2777
2789
عنوان

شوهر رفیق باز

280 بازدید | 13 پست

هرروز از سرکار میاد بچه ها با رفیقاش میره میاد میره میاد نمیدونم کجا هم میره اینقد دوس دارم مث بقیع مردا از سرکار میاد بشینه جای زن و بچش یا با ما بره ییرون ولی برعکسشه بعضی وقتا خیلی اعصابم داغون میشه بخدا از دستش همیشه بقیه تو الویتن براش اصلا دوس نداره تو خونه باشه هم میاد باز به یه بهونه میره بیرون خسته شدم از بس هرموقع میاد خونه بهش میگم معلوم هس کجایی بخدا از نظر هم خوابیش هم اصلا بهم محبت نمیکنه از وقتی بچمون اومده اصلا تو بغلش نمیگیره منو یا بوسم نمیکنه خیلی به محبت نیاز دارم نازمو نمیکشه فقط منو توی خونه به عنوان یه کلفت میبینه میگه تو بشین توی خونه فقط بچه داری و خونه داری کن هیچ خیری از جوونیم ندیدم بچه ها بخدا هیچ دوستی هم نمیذاره داشته باشم بعضیا میگن چون هنو سنت کمه خیلی به محبتاش نیاز داری ۱۸سالمه بعضی شبا خودم به زور خودمو جا میدم تو بغلش خسته شدم بخدا ازش چاره هم ندارم با یه بچه 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

شوهرت چن یالشه

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد🙁بی مسئولیت بی مغز

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

مرد رفیق ازمرد خائن بدتره،باید ب ری ن ی روش😁

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

نه بچه داری کن نه کارهای خونه از سرکار اومد غذا درست نکن به خودت برس آمادشو بگو بریم رستوران خسته شدم از غذا درست کردن باهاش حرف بزن یا بهش بگو همون طوری که تو نرز هوی داری منم مرز های دارم اینی که توگفتی بیشتر شبیه برده بود تا زنش حدودتو مثل یک زن تعیین کن منطقی نه بادعوا نه با بد حرف زدن یک روزی که بچه ات خونه نباسه بهش بگو باهاش حرف بزن

عزیزم درکت میکنم شوهر منم رفیق بازه 

باید بیخیال باشی سرخودتو گرم کنی روزا با بچت برو بیرون یااگه کسی رو داری یکی دوساعتم بری بشینی آب وهوات عوض میشه

اگه شرق تهران هستی لطفا از بابام خرید کن دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر بیینی الهی🙏

براش برنامه بریز . مثلا بگو فردا بیا شب خونه بریم شام بیرون . پس فرداش بگو فلانی بیاد خونمون .

بعد تو دوستاش ادم متاهل هارو دعوت کن خونتون باهاشون در ارتباط باش.خودتو قاطیش کن .کنار نکش فقط اون حال کنه

حالم بده خیلی ازین که یه دوست ندارم درد و دل کنم باهاش هیچوقت نذاشت تو جامعه بگردم مث بقیه دخترا الانم که یه بچه دارم نمیذاره تنها برم جایی یه دختر ۱۸ساله نباید اینجوری باشه روحیمو داغون کرده 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

هیچ خرجی هم بخدا برام نمیکنه باید اینقد منت کشیشو بکنی برای یه چیز برای دستگاه اینقد بشه گفتم میترسم حامله بشم بچم کوچیکه که راضی شد بقران از وقتی اومدم خونش یه روسری برام نخریده پوام نمیده هیچی بهم