2777
2789

ریزش موم دو ساله زیاد شده...اول پرپشت بودد الان خیییلی کم شده

تو رو خدا یه چیزی برای تقویت مو که خیلی جواب میده معرفی کنین😓

میترسم مو رو سرم نمونه

میشه برام دعا کنین ...گناه دارم😔😔😔😔😔

منم مشکل شمارو دارم

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بری دکتر ببینی چ کمبودی داری 

من خودم از قرص بیوتی هلث و قرص اهن جواب گرفتم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

من دکتر رفتم برام سرم مو تجویز کردن و خوب شدم

شما باید مراجعه کنید تا دلیلش رو تشخیص بدن 

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

من یک ماه پیش یه شامپو و روغن دست ساز خریدم یعنی عالی بود

هم شوره رو از بین میبره هم ریزش و موخوره رو قطع میکنه مو مجدد در میاد

یه کلام بگم واسه موهام معجزه کرد

تو همین یک ماه ۱۰سانت بلند شد موهام

من یک ماه پیش یه شامپو و روغن دست ساز خریدم یعنی عالی بود هم شوره رو از بین میبره هم ریزش و موخوره ...

خب اسم نداره؟

یا ترکیباتش از چیه؟

میشه برام دعا کنین ...گناه دارم😔😔😔😔😔