2777
2789

سلام عزیزای من ببخشید الان که باردار هستید رابطه جنسی دارید و حسی دارید یا نه ولی من از موقعی که باردار شدم اصلا هیچ حسی ندارم کلا بدم میاد همسرم بهم نزدیک میشه دوست ندارم رابطه جنسی رو نمیدونم چم شده 🤔☹️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اولای بارداریم بیچاره رو تو اتاق به زور راه میدادم.ازش نفرت داشتم چه برسه به رابطه.ولی الان خوبم خداروشکر.شبا با تکیه بهش خوابم میبره.این حس میگذره عزیزم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
من اولاش همینطور بودم نگران نباش به خاطر به همین ریختن هورموناته هرچند من الانم هنوز میل جنسیم خیی ...

ولی سر بارداری قبلیم اینطور نبودم همش دوست داشتم 

طفلی چی کشیده از دست 😂😂😂😂🤣

دست خودم نبود بخدا .

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.