2777
2789
عنوان

موهای غیر طبیعی زیاد(مهمه برام )

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل هورمونیت کامل برطرف نشده.خودتو ایندر اوندر نزن تا اون مشکلت باشه این موها مهمونتن.دکتر خوب باید بری ودرمانت یکسال بعد جواب میده.خودم این مشکلو داشتم رفتم دکتر که البته چون میخوام باردار شم دکتر دارونداد گفت بعد زایمان بیا.اما خانمی اونجا بود گفت دو ساله تحت درمانم ریزش موهای سرم قطع شده حتی مو نرمه در اورده و موهای زائدم خیلی کم شد و به توصیه ی دکتر لیزر رفتم. قطعا دکترت خوب نبوده یا درمانتو کامل ادامه ندادی کار یک روز دو روز نیس چند سال باید بری.ودر ضمن لیزر قبل از درمان دارویی هیچ فایده ای نداره فقط پولتو میدی دکتر غدد خودش میگه لیزر درمانی رو از کی شروع کنی بعد چند ماه استفاده دارو. تنها راهت درمان هورمونات بطور اساسی و ریشه ای هست عزیزم.امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم.

اگه مشهد باشی همون دکتر رو معرفی کنم عالییییه

مشکل هورمونیت کامل برطرف نشده.خودتو ایندر اوندر نزن تا اون مشکلت باشه این موها مهمونتن.دکتر خوب باید ...

در ضمن خودم تمام راهها رو رفتم قبل دکتر ونتیجه نگرفتم واسه همین اگاهی دارم از روغن مورچه بگییییر تا.....

مشکل هورمونیت کامل برطرف نشده.خودتو ایندر اوندر نزن تا اون مشکلت باشه این موها مهمونتن.دکتر خوب باید ...

وای مرسی دقیقا همه علائمی که کفتی رو دارم

بخصوص این چند وقته خیلییی موهام میریزه خیلی زیاد اینقد سر این موضوع ناراحتم روز به روز ریزش موهام بیشتر میشه یه دست میکشم رو موهام کلی مو میریزه

ممنون گلی راهنماییت کمک کرد حتما یه دکتر دیگه میرم 

متاسفانه نه مشهدم نیستم⁦☹️

⁩ولی ممنون وقت گذاشتی جوابمو دادی

اسی این راههایی که تو دنبالشی من ده ساله رفتم الانم اندازه بن لادن ریش دارم چون میخوام باردار شم نمیتونم داذو هورمونی بخورم پس خودتو هلاک نکن دختر خوب برو دکتر حاذق کامل درمان کن خودتو تااخر عمرت راحت میشی همین.