2777
2789

ممنون میشم  کسی بلده برام بگیره خیلی الان بهش نیاز دارم خیلی دلم گرفته نمیدونم کاری که میخوام انجام بدم درسته یا نه استخاره قران و تسبیح هم اگه کسی بلده ممنون میشم بگیره برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمو کشتم هیچکس نیست واسم بگیره😔

فال انلاین بگیر خب عزیزم

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
اخه حس میکنم الکیه خیلی به استخاره اعتقاد دارم

آها خب استخاره انلاینم هست معمولا هم درست در میان

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

آره 

۱-   از زندگی ات لذت ببر و سرخوش باش بسیاری غبطه زندگی شما را می خورند بهمین جهت حسادت می روزند و سخن چینی می کنند درحالی که تمام آها دروغ محض م یباشد او بسیار مهرابان و ساده و نجبیب است
۲-   جنابعالی فردی با ویژگیهایی زیر هستید : ( مدیر و مدبر زیرک و دانا واقع گرا بدبین زود رنج باهوش متعادل در ثروت متعادل درمقام کاری گاهی استعمارگر خوشگذران جدی ناقلا منطقی دقیق جاه طلب روشنفکر دفیق باز ) لذت بردی که کاملاً ویژگیهای شما را برشمردم پس یکی از کتابهایم ار مطالعه کن
۳-   شخصی بلند اندام سبزه بینی کشیده و میان سال به شما حسادت می ورزد از او دروری کنید
۴-   چرا به نتیجه کار خود امید نداری و به تلاش خود بدبین هستی اگر جنابعالی با تلاش بیشتر و دقت و سرعت بیشتری عمل کنی با توکل برخدا موفقیت درچند قدمی است
۵-   خواجه دربیت پنجم می فرماید ( ای ساقی آنکه در روزگار کامرواست کامگاری وی تنها از نوش لب توست ) خود حدیث مفصل بخوان از این معنی
۶-   مسافرت فعلاً صلاح نیست مسافر حالش خوبست بیما رشفا نمی یابد قرض ادا م یوشد خرید  وفروش تفاوتی ندارد خبر ناگواری می رسد ناراحت مباش هدیه ای دریافت می کنی
۷-   کوشش همراه با اراده تضمین کننده زندگی شماست پس تلاش کنید
۸-   از حسودان و بد اندیشان هراسی به دل راه ندهید و مصمم دراین راه گام بردارید و به فکر سلامتی جسم و روح خود باشید
۹-   از رنگ لیمویی استفاده کنید که موجب تقویت سیستم عصبی است و ماهیچه های قلب و گدش خون شما را بهتر می سازد .
‌‌‌‌‌ܝ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ܦ۬ࡅ࡙ܦ߳ ࡅ߲ܨ ࡏܠࡏ ‌ܢ̇ܥ‌ߊ‌‌رࡅ࡙ܡܢ
۱-   از زندگی ات لذت ببر و سرخوش باش بسیاری غبطه زندگی شما را می خورند بهمین جهت حسادت می روزند ...

اینم تفسیرفالت

خب بگوببینم چقدرش درست بود؟

‌‌‌‌‌ܝ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ܦ۬ࡅ࡙ܦ߳ ࡅ߲ܨ ࡏܠࡏ ‌ܢ̇ܥ‌ߊ‌‌رࡅ࡙ܡܢ