2777
2789
عنوان

موهای غیر طبیعی زیاد(مهمه برام )

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 44 پست
در ضمن خودم تمام راهها رو رفتم قبل دکتر ونتیجه نگرفتم واسه همین اگاهی دارم از روغن مورچه بگییییر تا. ...

مرسی واقعاااا چون من اولین بار بود میخواستم راهی رو امتحان  کنم گفتم شاید جواب بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مرسی دقیقا همه علائمی که کفتی رو دارم بخصوص این چند وقته خیلییی موهام میریزه خیلی زیاد اینقد سر ...

چون خودم همین مشکلو دارم هرروز که مشت مشت موهام میریزه میخوام دق کنم میشینم با موهام حرف میزنم میگم من دوستون دارم شمابمن زیبایی میدین چرا دارین تنهام میزارین میخواین من زشت بشم بس که اعتماد بنفسمو پایین اورده کم موییم اما چاره ندارم باید تا بارداری تحمل کنم.واسه همین میتونم درکت کنم و میدونم داری الکی خودتو به اب و اتیش میزنی بدون دارو.فقط توروخدا تحقیق کن دکتر خیلی خوب برو

اسی این راههایی که تو دنبالشی من ده ساله رفتم الانم اندازه بن لادن ریش دارم چون میخوام باردار شم نمی ...

وای دختر 😂😂😂مرسی عزیزم حرفات کلی کمکم کرد

انشالله تو هم تو همین هفته دامنت سبز بشه و یه نی نی کوچولو خوشکل و سالم داشته باشی⁦♥️⁩

چون خودم همین مشکلو دارم هرروز که مشت مشت موهام میریزه میخوام دق کنم میشینم با موهام حرف میزنم میگم ...

وای خدا😂😂😂😂چقد تو بامزه ای

منم موهای خیلی پری داشتم ولی متاسفانه ریزششون شدید شد

انشالله سریع خوب بشییی و بارداری راحتی داشته باشی

وای دختر 😂😂😂مرسی عزیزم حرفات کلی کمکم کرد انشالله تو هم تو همین هفته دامنت سبز بشه و یه نی نی ...

مرسی عزیزدلم توکل بخدا هرچی اون مقدر کنه.شما هم انشالا بزودی از مردونگی در بیای و بشی همون دختر ناز جوونیات.

خودم جلو خواهرام دست به ریشم میزنم میگم از این ریش خجالت بکشید یه پا مرد شدم😂😂😂

تازه میخوام بیشتر سر به سرشون بزارم میگم شماها رو که میبینم تحریک میشم اونام میگن اهههه چندششش

مرسی عزیزدلم توکل بخدا هرچی اون مقدر کنه.شما هم انشالا بزودی از مردونگی در بیای و بشی همون دختر ناز ...

مرسی گلییی

وای خدا😂😂😂😂😂

تنت همیشه سالم باشه براشون فک کنم خانوادت از دستت ریسه میرن از خنده

مرسی عزیزم. به شوهرم میگم میترسم تا موقعی که باردار شم و زایمان کنم شدم زینال بندری

وای خداا😂😂😂😂

نگران نباش تو بارداری موها خیلی کمم میشن خواهر من اصن دیگه موهاش تکو توک در میاد

مامانم که ماشالله هر چی مو داشت دادشون به من خودش بی مو موند😐😂😂😂😂

فقط من پشمالوعم نکته غمگین ترش اینجاس من بیشتر داداشم مو دارم