2777
2789
عنوان

بیاین از دعوا تون با خواهراتون بگید

781 بازدید | 106 پست

چه در دوران کو دکی  چه بزرگ سالی  من خودم یک اجی کوچولو دارم  هروز  دهواداریمم   معمولا اون من و میزنه  

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجی من 16 سال از خودم کوچک تره :) ولی سر تصاحب تلویزیون گیس کشی میکنیم

ماهام همیشه   همیشه اونم  میزنه پویا

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

سلام من خواهر کوچک تر  دارم، فقط سنی کوچک تر منه؛ جثه دوبرابر منه ماشالله، چون ورزشکارم زورم میره بهش وگرنه له بودم😂

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
من تک دخترم خواهرم ندالم😢 ولی تادلت بخواد مامانم با دمپایی،مگس کش زدتم😂😂 حتی با۲۲سال سن گاهی هنو ...

ا گاهی به هم می پریم  میاد  جفتمونو میزنه

من و خواهرم وسایل آشپزخونه ی اسباب بازی داشتیم میرفتیم خوراکی مثل اسمارتیز میخریدم و مثلا مهمونی می‌گرفتیم همو دعوت میکردیم... 

یه خونه باغ داشتیم. یه دونه گالن بزرگ (از اینا که نفت میریزن) خوابونده بودیم روش یه چوب پهن گذاشته بودیم و الاکلنگ بازی میکردیم 😍یادش بخیر 

خاطره دعوا باهاشو ندارم امااا با داداشم تا دلتون بخواد کتک کاری هم کردیم 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

منو خواهر بزرگم برای بغل کردن اون یکی خواهرمون دعوامون شد جیغ و داااد  اون میگفت اول من من میگفتم نههه اول من بچه داشت به دو قسمت تقسیم میشد یهو بچه از دستمون افتاد خورد زمین☹😶😠

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...

من تک دخترم خواهرم ندالم😢 ولی تادلت بخواد مامانم با دمپایی،مگس کش زدتم😂😂 حتی با۲۲سال سن گاهی هنو ...

میخواد حس خواهر بزرگ رو بهت بده 😂😂😂😂 نمی شه هم کاری کرد باید کتک بخوری خواهر بود میشد بزنیش😂

واییی انقد حرص در بیار بوده و هست که نگووو😑 انقد دعوا میکردیم همو میزدیم مگه کسی میتونست جلومونو بگیره.ی بار بابام خدابیامرز یعنی اومد خجالتمون بده گفت بیاین این دمپایی ها رو بگیرین منو بزنین باش.گفتیم باشه بده😐بیچاره مونده بود چی بگه😂

خواهر که ندارم 

ولی کوچیک بودم سره عروسکام شدیدددددددا حساس بودم یعنی حکم ناموسمو داشتن😂البته که الانم همینطورع😁

بچه دوست مامانم هر وقت میومد خونمون کمده منو نشون میداد عر میزد که عروسک میخواد یبار به زور مامانم دادم 

بار دوم که اومدن کفت بده گفتم اول بیا بریم حیاط بازی بد بیایم عروسکامو بدم 

آخخخخ که نگم براتون چقد تو حیاط زدمش😅😂😎

حیاطمونم بزرگ دیگه صداش رفت بالا مادرش اومد گفتم داشت میدویید افتاد زمین😎😎😎

خب چیه حساس بودم دیگه 

ولی دیگه همون شد😂

منو خواهر بزرگم برای بغل کردن اون یکی خواهرمون دعوامون شد جیغ و داااد  اون میگفت اول من من میگف ...

وای نه😨 بچه چیزیش نشد؟ مامان من بود دوتاتون رو میزد 😐😂 آخه ببار من و خواهرم رو زد از دعواهامون خسته شد