2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بستگی داره 

نفر سوم کنکور امسال میگفت در روز ۵ ساعت میخونده 

یکیم میشناسم ۱۰ ساعت میخونه

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
خب بستگی داره  نفر سوم کنکور امسال میگفت در روز ۵ ساعت میخونده  یکیم میشناسم ۱۰ ساعت میخ ...

چون مشاورم میگفت اگه از سال دهم پا کار باشی رتبه کنکورت دو سه رقمی میشه اما باید مداوم بخونی

این نیست بگی ۵ ساعت بخونم کافیه 

اول هدفتون جیه ؟ 

هدفتون رو مشخص کنید اگه پزشکی هدفتون هست از من به شما نصحیت این چتد سال رو گوشی و تفریح و دوست رو بذارید کنار و تمام دغدتون بشه درستون 

اونقدر بخونید که تو ازمون های قلم چی تراز بالای ۶۵۰۰ حداقل بیارید کمکم به ۷۰۰۰ برسونید و تو مدرسه هم سعی کنید جزگ نفرای اول باشید شما باید با برنامه با پشتکار زیاد بخونید 

بهتون توصیه میکنماین چند سال وققتون کامل بذارید ررا درستون و درکنارش از خدا هم کمک بخواید که بهتون توانایی رو بده این ۳ و۴ سال رو همش بتونید درس بخونید 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
چون مشاورم میگفت اگه از سال دهم پا کار باشی رتبه کنکورت دو سه رقمی میشه اما باید مداوم بخونی

اره درسته..

دهمی؟؟

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
این نیست بگی ۵ ساعت بخونم کافیه  اول هدفتون جیه ؟  هدفتون رو مشخص کنید اگه پزشکی هدفتون ...

شما باید ببینید با چند ساعت درس بررقیباتون تو قلم چی و مدرسه  میتونید پیروز بشید

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
اره

رو دهم خیبلی وقت بزار مخصوصا زیستش..

این نیست بگی ۵ ساعت بخونم کافیه  اول هدفتون جیه ؟  هدفتون رو مشخص کنید اگه پزشکی هدفتون ...

فیزیوتراپی هدفمه

دوستامم همه رو گذاشتم کنار. ازمون ها هم شرکت کردم. 

مدرسه نمونه دولتی ام. معدل پارسالم 19/93بود اما از امسال معدل رو بیخیال شدم فقط کنکور