2777
2789
عنوان

ممنون میشم اگه کسی میتونه واسم فال بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 23 پست
نیت کردم  مرسی💕💕

۱-   ویژگیهای جنابعالی بدین شرح است مجلس آرا اهل نصیحت مقبول همه کم حرف فداکار هوشیار صلح جو آرام متین غمگین واقعاً زیبا تمیز شیک پوش زود گریان جذاب و دلربا خیرخواه سطحی مزاج ظریف دوست پرور و گاهی کم حوصله لطفاً اگر دقیق گفتم مرا دعا کنید و این کتاب را به همه دوستان و آشنایان معرفی کنید
۲-   همه شما را دوست دارند و از مصاحبت جنابعالی لذت می برند اما فکر م یکنند که شما غرور می ورزید درحالی که سرشت شما چنین است
۳-   رقص و موزیک و خرید و تفریح مورد علاقه شماست ولی هیچگاه از خداوند هم غافل نبوده اید و بهمین جهت پروردگار یار و یاور شما بوده است
۴-   عبادت و اقعی خدمت به مردم و کمک به همنوع م یباشد که جنابعالی از این ویژگی برخورداریذ
۵-   عبادت واقعی خدمت به مردم و کمک به همنوع می باشد که جنابعالی از این ویژگی برخوردارید
۶-   خواجه در بیتهای ششم و هفتم می فرماید ( اگر دل پاک نباشد و به خانهخدا بروی فرقی میان کعلبه با بتکده که هیچ ادابی ندارد نخواهد بود آری درخانه ای که پاکی و پاکدامی نباشد نیکی و آسایش نتوان یافت ) ( ای حافظ درکسب علم و ادب سعی کن زیرا درمجلس خاصگان وعاشقان هرکه ادب ندارد لیاقت هم صحبتی ندارد ) تو خود حدیث مفصل بخوان از این دو معنی
۷-   نیت شما با حوصله دقت و راهنمایی عالمی و دانایی حتماً برآورده خواهد شد توکل و حوصله جنابعالی کم است به خود متکی باشید
۸-   جنابعالی از چنان استعدادی برخوردارید که قادر به هر کاری می باشید پس تنها اراده شما ضعیف است که باید تقویت کنیدوگام برداری چون موفقیتبر شما لبخند م یزند و اجازه ورود می خواهد
۹-   رنگ برازنده جنابعالی سبز است که درحفظ تعادل و جلوگیری از اتفراط و تصمیم گیری و عمق بخشیدن به زندگی شما بسیار موثر خواهد بود
‌‌‌‌‌ܝ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ܦ۬ࡅ࡙ܦ߳ ࡅ߲ܨ ࡏܠࡏ ‌ܢ̇ܥ‌ߊ‌‌رࡅ࡙ܡܢ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱-   ویژگیهای جنابعالی بدین شرح است مجلس آرا اهل نصیحت مقبول همه کم حرف فداکار هوشیار صلح جو آر ...

چقدرجذابی تو

درست بود؟؟؟

‌‌‌‌‌ܝ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ܦ۬ࡅ࡙ܦ߳ ࡅ߲ܨ ࡏܠࡏ ‌ܢ̇ܥ‌ߊ‌‌رࡅ࡙ܡܢ