترین تمرین برای تمام زندگیِ شماست.
آسانترین راه برای به یاد آوردن موهبتهای روز گذشته آن است که با آغاز روز، شروع کنید. زمانی که از خواب برخاستید، در ذهنتان رخدادهای روزتان را مرور کنید و رخدادهای اصلی و عمدهی صبح، ظهر، عصر تا وقت خواب را به یادآورید. به خاطر آوردن موهبتهای روز گذشته به تلاش چندانی نیاز ندارد؛ تنها لازم است که رخدادهای دیروز را به صورت سطحی مرور کنیم، در حین این کار، موهبتها به صورت حباب به سطح خاطرههای ذهن شما میآید. میتوانید این تمرین را با این پرسش آغاز کنید:
دیروز چه چیزهای خوبی اتفاق افتاد؟
هرگاه شما سؤالی میپرسید، ذهنتان به صورت خودکار و سریع به دنبال جواب میگردد. آیا به شما خبر خوبی رسید؟ آیا یکی از آرزوهاتان به صورت فوقالعاده برآورده شد؟ آیا به طرز خاصی خوشحال شدید؟ آیا از یک دوست قدیمی که مدتها بود چیزی از او نشنیده بودید خبری به شما رسید؟ آیا اتفاق بسیار خوشایندی برای شما رُخ داد؟ آیا یک ایمیل یا تماس تلفنیِ عالی دریافت کردید؟ آیا درجایی مورد تفقد قرار گرفتید و یا کسی از شما تشکر ویژهای کرد؟ آیا کسی در حل مشکلی یاریتان داد؟ آیا شما به کسی کمک کردید؟ آیا پروژهای را به اتمام رساندید و کار هیجانانگیز جدیدی را آغاز کردید؟ آیا غذای مورد علاقهتان را خوردید یا به تماشای یک فیلم عالیِ تماشایی نشستید؟ آیا یک هدیه گرفتید؟ گرهی مشکلی را گشودید یا یک ملاقات خوب یا اوقات دلچسبی را کنار دیگران گذراندید یا یک مکالمه عالی داشتید و یا برای چیزی که به راستی موردنظرتان است و میخواهیدش برنامهریزی کردید؟
همهچیز را به یاد آورید و لیستی از موهبتهای روز گذشته تهیه کنید. رخدادهای روز گذشته را بکاوید تا این که متقاعد شوید که به اندازهی کافی موهبتهای آن روز را بررسی کردهاید. ممکن است اینها چیزهای بزرگ یا کوچک باشند، چراکه این تمرین به دنبال بزرگی یا کوچکیِ موهبتها نیست؛ این تمرین در این باره است که شما چند موهبت را مییابیدو چه قدر برای هر مورد شادمان و شکرگزار میشوید. همینگونه که هر مورد را به یاد میآورید و یادداشت برداری میکنید، خیلی ساده قدرشناس باشید و به خاطرش، آن کلمهی معجزهآسا را بگویید: سپاسگزارم!
از امروز به بعد وقتی میخواهید این تمرین را انجام دهید، میتوانید آن را ترکیب کنید. بنابراین بعضی از روزها موهبتها را مینویسید و روزهای دیگر آنها را به یاد میآورید و آنها را بلند میگویید و یا در ذهنتان میگویید. میتوانید یک لیست کوتاه از موهبتها تهیه کنید یا میتوانید با ذکر علت شکرگزاریتان نسبت به آن مورد لیستتان را طولانیتر کنید.
تعداد مشخصی موهبت برای پیداکردن در روز گذشته وجودندارد چراکه هر روز وقایع مختلف و متفاوتی رخ میدهد. اما من به شما اطمینان میدهم که تک تک روزهاتان سرشار از موهبت است، و هنگامی که شما چشمان خود را بازکنید تا این حقیقت را ببینید، آنگاه دریچهی قلبتان را بر روی انرژیِ مثبت زندگی گشودهاید و زندگیتان سرشار از موهبت و عالی میشود.
�هرکس که قدرشناس باشد به او بیشتر و در اندازهی فراوانی داده میشود. هرکس که قدرشناس نباشد هر آنچه که دارد نیز از او بازستانده خواهد شد.�
قدرشناسی را به خاطر بسپارید زیرا برای شما ساخته شده است!
تمرین شماره ۲۸
قدرشناسی را به خاطر بسپارید
۱- موهبتهای خود را بشمارید: لیستی از ده موهبتتان تهیه کنید و بنویسید که چرا احساس میکنید که برای آنها سپاسگزارید. لیست خود را از نو بخوانید و در پایان هر مورد، سه بار کلمهی سپاسگزارم را بگویید و تا آنجاکه میتوانید برای موهبتهایی که دارید قدرشناس باشید.
۲- با برشمردن موهبتهای روز گذشته تک تک آنها را به یاد آورید و همه را در جایی بنویسید. این سؤال را از خودتان بپرسید: چیزهای خوبی که دیروز اتفاق افتاد چه بود؟ در سطح رخدادهای روز گذشته جستجو کنید تا به مرز رضایت خاطر برسید که تمام موهبتهای روز را نوشتهاید و شمارش کردهاید.
۳- هر مورد را که به یاد میآورید، خیلی ساده کلمهی سپاسگزارم، را برای آن بگویید.
۴- از امروز به بعد میتوانید این تمرین را به عنوان یک لیست نوشتاری، با بلندخواندن یا بازگفتنِ آن در ذهن تکرار کنید. میتوانید لیستی از چیزهایی تهیه ببینید که در برنامهی دیروز رُخ داده و دربارهی آنها احساس شکرگزاری میکنید. این لیست میتواند لیستی کوتاه باشد یا لیستی طولانیتر با ذکر جزییات دربارهی چیزی که نسبت به آن قدرشناس و شکرگزار هستید.
۵- پیش از آنکه بخوابید، افکارتان را متمرکز کنید و کلمهی سپاسگزارم را برای بهترین اتفاقی که در روز برای شما رخ داده بر زبان آورید.
آینده شما
شما زندگیِ خود را میسازید و قدرشناسی وسیلهای است در وجودتان تا زندگیِ بسیار جالب و شگفتانگیزی را برای خود رقم بزنید. شما تا به حال با اجرای تمرینات، بستری را فراهم ساختهایدو به وسیلهی قدرشناسی، طبقات بیشتری را بر این بستر میافزایید. ساختمان زندگیِ شما هر روز بلندتر میشود تا اینکه ستارهها را لمس میکنید. بلندا و اوجی که شما در اثر استفاده از قدرشناسی به آن خواهید رسید، بیانتهاست و آنچه که تجربه خواهید کرد بیپایان خواهد بود و مثل ستارههای آسمان بینهایت!
حرف زدن با قدردانی، نزاکت و خوشمشربی ست، نمایش قدردانی، بخشندگی و شرافت است، اما با قدردان زیستن، بهشت به گونهای ملموس در دسترس است.
یوهانس آ. گارتنر (۱۹۱۲-۱۹۹۶)
استاد الهیات، شاعر
راه ایدهآل برای ادامهی مسیر از هماکنون به بعد آن است که بستر قدرشناسیای را که بنا کردهاید به خوبی حفظ کنید و رفته رفته بر آن بستر ساختمانی بسازید تا به انتهای موردنظرتان دست یابید. با تمرین هر چه بیشتر قدرشناسی، آن را عمیقتر احساس خواهید کرد و وقت کمتری را از شما خواهد گرفت. به عنوان یک راهنما:
تمرین �قدرشناسی را به خاطر بسپارید� را سه روز در هفته انجام دهید، یا اینکه آن رابا دو تمرین دیگر ترکیب کنید. میتوانید با حفظ بستر فعلی به ساختن طبقات زندگیِ خود کمک کنید تا زندگیتان بهتر و بهتر شود. برای مثال، میتوانید تمرین قدرشناسی را به خاطر بسپارید را در یک روز انجام دهید، روز بعد تمرین روابط صمیمانه را اجرا کنید و برای روز سوم ثروت، پاداش شکرگزاری را انجام دهید.
تکرار چهار روز در هفته تمرین قدرشناسی را به خاطر بسپارید، یا ترکیب آن با سه تمرین دیگر به انتخاب خودتان، باعث حفظ قدرشناسیِ شما و تسریع کار میشود.
انجام پنج روز در هفته تمرین قدرشناسی را به خاطر بسپارید، یا ترکیب آن با ۴ تمرین دیگر به انتخاب خودتان باعث میشودکه انرژی مثبت در شادمانیِ شما و یا در هر زمینهی دیگر از زندگیتان افزایش یابد.
تکرار شش یا هفت روز در هفته تمرین قدرشناسی را به خاطر بسپارید یا ترکیب آن با هر تمرین دیگر به انتخاب خودتان باعث میشودکه شما به یک کیمیاگر واقعی تبدیل شوید و هر چیزی را به طلا تبدیل کنید!
پیشنهادهای تمرین
برای آنکه انرژی مثبت را در زمینههای مهم زندگیتان مثل شادی، سلامتی، روابط و دیگر چیزهایی که دارید همواره در جریان نگاه دارید، میتوانید تمرینهای ویژهای را در هر زمینه یک بار در هفته تکرار کنید. هرچند اگر میخواهید که این انرژی را در هر زمینه از زندگیتان افزایش دهید، باید در آن زمینه تمرین بیشتری انجام دهید، یا چند روز در هفته تمرین کنید. اگر حالتان خوب نیست، شاید بخواهید که تمرین را برای سلامتتان هر روز یک بار یا روزی چندبار انجام دهید.
فکر سازندهی شما
شما میتوانید تمرین فکر سازنده را به برنامهی زندگیِ روزانهتان تبدیل کنید و افکارتان را همیشه در مدار انرژی مثبت نگاه دارید و شب هنگام پیش از خواب از آن به عنوان وسیلهای برای یادآوریِ رخدادهای خوشایند آن روز مورد استفاده قرار دهید و برای آنها شکرگزاری کنید. در طول روز با یادآوریِ چیزهایی که برایشان شکرگزار هستید، از نیروی تفکر خود بهره بگیرید.
انرژی مثبت شما
میتوانید تمرین انرژی مثبت چون غبار همه را دربرمیگیرد را به بخشی از زندگیِ روزانهتان تبدیل کنید. غیر از اینکه میتوانید این انرژی را همچون غبار بر روی افرادی که خدمتی به شما ارایه میدهند، بیافشانید، میتوانید این تمرین را به گونهای دیگر هم انجام دهید و گرد و غبار انرژی مثبت را بر همه کس و همه چیز بپاشید! اگر رئیستان اندکی ناراحت و غمگین است، میتوانید غبار انرژی را بر او بیافشانید یا بر هر یک از اعضای خانوادهتان یا کسانی که دوست شان دارید، آنها که حالشان خوب نیست یا هرکس که با او برخورد میکنید و در زندگیاش به یاری نیاز دارد. میتوانید این انرژی را هرجا میروید، بیافشانید، همچنین روی کودکان و نوزادان، گیاهان باغ و باغچه، غذا و نوشیدنیتان، کامپیوتر یا بستهی پستیتان پیش از باز کردن آن، کیف پول، اتومبیل، تلفن قبل از آنکه با کسی تماس بگیرید، یا هر شرایط دیگری که خواستار بهبودش هستید.
قدرشناسی هرگز پایانی ندارد
من هر روز قدرشناسی را تمرین میکنم و اینکه روزها، ماهها و سالها بدون قدرشناس بودن زندگی کردم برایم متقاعدکننده نیست. قدرشناسی بخشی از زندگیِ ما شده، در تمام سلولهای من وجود دارد و به الگویی در ضمیر ناخودآگاه من بدل شده است.
ولی اگر شما گرفتار مسایل زندگی شوید و در برههای از زمان تمرین قدرشناسی را از یاد ببرید، انرژی مثبت بخار میشود. من از قدرشناسی به عنوان وسیلهی سنجش استفاده میکنم که برایم مشخص کند که آیا به اندازهی کافی تمرین میکنم یا نه. با دقت به بررسیِ زندگیام میپردازم و اگر احساس کنم که به اندازهی کافی شادمان نیستم، تمرین قدرشناسیام را افزایش میدهم. اگر مشکل کوچکی در یک بخش از زندگیام اتفاق بیافتد، به سرعت تمرینهای قدرشناسیام را در آن زمینه فزونی میبخشم.
دیگر با دیدن ظواهر کور نمیشوم. به جای آن به دنبال خداوند هستم تا از او برای همهی شرایط زندگیام قدرشناس باشم و میدانم که همیشه اینجاست و بعد تمام ناخواستهها و ناهنجاریها مانند دود به هوا خواهد رفت!
من به خاطر چیزهای کوچک شروع به شکرگزاری کردم، و هرچه بیشتر شکرگزار بودم، فراوانیِ بیشتری به زندگیام روی آورد زیرا بر هرچه تمرکز کنید، گسترش مییابد و هنگام تمرکز بر خوبیهای زندگیتان، مقدار بیشتری از آن را خلق خواهید کرد. هنگامی که آموختم صرفنظر از آنچه در زندگیام روی میدهد، سپاسگزار باشم، فرصتها، روابط و حتی پول به سمت من سرازیر شد.
یکی از شخصیتهای رسانهای
شما در اثر استفاده از تمرینهای قدرشناسی در حال استفاده از قانون خطاناپذیر کائنات هستید که به فراوانیِ نعمت در زندگیتان میانجامد. رسیدن به این سطح از قدرشناسی به ارتباط شما با کائنات و خداوند متعال بستگی دارد.
کائنات و شما
با قدردانی میتوانی به آن پایهای برسی که فراوانیِ بیپایانی را در زندگی تجربه کنی. راه رسیدن به این درجه از قدردانی، از مسیر ارتباط با کائنات و یا اگر ترجیح میدهی، روح یا پروردگار میگذرد.
میتوانید به جهان به عنوان پدیدهای از معجزههای خودتان فکر کنید و وقتی به آن میاندیشید، سرتان را بالا بگیرید و به آسمان بنگرید. بیتردید عالم هستی و در رأس آن پروردگار جهان آفرین بالاتر از شما وجود دارد، ولی در خانه، پشت سرتان، کنارتان و در هر چیزی و هر کسی نیز وجود دارد. یعنی اینکه عالم هستی در وجود شما نیز هست.
آنچه که در پایین وجود دارد، در بالا هم هست و هر آنچه در بالاست، در پایین نیز هست. تنها با دانستن این نکته میتوانید معجزه کنید!
کتیبهی امرالد (۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ سال پیش از میلاد)
وقتی به این باور برسید که هستی برای شما خلق شده تا شما بیشتر زندگی کنید، سالمتر باشید، عاشقتر باشید، زیباتر باشید و از هر آنچه که میخواهید بیشتر داشته باشید، باعث میشود که شما نسبت به خداوند و عالم هستی و هرچه که در زندگیتان دریافت میکنید احساس خالصانهی شکرگزاری داشته باشید و به این صورت شما یک رابطهی شخصی بین خودتان و خداوند و عالم هستی برقرار کردهاید.
هر اندازه که برای آنچه دریافت میکنید، نسبت به خداوند شکرگزاریِ خالصانهتری داشته باشید، رابطهتان با او نزدیکتر میشود و به این صورت است که میتوانید با استفاده از نیروی شکرگزاری به فراوانیِ پایانناپذیر و بیانتها دست یابید.
شما دریچههای قلب و ذهنتان را به سوی معجزهی شکرگزاری گشودهاید و با آن بر هرکس نیز که با شما در ارتباط است تأثیر میگذارید. به این صورت به دوست عالم هستی و درصدر آن خداوند متعال تبدیل میشوید. شما به کانالی برای نزول موهبتهای فراوان خداوند بر زمین بدل میشوید. وقتی به کائنات نزدیک میشوید و نزدیکیِ آن را با خودتان احساس میکنید، از آن لحظه به بعد، جهان از آنِ شما خواهد بود و چیزی نیست که نتوانید به آن تبدیل شوید یا آن را نداشته باشید یا انجام دهید!
شکرگزاری جواب است
قدرشناسی درمان تمامیِ روابط سخت و شکست خورده، نداشتن پول و بیماری و ناراحتیهاست. قدرشناسی ترس، نگرانی، اندوه و یأس را از بین میبرد و با خود شادی، شکیبایی، مهربانی، دلسوزی و فهم و آرامش ذهن را به همراه میآورد. قدرشناسی راه حل مشکلات را به شما نزدیک میسازد و فرصتهایی مناسب برای دستیابی به آرزوهاتان در اختیارتان قرار میدهد.
قدرشناسی راز هر موفقیتی است و دَرها را بر روی ایدههای جدید و کشفهای تازه میگشاید، همانطور که دانشمندان بزرگ همچون نیوتن و انیشتین اثبات کردند. فرض کنید که همهی دانشمندان از آنها پیروی میکردند؛ آنگاه جهان به سوی قلمرو فهم و شعور و رشد و پیشرفت هدایت میشد. دیوار محدودیتهای فعلی فرومیشکست و اکتشافات تغییردهندهی زندگی، در عرصههای تکنولوژی، فیزیک، پزشکی، روانشناختی، ستارهشناسی و هر زمینهی علمیِ دیگر به دست میآمد.
اگر قدرشناسی در مدارس به یک موضوع اجباری تبدیل شود، ما نسلی از بچهها را خواهیم دید که تمدنمان را به سوی دستاوردهای شگرف، و اکتشافات و محو ناسازگاریها، پایان جنگها و صلح پایدار رهنمون میشوند.
ملتهایی که در آینده دنیا را رهبری میکنند آنهایی هستند که رهبران و مردمشان شکرگزارتریناند. شکرگزاریِ افراد یک مملکت باعث بالیدن و ثروتمندشدن آن کشور میشود و کاهش چشمگیر مرض و بیماری، رونق گرفتن تجارت، تولید بیشتر، شادی و صلح فراگیر را برای آن ملت در پی خواهد داشت. فقر ناپدید میشودو هیچ انسان گرسنهای پیدا نخواهد شد، چراکه یک ملت شاکر هیچگاه چنین امری را برنخواهند تافت.
با فزونی گرفتن شمار افرادی که نیروی فوقالعادهی قدرشناسی را درک میکنند، این انرژی با شتاب بیشتری دنیا را فرا میگیرد که این مسأله به انقلاب شکرگزاری منجر خواهد شد.
قدرشناسی را با خود همراه داشته باشید
هرجا که میروید قدرشناسی را با خود ببرید. اشتیاق، رویاروییها، اعمال و موقعیتهای زندگیتان را با نیروی قدرشناسی بیامیزید تا همه رؤیاهاتان به حقیقت بپیوندد. در آینده، اگر روند زندگی شما را در موقعیتی چالش برانگیز قرار داد که فکر کردید هیچ کنترلی بر آن ندارید و هر کاری که میکنید نمیتوانید از موقعیت بازنده رهایی یابید، به جای نگرانی یا ترس، به شکرگزاری روی بیاورید و برای چیزهای دیگری که در زندگیتان هست شکرگزاری کنید. وقتی شما در زندگیتان با قدرشناسی به وضوح از خداوند یاری و کمک میطلبید، شرایط اطراف در موقعیت چالش برانگیز به صورت شگفتانگیزی تغییر میکند و دیگرگون میشود.
�ما به او (انسان) راه را نشان دادیم: خواه قدرشناس باشد، خواه نباشد. مسئول خودش است.� – �قرآن مجید�
واژهی سپاسگزارم را بگویید. آن را بلند بگویید و اگر میتوانید از فراز بامها فریاد بزنید، آن را برای خود زمزمه کنید، آن را در ذهن خود بگویید، یا آنکه آن را در قلبتان احساس کنید. از امروز به بعد هرجاکه میروید، قدرشناسی و نیروی آن را با خود به همراه ببرید. برای داشتن یک زندگیِ سرشار از فراوانیها و شادمانی، جواب بر لبهای شماست، در قلب شماست و آماده و منتظر است تا شما قدرشناسی را به عمل تبدیل کنید!
دربارهی راندا برن
راندا راه خود را با فیلم راز آغاز کرد که میلیونها نفر در کرهی زمین آن را دیدند. او کتاب راز را دنبال کرد که کتابی پرفروش در سطح جهان است و هم اکنون به ۴۷ زبان در سراسر گیتی در دسترس همگان قرار دارد و بیش از ۲۰ میلیون نسخه از آن به چاپ رسیده است.
راز ۱۹۰ هفته در لیست پر فروشترینهای روزنامهی نیویورک تایمز باقی ماند و اخیراً توسط روزنامهی یو. اس. اِی تودی به عنوان یکی از بیست کتاب پُر فروش در ۱۵ سال اخیر معرفی شده است.
راندا، خط شکنیِ خود را با انتشار کتاب قدرت در سال ۲۰۱۰ ادامه داد که این کتاب هم در لیست کتابهای پرفروش نیویورک تایمز قرار دارد و هم اکنون به ۴۳ زبان زندهی دنیا در دسترس خوانندگان است.
11 گام ازدواج
چگونه همسر دلخواهم را بیابم؟
گام یک
بزرگ شدن هم برایمان دردسر بزرگی شده است، تا کوچک بودیم دغدغه ی پدر و مادرمان تنها خوراک و پوشاک و تربیت مان بود، اما حالا که بزرگ شده ایم خودمان شده ایم بزرگترین دغدغه ی آنها. از هزینه های زیادی که برای تحصیل بر دوششان می گذاریم و بعد به دلیل عدم اشتغال پس از تحصیل حتی توان کم کردنش را هم نداریم اگر بگذریم، در سال های اخیر، ازدواج فرزندان بزرگترین دغدغه و مسئله ی خانواده ها شده است. پدر و مادر های این کودکان دیروز که اکنون دیگر بزرگ شده اند و با رشدشان بلاهای بسیار بر سر پوسته ی سنتی و محکم جامعه ی ایران آورده اند، این روزها بیش از هر زمانی نگران ازدواج فرزاندانشان هستند. با وجود بالارفتن نرخ تورم، گران شدن و غیرقابل دسترس شدن برخی از اجناس برای اغلب جمعیت کشور و افزایش عدم اشتغال تحصیل کرده های بسیار و البته تغییر روند ازدواج در سال های اخیر و دور شدن از برخی سنت های گذشته، این سوالات را برای هر کسی مطرح می کند که تا به کی باید دختران را منتظر و پسران را گریزان از ازدواج دید؟ راه حل این مشکل بزرگ چیست؟ و از همه مهم تر، چرا دیگر مانند گذشته ها مزه ی ازدواج به کام جوانانمان شیرین و آرامش بخش نیست؟ چرا این روزها که جامعه گسترش یافته است، روابط بیشتر شده است و دختران و پسران در نقطه به نقطه ی جامعه می توانند گزینه ی مورد نظر خود را بیابند، انتخاب ها نادرست تر انجام می شود؟ مگر چه چیزی تغییر کرده است؟ چرا آن رضایت پدر ها و مادرها، پدربزرگ ها و مادربزرگ ها دیگر در ازدواج های این روزها دیده نمی شود؟ مشکل کار کجاست؟ چه کسی مقصر است؟
با این اوصاف، پس آیا در این روزها، اصلا باید به ازدواج اندیشید؟
من نه جامعه شناسم، نه اقتصاد دان و نه مرفه بی درد، من یکی از مردم این سرزمینم که قصد دارم در این خانه ای که برای خود در این فضای مجازی ساخته ام از پیمودن مسیری سخن بگویم که معتقدم بدون شک ازدواج را برای هرکس ممکن، شیرین و آرامش بخش خواهد کرد. من نه خیالاتی ام، نه احمق، تنها از تک تک شما که اکنون نوشته ی مرا می خوانید می خواهم همراهی ام کنید. همراه من باشید در مسیری که برایتان توصیفش خواهم کرد. من ایمان دارم دست های خدا هم اکنون در کار زیبا کردن زندگی تک تک ماست. پس لزومی ندارد آرام نباشیم، لذت نبریم و با آن کسی که آرزویش را داریم، زندگی نکنیم..... بگذارید مثبت باشم، ما همه لایق آرامش، لذت و زندگی در کنار آن کس که آرزویش را داریم، هستیم.
پس دقایقی بی توجه به هرچه در اطرافتان می گذرد چشم هایتان را آهسته ببندید و با من همراه شوید. به شما قول خواهم داد، هنوز نرسیده به پایان این مسیر، شما خود را در همان آرامش و لذتی که خواهانش بودید پیدا خواهید کرد.
زندگی موهبت بزرگی است، فرصت فوق العاده ای که خداوند به ما داده است تا یاد بگیریم، خلق کنیم، لذت ببریم و سپاسگزار باشیم پس شک نکنید که روزی از شما پرسیده خواهد شد چه یاد گرفتی؟ چه خلق کردی؟ چقدر لذت بردی و آیا سپاسگزارم بودی؟
من برای شما شعر نمی گویم و این نوشته کلماتی نیست که برای نگاشتن آنها سفارش گرفته باشم، من از میان شما هستم، کسی درست شبیه تو و شاید هم شبیه تو، اما کمی زودتر از تو و شاید تو، این مسیر را پیموده ام و اکنون خرسندم. پس از تو می خواهم، دستت را به من بدهی و همراهم شوی.
لطفا پیش از هرکاری وسایل لازم برای ازدواجت را فراهم کن، این ها تنها چیزهایی است که تا رسیدن به گزینه ی مورد نظرت لازم داری:
یک دفتر سفید و یک قلم.... درست دیدی؟ بله... شوخی ای در کار نیست، یک دفتر سفید و یک قلم تهیه کن و در صفحه ی اول آن این سوال را بنویس:
اگر زندگی ات را به یک مربع تشبیه کنی، تو کجای این مربع هستی؟ و خدا کجای آن است؟
این اولین گام است. اولین کاری که باید بکنی اندیشیدن پیرامون خود و خداست. لطفا بی حوصله نباش و خانه ام را ترک نکن. تو تا تکلیفت با خودت و خالق خودت روشن نشود هرگز به یک ازدواج درست و آرامش بخش نخواهی رسید. پس صبوری کن و فکر کن به خودت و خدای خودت.
یک چیز مهم را همین آغاز راه یاد بگیر: بنویس.... این چیز مهمی است که باید بگیری، نوشتن. بزرگترین آرزوهای آدمی با نگاشتن برآورده می شود. البته نه هر نوع نگاشتنی. یادت باشد تو با حضور دل و با خلوص نیت به همه چیز خواهی رسید. پس علاقه مند و با پشتکار باش.
حالا که ابزار لازم را فراهم کردی، بنشین و به خودت فکر کن و به خدای خودت و به زندگی ات و سعی کن که بنویسی. هرچیزی که پیرامون این سه، به ذهنت خطور می کند، بنویس. از خودت بنویس، تصور کن داری برای کسی می نویسی که هرگز لازم نیست چیزی از خودت را از او پنهان و دور نگه داری، تو داری اکنون برای خودخودت می نویسی، پس از همه ی خودت، از همه ی خصوصیاتت، از همه افکارت بنویس، حتی اگر ده صفحه کاغذ را سیاه کنی، بنویس. این بزرگترین تمرین و اولین و مهمترین گام است.
من هرهفته برای تو خواهم نوشت، هر شنبه منتظرم باش. حرف های زیادی برای گفتن به تو دارم. ما در کنار هم یاد خواهیم گرفت چطور به زندگی مان شادی بخشیم، چطور به همسر مورد علاقه مان دست یابیم و چطور در کنار یکدیگر حتی در بدترین شرایط اقتصادی خوب زندگی کنیم و البته توانگر شویم...
بنابراین تا شنبه ی بعد که باز برایت خواهم نوشت تو باید حوصله کنی و بنویسی. از خودت، از خدایت و از زندگی ات. یادت باشد قبل از پیمودن این مسیر تو باید تکلیفت با هر سه این ها مشخص شود. بنابراین هر سه را به خوبی برای خود بنویس و شفاف کن
گام دو: اگر می خواهی خوب ازدواج کنی، خودت و دیگران را ببخش....
1ـ خدایا به امید تو
2ـ اصلا قصد نداشتم زودتر از شنبه بنویسم اما در طی این چند روز اتفاقاتی افتاد که من ترجیح دادم قبل شنبه درمورد سه نکته ی مهم صحبت کنیم.
3ـ دوست عزیزی که با وجود تمام همراهی های من باز هم مرا به دوست خوب نبودن متهم کردی، من و بسیار از کسانی که این جا جمع شدند در طی هر روز با وجود سختی ها و اتفاقات غیرقابل پیش بینی که برایمان به وقوع می پیوندد، تمام سعی خود را می کنیم که مثبت اندیش باشیم و اعتراف می کنم که این کار، اصلا ساده نیست... و ما برای رسیدن به این مثبت اندیشی زحمت کشیده ایم، بنابراین، اصلا دوست نداریم کسی بیاید و با افکار منفی اش به جان لحظه ی زیبای ما بیفتد، پس تو اگر نمی توانی همراهیمان کنی، آسیبی به ما نرسان.... اما بدان که ما دوستان تو خواهیم ماند اگر تو خود بخواهی و همراه ما شوی....
3ـ در نوشتن بخش 4، خودم را به خدا سپردم، این من نیستم که می نویسم، این خداست... آیا خدا را باور دارید؟ آیا خود را به خدا می سپارید؟
4ـ گام دوم، گام بسیار سختی ست. امیدوارم برایش آماده باشید. خوشحالم که بسیاری از شما با نوشتن آشنا بودید و خوشحال ترم از اینکه از خود، خدا و زندگی نوشتید... این تمرین خیلی خوبی برای شروع کار بود. می خواهم یادتان بیاورم که برای داشتن یک همسر ایده آل باید ابتدا ایده آل های خود و ملاک های معقول و درست خود را مشخص کنیم و این اتفاق به درستی رخ نمی دهد مگر این که ما در ابتدا دو کار مهم انجام دهیم، اول این که خود را بشناسیم و دوم، خود را ببخشیم... که دومی بسیار سخت تر است. زیرا اولی با کمی اندیشیدن به گذشته و حال خودمان به دست می آید اما در دومی ما به جنگ با خودمان مشغول می شویم(!) به جای این که بخشش را تمرین کنیم و البته که زمان بیشتری می طلبد. به همین دلیل، امروز می خواهم با هم بخشش را تمرین کنیم. این بخشش شامل بخشش خود و دیگران می شود. تمرین سختی ست. اما با من همراه شوید حتی اگر ذره به ذره ی وجودتان هم اکنون فریاد می کند تو بسیار گناهکاری...
امیدوارم در تمرین قبلی، در توصیف خود که قرار شد بی پرده بنویسید به اشتباهات گذشته تان اشاره کرده باشید و باز امیدوارتر هستم که در توصیف خدا گفته باشید که او چگونه از خطاهای حتی بزرگ شما چشم پوشی کرده است، چگونه شما و آبروی شما را حفظ کرده است و بسیار خوشحال خواهم شد اگر در طی نوشتن هایتان به این نتیجه رسیده باشید که هدف زندگی، رشد و تعالی ما برای بهترین شدن است و اکنون من می خواهم یادتان بیاورم که ما هر یک قسمتی از خداییم، درست شنیدی،کفر نمی گویم، مگر نه این که خداوند روح خود را در تو دمیده است، پس تو بدون شک جزئی از خدایی، این باور قدرتمندت می کند. پس بدون استقامت، باورش کن..... و حالا که تو جزئی از خدایی باید رفتارت خدایی باشد، خدا قدرتمند است، پس تو نیز قدرتمندی. خدا عادل است، پس تو نیز عادلی. خدا بخشنده است، پس تو نیز بخشنده ای. خدا مهربان است، پس تو نیز مهربانی. خدا داناست، پس تو نیز دانایی. خدا زیباست پس تو نیز زیبایی. گوش می کنی به حرفهای من؟... من نه با تو شوخی دارم و نه دیوانه شده ام.... تو بدون شک جزئی از خدایی... پس مانند خدا رفتار کن... قدرتمند، عادل، بخشنده، مهربان، دانا و زیبا.... حالا برای رسیدن به رفتارهای خدایی، قلم و کاغذت را بردار و به تمام کارهای بد گذشته ات اعتراف کن، شنیدی؟ تمام کارهای بد گذشته.... حتی فکرهای نادرستی که کرده ای ولی به انجام نرسیده اند. تا جایی که می توانی از بدکاری هایت بنویس.... یادت باشد تو عادلی، پس به خودت عادلانه نگاه کن و هرچه کرده ای بنویس... حتی اگر لازم است در هنگام نوشتن اشک هم بریز تا احساسات بیشتر درگیر شود و زودتر تو آنها را از درون به بیرون سوق دهی.... نمی دانم اعترافت چقدر به طول خواهد انجامید.... مهم نیست. مهم این است که تو اعتراف کنی، آن هم به تمام گناهانت... راستی یادت باشد کسی غیر تو و خدا در دادگاه تو حاضر نیست، تو که جزئی از خدا، خجالت که ندارد، پس همه چیز را بنویس... حتی اگر لازم است که فکر کنی و به یاد اوری این کار مهم را چند ساعت انجام بده تا کاملا از این احساس رها شوی... تا تمام آنچه که تا به حال انجام داده ای و چه بسا از دیگران پنهان کرده ای به خاطرت بیاید و از درون به برونت راه یابد.... اگر نوشتنت تمام شد و تو احساس سبک بودن کردی حتما جلوی آینه یک بوسه ی کوچک برای خودت بفرست زیرا تو عادل بوده ای و درباره ی خود به عدالت رفتار کرده ای و هرچه گناه و اشتباه کرده ای گفته ای... حالا که نوشتنت تمام شد می خواهم مراسم باشکوه سوزاندن را انجام دهی، تو مگر عادل نیستی؟ عدالت حکم می کند برای کسی که خودش به گناهش اعتراف کرده است تخفیف قائل شویم، پس به خودت تخفیف بده... بلند شو و انقدر استقامت نکن باید تمام گناهانت را به نیروی برتر بدل کنی... لباس زیبا بپوش و مراسم سوزاندن را انجام بده.... و در هنگام انجام این مراسم این جمله را با خود تکرار کن:
خدایا، من خود می دانم در گذشته گنهکار بوده ام، اما اکنون به خود آمده ام و می خواهم بهترین باشم پس با عشق الهی یاری ام کن تا تمام این حس های نازیبا را از خود دور کرده و رهایشان کنم. یاری ام کن تا خود را به بهترین شکل ممکن و در کمترین زمان عفو نمایم.
پس از این مراسم که بدون شک اشک های شما را هم درخواهد آورد، یک کاغذ دیگر بردار حالا نوبت این است که دیگران را ببخشی... استقامت نکن... تو کار سخت تر را انجام داده ای، هیچ کاری سخت تر از بخشیدن خودت نبوده است... تو به اندازه ی خدا مهربان و بخشنده شدی و خودت را بخشیدی، بخشیدی تا مانند خدا پاک و زیبا باشی... حالا نوبت این است که دیگران را ببخشی... باز هم بنویس.... هر چه در مورد خانواده ات، دوستانت، همکارانت و حتی یک عابر که فکر می کنی به تو آسیبی رسانده اند بنویس، این بار هم یادت باشد که عادل باشی. حتی اگر تصور نادرستی دیگران نسبت به تو دارند را هم بنویس، مثلا اگر مادرت فکر می کند تو دختر پاکیزه ای نیستی یا پدرت تصور می کند تو پسر بی عرضه ای هستی، حتما این ها را بنویس... پس هر چه دیگران بر سرت آورده اند از عمل تا تصور و فکر را بنویس....
این بار هم باید مراسم سوزاندن را انجام دهی، در هنگام سوختن کاغذت این دعا را بکن:
خدایا، می دانم آنها با اعمال و تصوراتشان زندگی مرا نازیبا و به دور از پیشرفت کرده اند اما مشتاق و آماده ام که همه ی آنها را ببخشم و رهایشان کنم... تو نیز از آنها بگذر....
و سومین بخشش، یک کاغذ دیگر بردار و نام تمام کسانی که احساس می کنی در زندگی به آنها ظلم کرده ای بنویس، اگر بخواهی می توانی ظلمت را هم بنویسی...یادت باشد این بار هم عادل باشی... نوشتنت که تمام شد، باز هم مراسم سوزاندن را انجام بده و دعا کن:
خدایا، من در گذشته به همه ی آنها و شاید کسانی که اکنون نامشان را به خاطر نمی آورم، ظلم کرده ام اما اکنون پشیمانم، تو با عشق الهی تک تک آنان را هدایت کن تا مرا عفو کنند تا هم من پاک و زیبا شوم و هم اثر این بخشش بر زندگی آنان به بهترین شکل نمایان گردد...
خدا قوت.... کارهای سختی را پشت سر گذاشتی... سه بخشش بزرگ که پس از انجام آنها شاهد خواهی بود که عشق الهی چه درهای امید و زیبایی را به رویت خواهد گشود.... برای این که از بخشیدن فاصله نگیری، هر روز یک دور تسبیح این جمله را تکرار کن: من مشتاقم همه ی افکار عاری از بخشش را رها کنم.
5ـ لحظه ی تحویل سال، یکی از بهترین زمان ها برای دعا کردن است، تا ظهر روز 29 اسفند، نام خود و تمام کسانی که به سن ازدواج و آمادگی ازدواج رسیده اند اما هم چنان تنها هستند را با پیام های خصوصی و غیر خصوصی به من بگویید. اگر دوست دارید از اسم های مستعار و خلاصه استفاده کنید. لیستی از تمامی نام ها تهیه می کنم و تا قبل از سال تحویل برروی وبلاگ می گذارم تا در هنگام تحویل سال، همه با هم برای ازدواج خوب و زود تک تک این افراد دعا کنیم. من ایمان دارم سال 91، زمان گشوده شدن بخت تک تک دختران و پسران امیدوار است.... انشالله...
6ـ حالا نوبت شماست....
گام سه: اگر می خواهی زود و خوب ازدواج کنی روابط نامناسبت را ترک کن
1ـ خدایا به امید تو
2ـ لوئیز هی می گوید: هرگز اصرار نورزید که عشق بی درنگ بیاید. شاید هنوز آماده ی آن نیستید، یا هنوز آن قدر پرورش نیافته اید که عشقی را که می خواهید به سوی خود جذب کنید. صرفا به خاطر بی کسی، هرکسی را نپذیرید.
3ـ این گام سوم است: اگر می خواهی خوب و زود ازدواج کنی، روابط نامناسبت را ترک کن.....
4ـ بعد از بخشش که گام بسیار مهمی بود و امیدوارم همه به خوبی انجامش داده باشید ( و البته در اخر این نوشته یک بخشش دیگر را نیز تمرین می کنیم) باید برویم سراغ گام مهم دیگری که بدون انجام دادن آن در راه رسیدن به همسر الهی دچار تاخیر یا حتی هرگز نرسیدن می شویم.... یادتان هست گفتم این راهی که در آن گام نهاده ایم، یک یخبندان بزرگ است که البته در ورای آن بهشت گمشده ی رویاهای ماست، پس برای رسیدن به بهشتمان باید از عصر یخبندان گذشت.... یادتان هست گفتم که اگر حواسمان به راه رفتنی نباشد و پاهایمان را محکم بر زمین نگذاریم به سادگی سر می خوریم و سر خوردن همان و شکستن دست و پا، همان؟ و حتما باز یادتان هست که گفتم کسانی که ما با آنها روابط نامناسبی برقرار کرده ایم، آماده اند که ما را هول بدهند تا ساده تر کله پا شویم(!).... بنابراین پیش از این که دست کسی به ما برسد باید خودمان را از دیگرانی که آماده ی هول دادنمان هستند، دور کنیم.... و این کار یعنی ترک روابط نامناسب...
5ـ رابطه ی نامناسب چه معنایی دارد؟ طبق تعریف باربارا دی آنجلیس این ها روابطی است که شما باید از آنها دوری کنید:
ـ رابطه ای که در آن بیش از آنچه دوستتان به شما عشق می ورزد، شما به او عشق می ورزید.
ـ رابطه ای که در آن کمتر از آنچه دوستتان به شما عشق می ورزد، شما به او عشق می ورزید.
ـ رابطه ای که در آن عاشق توانایی های بالقوه ی دوست خود هستید.
ـ رابطه ای که در آن ماموریت نجات همسر خود را به عهده دارید.
ـ رابطه ای که در آن به دوست خود به عنوان یک الگو و آموزگار چشم دوخته اید.
ـ رابطه ای که در آن به دلایل بیرونی شیفته ی نامزد خود شده اید.
ـ رابطه ای که در آن شما و دوست خود از تفاهم جزئی برخوردار هستید.
ـ رابطه ای که در آن دوست خود را از روی سرکشی و عصیان انتخاب کرده اید.
ـ رابطه ای که در آن دوست خود را به عنوان عکس العملی در برابر دوست قبلی تان انتخاب کرده اید.
ـ رابطه ای که در آن دوست شما در دسترس شما نیست.
و من به این مجموعه با توجه به روند حاکم بر جامعه مان این موارد را اضافه می کنم:
ـ رابطه ای که در آن دوست شما تنها دلیلش برای ایجاد رابطه، دوستی با شماست نه ازدواج.
ـ رابطه ای که در آن، پای یک نفر دیگر در میان است.
ـ رابطه ای که در آن دوست شما، معتاد به هرگونه ماده ی مضر است.
ـ رابطه ای که در آن، بی جهت خود را به نادیده گرفتن خطاهای دیگری دچار کرده اید.
ـ رابطه ای که در آن، از سر بی کسی، مانده اید.
ـ رابطه ای که در آن، احساس می کنید اگر ترکش کنید، خواهید مرد.
ـ رابطه ای که در آن شما برای هرچیزی غیر روح زیبا و درون شگفتتان برگزیده شده اید.
ـ رابطه ای که در آن، غم شما بیش از خوشی و شادمانی حقیقی شماست.
ـ رابطه ای که در آن باور شما و گزینه ی ازدواجتان از زندگی و خدا و مذهب متفاوت است.
و هر رابطه ی دیگری که احساس زیبای عشق را به شما منتقل نمی کند و شما مدام در حال گول زدن خود هستید....
6ـ اکنون زمان ترک این روابط است، خواهش می کنم بی جهت در مقابل زندگی شیرین و شادی که در انتظار شماست و آن کسی که بدون شک همسر الهی تان است این همه مقاومت نکنید و همه ی روابط نامناسب خود را ترک کنید... نخواهید مرد.... من به شما قول می دهم....من این را بارها به چشم خود دیده ام.... باربارا دی آنجلیس در کتاب آیا تو آن گمشده ام هستی؟ به 6 اشتباه بزرگی که در ابتدای روابط مرتکب می شویم به خوبی اشاره کرده است:
ـ سوالات کافی نمی پرسیم.
ـ نشانه های هشدار را که حاکی از مشکلات بالقوه هستند نادیده می گیریم.
ـ سازگاری های ناپخته و زودهنگام مرتکب می شویم.
ـ تسلیم کوری شهوانی می شویم.
ـ گول مادیات را می خوریم.
ـ تعهد را بر تفاهم مقدم می داریم.
همه ی این ها چیزهایی بودند که خیلی ها در روابطتشان نادیده می گیرند.... پیش از آن که به اندازه ی کافی طرف مقابلشان را بشناسند، عاشقش می شوند و واقعا تصور می کنند که این بار دیگر خودش است... بنابراین به جای این که دنبال تفاهمات بگردند به او متعهد می شوند و با این که نشانه های زیادی از ابتدای رابطه برایشان ظاهر می شود و خداوند به هزار و یک زبان هشدار می دهد، همه چیز را نادیده می گیرند و خود را گول می زدنند و خیلی زود با همه چیز سازش می کنند و از همه بدتر این که بر نیاز جنسی خود کنترلی نداشته و اجازه می دهند دیگران هم آن ها را برای همین مورد بخواهند. بنابراین، با خود روراست باشید و سرتان را گرم روابط نامناسب و وقت تلف کن نکنید... باور کنید که همسر الهی تان منتظر شماست. تنها کاری که باید بکنید ترک روابط نادرستتان است... او را ببخشید اگر امروز پی بردید که گولتان زده است، فریبتان داده است.... ببخشیدش و خود را آماده ی پذیرش همسر الهی تان کنید.... چند نفری برام گفته اند که این کار را آغاز کرده اند، برایشان خوشحالم و امیدوارم مراقب همه ی وسوسه های این ترک کردن باشند... مطمئنا دوست شما مقاومت می کند و می خواهد شما را برگرداند اما باید شما محکم باشید... هرکاری لازم است برای ترک او انجام دهید حتی اگر لازم است سیم کارت خود را عوض کنید.... هر کاری که دیگر دست او به شما نرسد... در ضمن، لازم نیست به او بگویید که اگر می خواهد با او باشید باید با هم ازدواج کنید... او اگر همسر الهی شما بود، این احساس خیلی پیش از این ها درون هردوی شما نمایان می شد. با این حال اگر او همسر الهی تان باشد و تاکنون هیچ یک متوجه نشده اید پس از ترک او، و تمرینات و دعاهایی که شما انجام می دهید او باز خواهد گشت... پس لطفا، نگران از دست دادن دیگران نباشید... خلا ایجاد کنید... یک خلا بزرگ... تا همسر الهی تان بیاید و آن را برای همیشه پر کند.... و اگر گره کار شما درون خود شماست، شما کسی را دوست دارید که حتی روح او از ماجرا بی خبر است باید به شدت برروی خود کار کنید.... شما باید این احساس را ترک کنید... لطفا بن بست و گره ایجاد نکنید... خلا ایجاد کنید تا خداوند برایتان پرش کند... هر احساس یک طرفه، به اندازه ی یک رابطه ی نامناسب شما را از همسر الهی تان دور تر و دورتر می کند.... پس این احساس را ترک کنید... شما نیز نخواهید مرد...... او را رها کنید تا آسوده و آرام شوید..... و یادتان باشد تا رهایش نکنید همسر الهی تان نخواهد آمد....
7ـ نکته ی بسیار مهم: عده ای می پرسند اگر کسی که ما دوستش داریم و او می داند یا نمی داند، همان همسر الهی ما باشد، پس چرا رهایش کنیم؟.... شما باید رهایش کنید زیرا نیاز به این رها شدن دارید، نیاز به این خلا دارید... او اگر همسرالهی شما باشد به سوی شما خواهد آمد، آن هم با اشتیاق، نه با زور.... پس رهایش کنید و شکی نداشته باشید که خلا ایجاد شده تنها با همسر الهی شما پر خواهد شد....
8ـ یک تمرین بخشش دیگر: هرروز این تمرین را انجام دهید... به جای من، می توانید از تو استفاده کنید و تمام فعل ها را نیز متناسب با ضمیری که استفاده می کنید تغییر دهید... این دعای بخشش را می توانید برای خود و همه ی کسانی که فکر می کنید با نبخشیدن شما گره و بن بست در زندگی تان ایجاد کرده اند بنویسید و طی مراسم با شکوهی آتش بزنید.... بگذارید مبدل به نیروی برتر شود....
دعای بخشش از ژوزف مورفی:
اکنون من ( نام خود و یا دیگری را بنویسید) افکار منفی و مخربی را که در خانه دلم انباشته بودم از آنجا پراکنده می سازم. تصمیم دارم پس از این، چنین ایده هایی را به سر راه ندهم و روحم را از هر الودگی پاک نگاه دارم. همه ی کسانی که از آنها دلگیرم و یا کینه به دل دارم را هم به خدا می سپارم. هرکجا هستند و هرکار که می کنند برایش آرزوی موفقیت و سلامتی و شادکامی دارم. من با نیروی شفابخش هستی در هماهنگی کامل هستم و عشق آسمانی را در تمام ذرات وجودم حس می کنم و می دانم که این عشق از نو به من تندرستی می بخشد و از نو می توانم با سلامت کامل زندگی کنم، با خود و اطرافیانم از در صلح و دوستی در آیم و هر کینه ای را از دل پاک کنم. امیدوارم آنها در کنف حمایت پروردگار قرار گیرند و لطف خداوند شامل حالشان شود و مرا هم مشمول عنایت خود گردانند. من با تمام وجودم خیروخوشی آنها را می خواهم. از همین حالا من انسانی آزاد هستم.
9ـ در گام بعدی، پس از بخشش و ترک روابط نامناسب، همسر دلخواهمان را با کلمات به تصویر می کشیم، پس برای آن باید خوب آماده باشید، زیرا کائنات همان چیزی را به شما می دهد که می نویسید و تصور می کنید، بنابراین باید بهترین ها را بخواهید تا بهترین ها نصیبتان شود....
10ـ همیشه برای ناامید شدن زود است!
گام چهار: اگر می خواهی با کسی که می خواهی ازدواج کنی، خودت را کشف کن
خدایا به امید تو
1ـ ورود تمام کسانی که خود و دیگران را نبخشیده اند و یا طلب بخشش از دیگران نکرده اند و از همه مهمتر، روابط نامناسب خود را ترک نکرده اند، به گام چهارم ممنوع است...
2ـ اگر می خواهی با کسی که می خواهی ازدواج کنی، خودت را کشف کن.
3ـ این گام چهارم است، سخت نیست اما باید برایش وقت بگذارید تا میسر شود. بنیان این نوشته ی من، از کتاب قانون جذب مایکل.ج . لوسیر است.
4ـ موانع را از سر راه برداشته ایم و اکنون زمان خواستن است... برای رسیدن به همسر الهی تان، ابتدا باید خود را بشناسید و همسر الهی تان را کشف کنید.... برای این کار، قلم و کاغذی بیاورید........ آماده اید؟... شما باید بدانید که چه می خواهید.... ملاک های درست برای شما چیست؟... یادتان باشد ملاک شما، ملاک شماست و به کس دیگری ارتباطی ندارد... بنابراین جدولی بکشید با دو ستون و در ستون اول از تضاد که توضیحش می دهم، استفاده کنید و ستون دوم را فعلا خالی بگذارید....
قانون وضوح از طریق تضاد می گوید: تضاد تمام آن چیزی است که از آن خوشت نمی آید و تو را در حال و هوای منفی نگاه می دارد. لحظه ای که چیزی را در زندگی ات شناسایی می کنی که در تو احساس تضاد و بی رغبتی ایجاد می کند یا اعلام می کنی که آن را نمی خواهی، آن را به قانون جذب پیشکش می کنی... بنابراین می توان از راه شناخت تضادها به وضوح و خواسته ی اصلی خود رسید و آنها را از زندگی خود حذف کرد...
چیزهایی هست که حتما شما را در روابط قبلی تان آزار داده است یا در دیگران می بینید و نمی پسندید، باید آن ها را در ستون اول که تضاد هاست بنویسید، من نوشته ی خودم را به عنوان مثال برایتان می گذارم تا بهتر متوجه شوید:
برگه ی وضوح از طریق تضاد برای به دست آوردن همسر آرمانی من
تضاد:
1ـ دروغگو
2ـ خیانت کار
3ـ به اندازه ی کافی دوستم نداشت
4ـ عصبی
5ـ بد دهن و بی ادب
6ـ چهره اش را دوست نداشتم
7ـ بداندام ( قدکوتاه و چاق)
8ـ به احساساتم توجه نمی کرد
9ـ زورگو
10ـ دخالت ندادن من در تصمیم گیری ها
11ـ نامهربان
12ـ عجول
13ـ پرحرف
14ـ تحصیلات نامتناسب با من
15ـ بی شعور
16ـ خبیث
17ـ شنونده ی بد
18ـ صدای زشت
19ـ سرد و خودخواه در رابطه ی جنسی
20ـ خودرای
21ـ عقده ای
22ـ غیراجتماعی
23ـ احترام نگذاشتن به خانواده ی من
24ـ تهدید کردن من
25ـ عاشق من نبودن
26ـ بی علاقه به هنر و ورزش
27ـ تفاوت فرهنگی
28ـ عدم درک من
29ـ بی علاقه به پیشرفت
30ـ تکلیفش با خودش معلوم نبود
31ـ نماز نمی خواند
32ـ سیگار می کشید و شاید هم معتاد بود
33ـ مشروب می خورد
34ـ کنترل کننده
35ـ بی کار
36ـ بی پول
37ـ بی اتومبیل
38ـ بی خانه
39ـ بی عرضه و تنبل
40ـ در سختی ها تنهایم می گذاشت
41ـ رقیب داشتم
42ـ اسم و فامیلی نازیبایی داشت
43ـ کتاب نمی خواند
44ـ لوس
45ـ تفاوت سنی زیاد
46ـ بدبین
47ـ خانواده اش تحصیل کرده و خوب نبودند
48ـ از بودن در کنار او گاهی خجالت می کشیدم
49ـ مرا تنها برای دوستی و خوشگذرانی می خواست
شاید نوشتن این تضادها خیلی ساده نباشد، بنابراین برایشان خوب وقت بگذارید چون نباید هیچ چیزی را از قلم بیندازید... چون وقتی چیزی را ذکر نمی کنید کائنات به سلیقه ی خود برایتان تصمیم می گیرد!
توجه کنید، این قسمت بسیار مهم است، توجه کردن به تضاد اساسی است زیرا شما را به وضوح می رساند، به کشف خود و آن چه که دوست دارید...
حالا در ستون دوم، جلوی هر مورد خواسته ی اصلی خود را بنویسید و صادقانه به خود پاسخ دهید که چه می خواهید...بعد که برای هر مورد خواسته ی خود را نوشتید بر روی تضاد آن مورد خط بکشید....
ستون دوم برگه ی وضوح از طریق تضاد من برای به دست آوردن همسر آرمانی من
وضوح:
1ـ صادق و راستگو
2ـ با وفا
3ـ بیشتر از هرکس دوستم دارد
4ـ متعادل
5ـ باادب و نزاکت
6ـ زیبا چهره
7 ـ خوش تیپ و قد بلند
8ـ به احساساتم توجه کند و جویای آنها باشد
9ـ خواسته هایم برایش مهم باشد
10ـ هنگام تصمیم گیری عقیده ام را بپرسد
11ـ مهربان و احساساتی
12ـ صبور
13ـ زیبا و به جا صحبت کند
14ـ تحصیلاتش متناسب با من باشد
15ـ با شعور
16ـ پر از ارزش های انسانی
17ـ شنونده ی عالی
18ـ صدای زیبایی داشته باشد و به دلم بنشیند
19ـ بسیار گرم و فداکار در رابطه ی جنسی
20ـ هم فکر
21ـ چشم و دل سیر باشد
22ـ اجتماعی باشد
23ـ به خانواده ام احترام بگذارد
24ـ در مشکلات همیشه بهترین راه حل را انتخاب کند
25ـ عاشق من است
26ـ علاقه مند به هنر و ورزش
27ـ با فرهنگی متناسب با من و خانواده ام
28ـ درک کامل من
29ـ علاقه مند به پیشرفت
30ـ هدفمند و امیدوار در زندگی
31ـ نماز می خواند و با خدا رابطه ی خوبی دارد و می داند چرا نماز می خواند
32ـ بدنش تنها به مصرف مواد مفید عادت دارد
33ـ نوشیدنی های مفید می نوشد.
34ـ انعطاف پذیر و متعادل
35ـ دارای شغلی عالی
36ـ ثروتمند
37ـ دارای اتومبیل لوکس
38ـ دارای خانه ای مناسب
39ـ بسیار باعرضه و فعال
40ـ همیشه همراهم است
41ـ هیچ کس را به اندازه ی من دوست ندارد
42ـ اسم و فامیل زیبا دارد
43ـ کتابخوان است
44ـ خودساخته
45ـ هم سن و سال هستیم
46ـ خوش بین و امیدوار
47ـ خانواده ی خوب و تحصیلکرده ای دارد
48ـ همیشه به او افتخار می کنم
49ـ مرا به عنوان همسر می پذیرد
بعد از پرکردن هر دو ستون و خوب اندیشیدن پیرامون آنها، از این فرمت برای نوشتن خواسته ی خود استفاده کنید:
شروع مطلب:
من در مرحله ی جذب تمام چیزهایی هستم که لازم است بدانم، انجام دهم یا داشته باشم تا ارتباط آرمانی ام را به سوی خود جذب کنم و آن فرد همسر من باشد.
اصل مطلب: ( این قسمت را با توجه به تضاد و وضوح خود بنویسید)
مثال از نوشته ی من: خیلی دوست دارم بدانم ارتباط آرمانی من با مردی که مملو از ارزش های انسانی ست چه احساسی دارد، مردی که صادق و راستگو، با وفا، متعادل، باادب و خوش بین، بانزاکت، مهربان و احساساتی، قدرشناس، صبور، باشعور، هم فکر، انعطاف پذیر، امیدوار و متعادل و خودساخته است و من از بودن در کنار او لذت می برم.
دوست دارم این احساس را داشته باشم که جفت دلخواهم مردی با ملاحظه و مهربان و احساستی است و درباره ی احساسات و افکار من از من می پرسد و من از این که مرا در تصمیم گیری ها هرچند برای چیزهای کوچک دخالت می دهد، بسیار خرسندم.
دوست دارم همسرم اجتماعی باشد، چشم و دل سیر باشد، به خانواده ام احترام بگذارد و فرهنگی که با آن رشد کرده، مشابه و چه بسا بهتر از فرهنگ من و خانواده ام باشد و تصور داشتن چنین مردی در کنارم چه شگفت انگیز است.
من ایمان دارم مردی که خداوند برایم انتخاب کرده است، با خدا رابطه ی خوبی دارد، نمازش را می خواند، نوشیدنی های مفیدمی نوشد و بدنش را تنها به مصرف مواد مفید عادت داده است. در زندگی بسیار هدفمند است و علاقه ی بسیاری به پیشرفت دارد و تصور این مرد برایم بسیار هیجان برانگیز و دوست داشتنی است.
تصور زندگی مشترک در کنار مردی زیباصورت، خوش اندام و خوش تیپ و قدبلند که صدایی زیبا هم دارد و زیبا و به جا صحبت می کند و علاوه بر این شنونده ی بسیار عالی ست و اسم و فامیل زیبایی دارد و از نظر سن و فکر با من هم خوانی دارد، بسیار خرسندم می کند. من می دانم همسرم در مسائل جنسی بسیار بسیار گرم است و د رهمه حال از خودگذشته و فداکار است و ما در کنار هم به بالاترین لذت ها می رسیم. مطمئن هستم که همسرم عاشق من است و مرا بیش از هر کسی در دنیا دوست می دارد و به درک کاملی از من و خواسته های من رسیده است و در تمام لحظات زندگی همراه و پشتیبان من است و در لحظات سخت و مشکلات همیشه بهترین راه حل و راه چاره را انتخاب می کند و این اطمینان مرا بسیار قوی می کند.
لذت زندگی در کنار مردی که با شعور و کتابخوان است و تحصیلاتی هم تراز با تحصیلات من دارد و علاقه مند به هنر و ورزش است مرا به وجد می اورد.
من نتیجه گرفته ام که مرد دلخواهم و همسرم بسیار با عرضه و فعال است به همین دلیل شغلی عالی و پردرآمد دارد و وضع مالی ما در کنار هم بسیار خوب است و ما خانه و اتومبیل لوکس و زیبایی داریم و این برایم بسیار خوشآیند است. من او را برای همه ی آنچه که هست تحسین می کنم و همیشه حامی او هستم و به او افتخار می کنم و او هم متقابلا، مرا برای همه ی بودنم در حد پرستش دوست می دارد، تحسین می کند، حامی من است و از بودن در کنار من بسیار لذت می برد.
خاتمه ی مطلب: قانون جذب خود را نشان می دهد و با آنچه لازم است رخ بدهد تا خواسته های من تحقق یابد، همنوا می شود.
5ـ این کار بسیار مهم را تا شنبه ی بعد انجام دهید تا بقیه ی مسیر را برایتان توضیح دهم.
6ـ دعا کنید:
عشق مقاومت ناپذیر خدای درونم، اکنون همسر الهی و دلخواهم را به سویم جذب می کند
گام پنج: اگر می خواهی خوب و زود ازدواج کنی، باور کن که ازدواج می کنی
خدایا به امید تو
1ـ این گام پنجم است: اگر می خواهی خوب و زود ازدواج کنی، باور کن که ازدواج می کنی...
2ـ یک دفتر برای باور کردن تهیه کنید... استفاده از جملات پذیرشی تاثیر بسیار زیادی بر باور شما دارد... شما اگر همه ی گام های گذشته را به خوبی برداشته باشید اما باور نکنید که شما هم می توانید خوب ازدواج کنید، مثل این است که هیچ کاری نکرده اید... بنابراین بر باور خود بسیار کار کنید....برای این منظور از جملات پذیرشی مانند این استفاده کنید و در دفتر باور ازدواج تان یادداشت کنید و سعی کنید که از ته دل به این جملات باور پیدا کنید( می توانید از تصاویر رنگی همسران خوشحال و خوشبخت هم برای افزایش باور خود استفاده کنید):
ـ پارسال هزاران نفر همسر دلخواه خود را در شهر خودشان پیدا کردند.
ـ در عرض شش ماه گذشته، هزاران نفر همسردلخواه خود را در شهر خودشان پیدا کردند.
ـ هر روز بیش از پیش مردم همسر دلخواه خود را در شهرشان جذب می کنند.
ـ هر روز افراد بیشتری جفت دلخواه خود را جذب می کنند.
ـ امروز هزاران زوج از مصاحبت و زندگی در کنار هم لذت می برند.
ـ امروز هزاران زن و مرد در کنار مرد و زنی که عاشق انهاست، زندگی می کنند.
ـ هزاران نفر اولین قرار ملاقاتشان را با فردی می گذارند که شریک زندگی دائمی آنها می شود.
ـ این هفته هزاران زوج به عقد هم در می آیند.
ـ و جملات دیگری که با انها رابطه ی بهتری می توانید برقرار کنید و این حس را به شما می دهد که اگر این اتفاق ( یعنی ازدواج مطلوب) برای دیگران به وقوع پیوسته است، پس برای شما هم غیرممکن نیست. این جملات را باور کنید....چون اگر باور نکنید، قانون جذب برای شما کاری نمی کند....
3ـ قدردان و حق شناس باشید: در جای دیگری از دفتر باور ازدواج تان قدردان باشید و برای هر چیزی که در این راستا به دست می اورید، قدردانی کنید.... استفاده از جملات مانند این توصیه می شود:
ـ برای احساس خوب و امیدی که به آینده دارم، متشکرم
ـ برای اطمینان در رسیدن سریع همسرم متشکرم
ـ برای اعتماد به نفس امروز، برای زیبایی و جذابیت امروز و برای انتخاب امروز، متشکرم.
ـ .... و جملات دیگری که حس خوبی به شما می دهد.
4ـ هرچیزی که قانون جذب به شما می دهد، یادداشت کنید: این کار باعث می شود تا اگر زمانی ناامید شدید، دوباره یادتان بیاید که قانون جذب تاکنون برای شما بیکار ننشسته است و کارهای زیادی کرده است. استفاده از این دست جملات توصیه می شود:
ـ این آرامشی که این چند روزه داشته ام، بدون شک از اثرات قانون جذب است. حتما آن دارد کار خودش را می کند که من انقدر آرام و راحتم.
ـ من هدفمند و با تفکر به انسان ها و روابط خودم با آنها نگاه و توجه می کنم.
ـ قانون جذب به من کمک کرد تا امروز گام پنجم این مسیر را بخوانم و انجام دهم.
ـ و جملاتی از این دست، هر چیزی که قانون جذب به شما می دهد، حتما یادداشت کنید.
5ـ آنچه به خواسته ات نزدیک است، گرامی بدار و یادداشت کن
مثال: ـ آرامش امروزم
ـ این که دارم با آدم های مختلفی آشنا می شوم مرا به خواسته ام نزدیک تر می سازد.
ـ امروز خواستگار دارم.
ـ امروز به خواستگاری می روم.
ـ و جملاتی از این دست که نشان دهنده ی نزدیک شدن همسر الهی شماست.
6ـ عبارت " من در روند کار قرار دارم" را به کار ببر
من ترجیح می دهم از این جمله استفاده کنم، چون با آن احساس بهتری دارم. این جمله را اگر می توانید بنویسید، اگر می توانید روزی چند بار تکرار کنید:
ـ من در مرحله ی جذب همسر دلخواهم هستم.
7ـ عبارت " من تصمیم گرفته ام " را به کار ببر
این جمله را اگر می توانید بنویسید، اگر می توانید روزی چند بار تکرار کنید:
من تصمیم گرفته ام به زودی و به خوبی ازدواج کنم.
8ـ عبارت " خیلی اتفاق ها ممکن است، بیفتد " را به کار ببر
مثال: در عرض چند روز آینده خیلی اتفاق ها ممکن است بیفتد تا من با همسر الهی ام آشنا شوم.
9ـ اطلاعات کسب کن، خواسته ات را به چندین بخش تقسیم بندی کن
یادتان هست روز اول از شما خواستم که در باره ی خودتان، خدا و زندگی بنویسید؟.... امیدوارم یادداشت هایتان را نگاه داشته باشید.... در این جا می توانید از آنها استفاده کنید... چون با توجه به دیدی که از خود و زندگی تان دارید می توانید بهتر متوجه شوید که چه باید بکنید که به خواسته تان زودتر برسید....
بنابراین سوالاتی از این دست از خود بپرسید و به دنبال جوابشان باشید:
ـ برای شروع به چه چیزی نیاز دارم؟
ـ رابطه ی آرمانی چه ممکن است باشد؟
ـ چه چیزی بیش از همه مرا به ازدواج ترغیب می کند؟
ـ همسر آرمانی من چه شکلی ست؟
ـ چه باید بکنم که قانون جذب زودتر همسرم را به سویم جذب کند؟
و سوالاتی از این دست که فکر می کنید مسیر را برایتان روشن تر می کند.
10ـ انجام همه ی این کارها، احتیاج به وقت گذاشتن دارد، از کنار آنها بی تفاوت و سرسری رد نشوید... اگر قبلا این کارها را انجام داده اید، با گروه هماهنگ باشید و دوباره هم انجام دهید...
11ـ با افرادی که انرژی مثبت به شما می دهند و قانون جذب را باور دارند، رابطه برقرار کنید.
12ـ این که قانون جذب چطور ممکن است، آن کسی که همسر الهی شماست را به سویتان جذب کنید، هیچ ارتباطی به شما ندارد... شما تنها بگذارید که قانون جذب کار خودش را بکند... دانستن مسیر وظیفه ی شما نیست.... شما فقط خواسته ی خود را بگویید و بس....
13ـ من اکنون در مرحله ی جذب همسر دلخواهم هستم.
14ـ برای چندمین بار یادآوری می کنم، کسانی که تازه برای طرح دعا، ثبت نام می کنند، نام خود را فقط و فقط در پست مربوط به دعا، به صورت عمومی پیام بگذارند... پیام هایی که به صورت خصوصی می گذارید نمایش داده نمی شود و من واقعا فرصت نمی کنم که این لیست را هرروز اصلاح کنم... بنابراین نام خود را به صورت عمومی بگذارید تا دیگران بتوانند نام شما را به لیست اضافه کنند.
15ـ باید ایمان داشته باشیم که به هدفهای خود می رسیم، برای تقویت ایمان خود، آن را به عنوان یک واقعیت بنویسید....
16ـ هیچ قانونی انسان و آرزوهایش را محدود نمی کند، به جز باورش.
گام شش: اگر می خواهی همسر دلخواهت را بیابی، از او بنویس
خدایا به امید تو
1ـ اگر بدانی چه می خواهی، می توانی به آن برسی... این را هنریت کلاوسر در کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد گفته است... بعد از برداشتن گام های تضاد و باور، این گام هم بسیار مهم است، زیرا شما خودتان، ذهنتان را کاملا آماده ی پذیرش همسر دلخواهتان کرده اید، اکنون زمان آن است که او را دقیقا به همان شکلی که می خواهید ترسیم کنید.... باید از او بنویسید... با تمام جزئیات.... نترسید....اگر به اندازه ی کافی برروی نوشته ی خود تمرکز کنید و وقت بگذارید چیزی از قلم نمی افتد... یادتان باشد که شما یک لیست تضاد و وضوح هم دارید که این جا بسیار به کارتان می آید...
2ـ این نوشته ی من از همسر دلخواهم است، برایتان عین آن را می گذارم تا راهنمایتان باشد و از کسانی که قبلا این راه را رفته اند نیز می خواهم نوشته های خودشان را به صورت عمومی بگذارند تا دیگران استفاده کنند.
خدایا، این مشخصات همسر من است، من ایمان دارم تو او را به زودی و به خوبی به خانه ی ما می فرستی و کمک می کنی تا مقدمات عقد و ازدواج ما فراهم شود. خدایا دست به کار شو، من آماده ام....
وضعیت جسمانی: همسرمن قدش حدود .... سانتی متر است. با صورت زیبا و مسحورکننده برای من. چشم هایی که مرا عاشق و دگرگون می کند. می خواهم چشم هایش قهوه ای پررنگ شبیه مشکی باشد. با ابروهایی که خدادادی زیبا و مرتب است. پوست صورتش صاف و دوست داشتنی ست با بینی زیبا و خوش ترکیب و لب هایی بوسیدنی که نه خیلی نازک است و نه خیلی کلفت. می خواهم پوستش کمی تیره تر از من باشد. با صورتی خوش فرم. دوست دارم وزنش متعادل باشد و دست های قوی ای داشته باشد و البته آغوش محکمی. دوست دارم ناخن های دست و پایش زیبا و کامل باشند. برایم مهم است که پاهای زیبایی داشته باشد و صدایش زیبا و دلنشین باشد برایم و البته بدون لهجه ی خاصی صحبت کند و کلمات را به زیبایی و مهارت به کار برد. می خواهم تناسب اندام داشته باشد و ورزش روزانه اش را انجام دهد. بدنش تنها به خوردن مواد مفید عادت داشته باشد و نوشیدنی های مفید مصرف کند و کاملا بدن پاکی داشته باشد. می خواهم موهای بدنش خیلی زیاد نباشد اما موهای سرش پرپشت و زیبا باشد. می خواهم مدام به سرو وضع خود برسد. حتما هرروز به حمام برود، همیشه عطر اغواکننده ای برای من بزند و عرقش بوی نامطبوع نداشته باشد.
وضعیت احساسی: دوست دارم همسرم همه ی این خصوصیات را در حداعلای خود داشته باشد:صادق و راستگو، باوفا، متعادل، باادب و نزاکت، خوش بین، مهربان و احساساتی، قدرشناس، صبور، با شعور، هم فکر، همراه با من، انعطاف پذیر، امیدوار، خودساخته، متعهد و مسئولیت پذیر، از خودگذشته و حامی من و رویاهایم باشد. می خواهم یاد داشته باشد احساسش را نسبت به من بیان کند و هرجا که لازم است اشک بریزد. می خواهم به من ا فتخار کند. به احساسات من توجه کند و بسیار جویای آنها باشد. مرا بیش از هرکسی دوست بدارد و به هر زن دیگری ترجیحم دهد و خواسته های من برایش مهم باشد و به آنها احترام بگذارد و عاشق من باشد و مرا همیشه درک کند و همیشه همراهم باشد و البته روزی چند بار بگوید که چقدر زیاد دوستم دارد....
وضعیت اجتماعی: دوست دارم همسرم این گونه باشد: گرم و صمیمی با رفتاری دوستانه و مودت با همگان. چشم و دل سیر باشد و به هیچ زنی به جز من نگاه عاشقانه نکند. برون گرا و جسور باشد. اهل معاشرت باشد. به جای خود شوخی کند. با فرهنگ باشد. علاقه مند به شاد بودن و حتی گاهی بازی کردن باشد و در میان جمع بدرخشد. به خانواده ا م احترام بگذارد. خانواده ای کم جمعیت، مهربان و صمیمی داشته باشد که مرا به اندازه ی دختر خودشان دوست بدارند و البته تحصیلکرده و بافرهنگ باشد. با عرضه و فعال باشد. اسم و فامیلی زیبا و مناسب برای من داشته باشد. شنونده ی عالی باشد و فردی اجتماعی.
وضعیت فکری / عقلایی: دوست دارم همسرم سنش از یک تا 7 سال بیشتر از من باشد. دارای تحصیلات دانشگاهی بیشتر از فوق لیسانس باشد. در رشته ی کارسازی درس خوانده باشد. ذهن خلاقی داشته باشد و باهوش باشد. درباره ی فرهنگ، دنیا و اتفاقاتی که می افتد نظرات کارشناسی و درستی بدهد. حداقل یک زبان خارجی را به خوبی بداند و صحبت کند. اطلاعات عمومی خوبی داشته باشد. علاقه مند به پیشرفت باشد و زندگی اش هدفمند. دارای شغلی عالی باشد و به آموختن چیزهای تازه علاقه مند باشد.کتاب بخواند، زیاد.
وضعیت جنسی: دوست دارم همسرم از روابط جنسی مکرر حتی در یک روز لذت ببرد. دوست دارم عاشق بدن من باشد و از در آغوش کشیدن من و نوازش کردن من بیشترین لذت ممکن را ببرد. دوست دارم بسیار هات باشد. می خواهم در رابطه ی جنسی حساس و بسیار ماهر باشد و تمام بدن مرا ذره به ذره دوست بدارد و بپرستد و از مشغول بودن با بدن من به بالاترین لذت ها برسد.دوست دارم در رابطه ی جنسی از خودگذشته و فداکار باشد و.... ( حتی می توانید در باره ی سیستم تناسلی همسرتان و این که دوست دارید چه شکلی، چه رنگی و چه اندازه ای باشد نظر بدهید)
وضعیت ارتباطی: دوست دارم همسرم صحبت کردن را دوست داشته باشد و ما همیشه حرفی برای گفتن به همدیگر داشته باشیم. دوست دارم از بودن در کنار هم لذت ببریم و حوصله ام با او هرگز سر نرود. می خواهم کلامش نافذ باشد. نویسنده ی خوبی باشد و برایم گاهی حتی از این اتاق به آن اتاق، نامه و کارت پستال بفرستد. دوست دارم انتقاد پذیر باشد و در مقابل مشکلات و شکایات واکنش مناسب نشان دهد و متمایل به مذاکره و گفتگو در مشکلات باشد و با من از درونش صحبت کند و بگوید که درونش چه می گذرد و اعصاب آرامی داشته باشد و همیشه در مشکلات بهترین راه حل را پیدا کند. در هنگام تصمیم گیری حتما عقیده ی مرا بپرسد و خواسته های من برایش مهم باشد. با شعو ر باشد و البته حافظه ی خوبی داشته باشد.
وضعیت شغلی: دوست دارم همسرم از لحاظ اقتصادی در مرتبه ی عالی باشد و در این زمینه بسیار در مقابل من و خانواده مان مسئولیت پذیر باشد. در کارش سخت کوش باشد و در شغلش بلندپروازی کند و شغلش حتما چیزی باشد که به حال جامعه مفید باشد. دوست دارم سخاوتمند و بخشند باشد و در کارش منظم و سازمان دهنده باشد. وقتی به خواستگاری من می آید حتما ماشین حدود .... میلیونی و یک آپارتمان حداقل .... متری با ... اتاق خواب و یک نمای زیبا و یک آشپزخانه ی بزرگ و .... داشته باشد. آپارتمانی با همسایه های خوب و دوست داشتنی و مفید. دوست دارم شغلش طوری باشد که هر شب حتما به خانه بیاید و در کنار من باشد و در محیط کارش تا جایی که می شود زنی نباشد. دوست دارم روز تولد من، روز زن و سالگرد ازدواجمان همیشه یادش باشد و گران بها ترین هدایا را برایم بخرد. دوست دارم سرمیز غذاخوری مان همیشه گلدونی از گل باشد، گل هایی که همسرم هنگام آمدن به خانه خریده است.
وضعیت رشد شخصی: دوست دارم همسرم به رشد شخصیت و افکار خود علاقه مند باشد. هدفمند باشد. رویاهای همسان با من داشته باشد. کمبودها و نقایص خود را ببیند و در زمینه هایی که عیب و ایرادی دارد، خود را اصلاح کند. کمبود ها و عیوب مرا همیشه با مهربانی و در جایی خلوت که تنها خودم و خودش هستیم به من گوشزد کند. دوست دارم پر از ارزش های انسانی باشد و با من همفکر و همراه باشد.
وضعیت روحی / مذهبی: اعتقاد و ایمان کامل به خدا داشته باشد. نمازش را همیشه با خلوص نیت و حضور دل بخواند. از دعاکردن و تمرکز لذت ببرد. نسبت به تمام موجودات زنده احترام بگذارد. سعی کند تا جایی که به زندگی مان لطمه ای وارد نمی شود به دیگران کمک کند. نگاهش به زندگی و خدا مثبت باشد. خوش بین باشد.
وضعیت علائق و سرگرمی ها: به مسافرت علاقه مند باشد. هر سال حداقل یک سفر خارج از کشور با هم داشته باشیم و مرا به سرزمین های رویایی و زیبای غرب و شرق ببرد و هر سال چندین سفر داخلی هم برویم. دوست دارم از موسیقی لذت ببرد. به هنر علاقه مند باشد. به تفریحاتی مانند سینما، تئاتر و کنسرت علاقه مند باشد.
دیگر ویژگی ها: همسرم مرا در حد پرستش دوست بدارد. من از نظر او زیباترین و جذاب ترین زن دنیا و بهترین مادر دنیا باشم. او به من اجازه دهد که نام فرزندانمان را انتخاب کنم. او پدر فوق العاده ای برای بچه هایمان باشد. او همیشه با احترام در مقابل دیگران با من صحبت می کند حتی زمانی که از من د لخور است. او مرا با همه ی هستی ام می پذیرد و دوست می دارد و هرگز در پی تغییر من مطابق میل خود نیست. او همیشه درک کاملی از من دارد. من هرشب در آغوش گرم او به خواب می روم و صبح در آغوش گرم او از خواب برمی خیزم. همسرم به من کمک می کند تا به رویاهای خود تحقق بخشم درست مثل من که به او در رسیدن به رویاهایش کمک می کنم. او همیشه نسبت به من خوش بین است و هرگز آزادی های فردی مرا از بین نمی برد. او بسیار خوش قول است و همیشه سروقت سرقرار هایمان می رسد.
شما می توانید به این نوشته ویژگی های دیگری که مد نظرتان است اضافه کنید... پیشنهاد می کنم همه نوشته ی خود را این جا به نمایش بگذارند... شاید نکات ریزی در نوشته ی شما باشد که برای دیگران اهمیت دارد اما در حال حاضر به یاد نمی آورند.
3ـ داشتن هدف و آگاه بودن از چیزی که به دنبالش هستید اهمیت زیادی دارد اگر به وضوح بدانید که چه می خواهید عالم آن را فراهم می کند و شما چیزی را که می خواهید به سمت خود می کشید.
4ـ زندگی حقیرانه داشتن خدمتی به دنیا نمی کند، چرا نباید آدم بزرگی باشید؟.... نلسون ماندلا این را گفته است تا من اکنون یادآوری تان کنم... مهم نیست که شما در حال حاضر چه چیزی دارید مهم این است که چه چیزی می خواهید پس برای آدم بزرگی بودن و در کنار آدم بزرگی زیستن خود را مهیا کنید.
5ـ این ها را برای فاطمه پ می نویسم:
این جملات را تکرار کن و یا بنویس و آتش بزن... در روز سعی کن چند بار ا ین کار را انجام دهی به جای تو ، نام او را بنویس و به جای من، نام خود را.
ـ من تو را حالا به بهترین خوبی ها می سپارم. تو مرا دوست داری و با این دوست داشتن من و خودت را به بند کشیده ای اما من برایت آزادی کامل و سلامتی آرزو دارم که از هر نظر به صلاح تو باشد. من آزادم، تو هم آزادی.
ـ تو را آزاد می گذارم تا مسیر خیر و صلاح خود را بیابی. تو را رها می کنم تا به سوی زندگی دلخواه خود بروی. هرکسی که خوشبخت و سعادتمند می شود، برای همه ی اطرافیان خود سعادت و خوشبختی می آورد.
ـ جایی که راه نیست خدا راه می گشاید. قدرت خدا شکست ناپذیر است.
6ـ من در مرحله ی جذب همسر دلخواهم هستم.
7ـ اگر برروی تمرینات تضاد و باور به خوبی کار نکرده اید، این لیست را تهیه بکنید اما یادتان باشد که همیشه کاغذ و قلمی دم دستتان باشد تا هرجایی که به نکته ای رسیدید یادداشت کنید و به لیست خود اضافه نمایید.
8ـ سعی کنید حداقل هفته ای یک بار دعای بخشش را بنویسید و آتش بزنید.
9ـ مراقب افکارتان باشید... یادتان باشد اصلا به شما هیچ ارتباطی ندارد همسر دلخواهتان را خداوند چگونه به سوی شما خواهد کشاند... شما فقط درخواست کنید تا به شما داده شود.
گام هفت : اگر می خواهی با همسر دلخواهت ازدواج کنی، چرخه ی اقبال بساز
خدایا کمکم کن....
1ـ اگر می خواهی با همسر دلخواهت ازدواج کنی، چرخه ی اقبال بساز.
2ـ این گام هفتم است...
3ـ چرخه ی اقبال هم کائنات را متوجه تر می کند که شما چه می خواهید، هم کمک می کند که بیشتر به باور برسید که این همان کسی ست که می خواهم...
4ـ قبل از ساختن چرخه ی اقبال حتما هرگونه رابطه ی نامناسبتان را ترک کنید، هیچ کس خاصی را در ذهن خود راه ندهید، تا آن چیزی که واقعا و از اعماق وجودتان می خواهید خودش را نمایان کند.... به نوشته های قبلی خود مراجعه کنید و تصوری که از همسرتان را دارید مرور کنید.... در چرخه ی اقبال شما به تصویر نیاز دارید، بنابراین وسایلش را مهیا کنید.
5 ـ یک مقوا یا کاغذ رنگی به رنگ قرمز یا صورتی انتخاب کنید ( من صورتی برداشتم چون به من حس بهتری می داد، شما هرکدام که بیشتر با آن احساس نزدیکی می کنید، انتخاب کنید)، یادتان باشد که چرخه تان باید دارای اندازه ای باشد که شما بتوانید بدون در معرض دید دیگران قرار گرفتن آن، هر روز چندین بار به آن نگاه کنید.... این نکته ی مهمی است که چرخه ی شما متعلق به شماست...پس مثل کودکتان از آن مراقبت کنید و نگذارید به دست کسی بیفتد.
6ـ اگر دخترید، در لینک های لباس عروس که در گوشه ی سمت چپ وبلاگ قرار دادم، یک عکس عروس که بیشتر دوستش دارید انتخاب کنید و این عکس را با یکی از عکس های خودتان ادغام کنید... یعنی بدن از آن عکس و سر از شما... سعی کنید حتما این کار را خوب و با دقت انجام دهید که بیشتر برایتان باور پذیر باشد و اگر پسرید همین کار را با عکس یک آقای داماد انجام دهید.
7ـ به یک عکس از یک مکان مقدس نیاز دارید، هرجایی که با آن احساس بهتری دارید، مثل کعبه، حرم ائمه اطهار، یک مسجد یا هر جای مقدس دیگری که دوستش دارید. این عکس قلب چرخه ی شماست.
8ـ در نت کمی بگردید و از کائنات بخواهید که کمکتان کند تا عکس مورد نظر را پیدا کنید، شما نیاز به عکس عروس و دامادی دارید که شما را به یاد خودتان و همسرتان بیندازد... این کار ممکن است چند روزی طول بکشد، خونسرد باشید و به خودتان انرژی منفی ندهید... حتما چنین عکسی پیدا می شود.... اگر لازم است در جاهای دیگر هم می توانید دنبال این عکس بگردید.... عکسی که حس خوبی به شما می دهد و شما می توانید تصور کنید که آن عروس یا آن داماد شما هستید....
8ـ من برای چرخه ی اقبالم چهار عکس داشتم، یکی عکس خودم در لباس عروس، یکی عکس کعبه و دو عکس از یک عروس و داماد در حالت های مختلف که دوست داشتم همسرم شبیه آن مرد باشد و چرخه ی اقبالم یک کاغذ رنگی صورتی بود.
9ـ نکته ی مهم: عکس مکان مقدستان را بر روی کاغذ سفید یا زرد بچسبانید یا پرینت بگیرید بعد به وسط کاغذ صورتی تان منتقل کنید...
10ـ بنابراین، شما اکنون یک مقوای صورتی یا قرمز دارید که در وسط آن یک مکان مقدس هست که روی کاغذ سفید و زرد قرار دارد که بر روی مقوای صورتی شما چسبیده شده است.. سپس عکس خودتان به تنهایی را در بالای مکان مقدس قرار دهید و عکس های دیگر را در زیر مکان مقدس.
11ـ سعی کنید که چرخه تان را زیادی شلوغ نکنید... عکس هایی که از فرد مورد نظر می گذارید شبیه هم باشد، نه این که دو عکس از دو آدم متفاوت... این طوری کائنات گیج می شود...
12ـ بعد از چسباندن عکس ها که بهتر است رنگی باشند، از این جملات و جملات مشابه آنها در چرخه ی خود استفاده کنید...
13ـ در زیر مکان مقدس بنویسید: خدا برای من بهترین ها را می خواهد، قدرت خدا شکست ناپذیر است.
14 ـ و در جای دیگر بنویسید: به یمن جوهر غنی کائنات من (................) هم اکنون با همسر دلخواه و الهی ام در کمال آرامش و آسایش زندگی می کنم و ما عاشق یکدیگریم.
15ـ می توانید جملات دیگر هم بنویسید... هرچیزی که به شما بیشتر احساس باور پذیری داشتن این همسر را می دهد.
16ـ اگر می توانید تصویر ذهنی همسرتان را در چرخه ی اقبال ازدواجتان طراحی کنید... فقط یادتان باشد همه ی تصاویری که در این چرخه به عنوان تصویر همسرتان می گذارید تصویر یک نفر باشد، نه چند نفر.
17ـ جایی که راه نیست، خدا همیشه راه می گشاید.
18 ـ در ساخت چرخه ی اقبالتان دقت کنید و امیدوار باشید.
19 ـ پس از ساخت آن، در جای مناسبی قرار دهید که جز شما کسی آن را نبیند اما هر روز و اگر می توانید روزی چند بار به آن نگاه کنید و خود را در آن شرایط احساس کنید.
گام هشت: می خواهی ازدواج کنی افکارت را اصلاح کن و حسرت نخور
خدایا کمکمان کن...
1ـ این گام هشتم است: می خواهی ازدواج کنی افکارت را اصلاح کن و حسرت نخور.
2ـ تمام این گام ها را برداشته اید، این همه زحمت به خود داده اید، همسرتان را به تصویر کشیده اند، آن وقت ناگهان ته دلتان از خود می پرسید: اگر این مرد یا این زن که آرزوی داشتنش را دارم، مرا به قدر کافی دوست نداشته باشد، چه کنم؟... اگر او از گذشته ی من، از چهره ی من ناراضی باشد، چه کنم؟ اگر من نتوانم به اندازه ی کافی رضایت او را جلب کنم چه کنم؟ و هزار و یک چه کنم چه کنم دیگر که بعضیهایتان عجیب متخصص پرسیدنشان هستید!
3ـ یک راز بزرگ به شما بگویم: همسر الهی و دلخواه شما، شما را با تمام کم و کاستی هایتان می پذیرد، او شما را عمیقا دوست دارد، شما برای او مناسب ترین همسر هستید، او چهره و اندام شما را هرطوری که هستید، دوست دارد، شما او را راضی می کنید... آیا این ها کافی ست تا خیالتان راحت شود و انقدر به خودتان انرژی منفی منتقل نکنید؟
4ـ قبلا هم گفته بودم در توصیف کلامی همسردلخواهتان کاملا دقت کنید... در انتخاب تصویر برای همسرتان کاملا دقت کنید... چرخه ی اقبال را با دقت و با حوصله بسازید... اگر حوصله ی ساختنش را اکنون ندارید اشکالی ندارد، بگذارید تا زمانش برسد.....اما حتما در تک تک اجزای چرخه تان دقت کنید...
5ـ این اصلاح افکار بسیار گام مهمی ست.. زیرا اگر اصلاح نکنید ممکن است تمام تلاش های گذشته ی شما را نابود کند... بنابراین خوب روی خودتان کار کنید تا فکرهای عجیب و غریب را از سرتان بیرون کنید...
6ـ یک راز بزرگتر: حسرت نخورید... اگر متوجه شدید دوستان ازدواج کرده است با حسرت به او نگاه نکنید... نگویید همسرش از سرش زیادی ست... نگویید شایستگی این زندگی را ندارد... با خودتان فکر نکنید که کوفتش شود هرچیزی که دارد!... این افکار مخرب به هیچ کسی جز خود شما آسیب نمی رساند.... پس حسرت زندگی هیچ کسی را نخورید... هرکس هرچیزی در زندگی اش دارد، مبارکش باشد، نوش جانش باشد، خدا بهتر از آن را به ما خواهد داد.... این همیشه یادتان باشد که اگر عادت به حسرت خوردن و حسادت در مورد زندگی و همسر دیگران دارید، باید خیلی تمرین حسرت نخوردن و ریلکس بودن بکنید... پس هر زمانی که به این شرایط برخوردید فقط برای آن شخص دعا کنید که این شرایط مبارکش باشد و بعد دعا کنید که خدا بهتر از این را به شما بدهد... همین و تمام...
7ـ از تجارب چرخه ی اقبال یا اتفاقات دیگری که برایتان در این مسیر افتاده است، برای دیگران بگویید.
8ـ خداوند بلندمرتبه تنها پناهگاه ماست.
9ـ عشق مقاومت ناپذیر خدای درونم، هم اکنون همسر الهی و حقیقی ام را به سویم می کشاند.
گام نهم: اگر می خواهی ازدواج کنی، به فرشته ی عشق و ازدواج همسرت نامه بنویس
خدایا کمکمان می کنی؟
1ـ این گام نهم است: به فرشته ی عشق و ازدواج همسرت نامه بنویس...
2ـ کاترین پاندر در " از قدرت عشق" می گوید: قدما معتقد بودند که هرکس فرشته یا ضمیری برتر دارد. همچنین می آموختند هرگاه نتوانستید ازراه منطق و استدلال کسی را قانع کنید، بی درنگ به فرشته اش نامه بنویسید.هنگامی که به فرشته کسی نامه می نویسید، از ویژگی های انسانی او فراتر می روید و به ضمیر معنوی اش دست می یابید و موانعی چون خودبینی، غرور، خودپسندی، فریب، مشاجره، کدورت و احساس حقارترا پشت سر می گذارید و بر ژرف ترین مسند قضاوت می نشینید و در فطرت معنوی او نفوذ می کنید. پس بی درنگ سرگرم نامه نگاری با فرشته ی خود و دیگران بشوید و ثمرات نیکو و شگفت آن را برداشت کنید.
3ـ نامه نوشتن به فرشته یکی از بهترین روش ها برای رسیدن به خواسته هایمان است. راهی بسیار آزموده شده. پس معطل نکنید.
4ـ شما بعد از گذراندن گام های قبلی حالا خیلی خوب می دانید که در جستجوی چه کسی هستید، بنابراین سعی کنید هرروز برای فرشته ی عشق و ازدواج همسرتان نامه بنویسید. می توانید حتی برای فرشته ی عشق و ازدواج خودتان هم این نامه را بنویسید تا محکم کاری کرده باشید!
5ـ به فرشته عشق و ازدواج در ...... ( همسر الهی ام یا خودم ( اسم خودتان را بنویسید) )
تو را تقدیس می کنم و برایت برکت می طلبم و خدا را سپاس می گویم که اکنون و بلافاصله میان من و همسر الهی ام عشق برقرار می کنی و مقدمات ازدواج من و همسر الهی ام را فراهم می کنی.
6ـ توصیه می کنم اگر وقتتان اجازه می دهد این نامه را در روز 15 بار بنویسید و آتش بزنید. یادتان باشد این کار را با حوصله و علاقه انجام دهید... اگر بی حوصله بودید ننویسید زیرا انرژی های منفی بی حوصلگی ممکن است کار دستتان بدهد!
7ـ ناپلئون هیل می گوید: هیچ کس آماده ی چیزی نیست مگر این که باور داشته باشد که می تواند آن را به دست بیاورد. ذهن بایددر حالت اعتقاد باشد، نه صرف امید یا آرزو.
8ـ اکنون عشق مقاومت ناپذیر خدای درونم همسر الهی وحقیقی ام را به سویم می کشاند.
گام دهم: اگر می خواهی با همسر دلخواهت ازدواج کنی، برایش نامه بنویس و آماده ی آمدنش باش...
خدایا متشکریم که به ما در کنار همسران الهی مان آرامش می بخشی....
1ـ این نیمی از گام دهم است: نامه به یار!
2ـ یکی از کارهای مهمی که برای رسیدن به همسر الهی باید انجام داد، باور این است که آن کسی که ما می خواهیم همین الان وجود دارد، درست مانند همان احساسی که خیلی از شما ها دارید، درست مثل خاطراتی که هانیه( منتظر) گاهی تعریف می کند... بنابراین خوب است که برای بیشتر باور کردن باورمان هر روز برای همسرمان نامه بنویسیم. هر روز با او حرف بزنیم....آنقدر نزدیک و حقیقی که انگار او کاملا و اکنون در کنار ماست....در کتاب � بنویس تا اتفاق بیفتد� شخصی به نام گلوریا به این باور می رسد و تعریف می کند که: کاری که آن نامه ها برای من کردند این بود که باعث شدند احساس کنم چقدر واقعی می تواند باشد. بعد فکر کردم اگر واقعی است پس فقط مساله زمان است. فقط باید صبر می کردم تا اتفاق بیافتد.... گلوریا از همان اولین نامه، همه چیز را صاف و پوست کنده با شریک ناشناخته ی زندگی اش در میان می گذارد. به علاوه، ته دل خودش می داند که آمادگی برای دریافت کردن باعث علاقه و اشتیاق برای کار کردن روی آن می شود.
نکته1: این مدت زمان برای افراد مختلف متفاوت است، بسته به شرایط و باورشان دارد، بنابراین اگر منتظر نتیجه هستید نباید ناامید شوید، این نباید ناامید شوید می دانم چقدر زیاد سخت است ولی تنها راه حل است..
نکته 2: در این مجموعه نوشته ها غیر از این که می توان با همسر خود صحبت کنیم، می توانیم حتی او را دوباره توصیف و تجسم کنیم... در نوشته های خود باز هم بنویسید که او را چگونه می خواهید... او را چگونه می بینید...حتی بنویسید که دوست دارید با او چگونه آشنا شوید.... یادتان باشد در نامه هایتان از همسرتان که زود زود میاید تشکر کنید و در اخر از خدا هم تشکر کنید که کاری می کند تا همسرتان زودتر پیش شما باشد.
نکته 3: این نوشتن ها باعث میشود حتی شما گاهی دیدگاه های خود را اصلاح کنید. در این مسیر نوشتن ها یتان حتی متوجه می شوید که ناخودآگاه چه موانعی هست که خودتان سرراه آمادن همسرتان گذاشته اید و بر نمی دارید... مثل گذشته ای که هنوز در آن گیر کرده اید.... مثل هانیه که یک زمانی می گفت من منتظرم که یک مشکلم حل بشه تا همسرم بیاد.... این انتظار فایده ای نداره... تو منتظر همسرت باش بدون انتظار حل شدن مشکلت... وقتی با همه ی وجود منتظر همسرت باشی مشکلت هم حل میشه...بنابراین در طی این نوشتن ها، شما ناخودآگاه یاد می گیرید که چیزهای به درد نخور را حذف کنید.
نکته 4: از این به بعد به جای کلمه ی منفی � مشکل � بگیم � مساله �...
3ـ دنباله ی گام دهم: آماده ی آمدن همسرت باش.
4ـ در کتاب � بنویس تا اتفاق بیفتد� می خوانیم که: در فرآیند نوشتن و تجسم کردن، همواره نوعی تسلیم شدن، نوعی کارکردن روی چیزهایی وجود دارد که شما را از رسیدن به آرزویتان باز می دارد. فقط نوشتن نیست. نوعی مسیر موازی نیز وجود دارد، کارهایی که باید انجام داد.
5ـ طبق گفته ی ناپلئون هیل: هیچ کس آماده ی چیزی نیست مگر این که باور داشته باشد که می تواند آن را به دست بیاورد. ذهن باید در حالت اعتقاد باشد، نه صرف امید یا آرزو....
6ـ همسر شما وقتی می آید که شما کاملا آماده باشید، آماده بودن یعنی چه؟... این سوال را از خود بپرسید که اگر هیچ وقت ازدواج نکنید چه اتفاقی می افتد؟ پاسخ شما مهم است... اگر پاسخ شما این باشد که زندگی ام لنگ می شود، به خیلی چیزهایی که می خواهم نمی رسم یا پاسخ های این چنین، شما اکنون آماده ی ازدواج نیستید!... درست خواندید، آماده ی ازدواج نیستید... شما زمانی اماده ی ازدواجید که بدون همسرتان یک انسان کامل باشید وقتی که بتوانید با خودتان به تنهایی زندگی کنید تا بعد بتوانید با همسرتان هم زندگی کنید...افرادی که برای فرار از تنهایی، برای فرار از گذشته، برای خلاص شدن از حرف های دیگران، برای فرار از محیط خانه ی پدری، برای پولدار شدن(!)، برای پز دادن (!) و حتی برای فرار از خود(!) تن به ازدواج می دهند، هم خود و هم همسرشان را به نگون بختی می کشانند...بنابراین سعی کنید که آماده ی ازدواج شوید، پس یک د ختر یا یک پسر هدفمند و کامل باشید.... کسی که بتواند یک زندگی تمام و کامل داشته باشد، کسی که از عهده ی کارهای خودش برآید. کسی که توانسته است از گذشته و روابط گذشته اش فاصله بگیرد.... شما زمانی آماده ی ازدواج هستید که تمام روح و جسمتان تنها متعلق به همسرتان باشد.... زمانی که کسی شوید که او می خواهد باشید یا کسی که خودتان می خواهید برای او باشید، یک انسان هدفمند، اگاه و کامل. رسیدن به این مرحله شاید از تمام مراحل گذشته سخت تر باشد، اما در طی این مراحلی که پشت سر گذاشته ایم تمرینات بسیاری کرده ایم. بنابراین شما اگر همراه از آغاز تا کنون بوده اید حتما به خیلی از آمادگی ها برای شروع یک زندگی مشترک رسیده اید. پس این راه را همچنان ادامه دهید... بیش از پیش خودتان را اماده کنید..
نکته 5: یکی از کارهایی که من از سال ها قبل انجام می دادم این بود که گاهی به فروشگاه های لوازم خانگی می رفتم و برای خودم چیزهایی می خریدم که فقط ممکن است یک خانوم متاهل بخرد!...شما هم این کار را بکنید این هم نوعی اماده شدن است...
7 ـ صحنه ی ملاقاتتان را بار ها و بارها تصور کنید و در نوشته هایتان هم این نکته را متذکر شوید... یادتان باشد که اصلا مهم نیست شما چطور با همسرتان آشنا می شوید. اصلا مهم نیست که شما دوست دارید با همسرتان چطور آشنا شوید... مهم آینده ی اولین آشنایی، مهم بعد از آشنایی ست... مهم ا ین است که شما همسر خوب او و او همسر خوب شما باشد.
8 ـ حالا به من بگویید: آیا آماده اید؟
9ـ نمونه ای از یک نامه: همسرم، زندگی زناشویی ما با هر یک از وظایف خانوادگی مان ترکیب می شود و زندگی مشترکمان را اغاز می کنیم. پذیرای هر آن چیزی خواهیم بود که زندگی به ما ارزانی می دارد و مصمم برای عشق ورزیدن و زندگی کردن. با وجود این تعهد همه چیز آسان خواهد بود. می دانم که ممکن است لحظه ای تردید بیاید و بعد یک � بله � ی پرطنین. زندگی زناشویی، خانواده، پول : بله... عشق ورزیدن، وظایف زندگی: بله...دعا، مراقبه و بخشش: بله... الهی آمین.
10ـ نمونه ی دیگری از یک نامه:
عزیزم، منتظرم زودتر بیایی و مرا مشعوف کنی. از خدا متشکرم که تو را به من داده است، از او متشکرم که تو این همه زیاد مرا دوست داری و این طور زیبا عاشقم هستی. از خدامتشکرم که تو اکنون و تا همیشه در کنار من هستی. همسرم، همیشه مراقب خودت باش و همیشه مراقب قلب من...اخر من تو را در قلبم جا داده ام... این روزها بیشتر از هر زمانی منتظر و اماده ی آمدن تو هستم، پس بی درنگ و تردید، همسرم باش.... دوستت دارم.. همسر تو، عشق تو، بانوی تو. سودابه...
نکته 6: امشب اولین روز دعا کردن های دسته جمعی مان است... از خدا متشکرم که شما دوستان خوبم مرا برای اولین دوره ی دعاهایمان انتخاب کردید. از خدا متشکرم که به زیادی خلوص نیت تان دعاهایتان را یک جا و در چشم بر هم زدنی برآورده می کند. امشب برای من و آقای شوهر خیلی دعاکنید و حتما از خدا تشکر کنید که به آقای شوهر و من توانایی و قدرت متقاعد کردن خانواده هایمان در یک مورد مهم که کاملا در جهت خیر و صلاح همگان است، می دهد. از شما و از خدا بسیار متشکرم...
نکته 7: در ذهن الهی تنها تکمیل است و کمال. پس خواسته ام به انجام رسیده است.
نکته 8: ذهن الهی بی زمان و مکان است. از این رو کلام من بی درنگ به مقصد می رسد و به ثمر خواهد نشست.
نکته 9: پیشنهاد می کنم در این دوره ی دعا کردن هایمان از این جملات در آغاز و پایان دعاهایمان استفاده کنیم: عشق الهی کار کامل خود را اینجا و حالا انجام می دهد. عشق الهی هماهنگ می کند. عشق الهی تنظیم می کند. عشق الهی غنی می کند. عشق ا لهی هرچیزی را پیش بینی می کند و هر کار خوبی را برایمان انجام می دهد. عشق الهی حالا پیروز است.
نکته 10: در طی این دوره، اگر در هنگام اذان مغرب شهرتان، فراموش کردید که برای فرد مورد نظر دعاکنید سعی کنید که تا شب هرزمانی که به یاد آوردید حتما دعا کنید... و من پیشنهاد می کنم که دعاهایمان را حتما بنویسیم.... می دانید که مکتوب موثر است!....
پی نوشت: من حتما روزی کتابی خواهم نوشت و نامش را خواهم گذاشت: مکتوب موثر است!...
نکته 11: بی توقع، بی انتظاری دوستتان دارم.... خدا با ماست...