2777
2789

بعدش انگار میخادبالابیاره عوق میزنه گلوش صدا میده انگار بادگلوش توو گلوشه درنمیاد سرفه هاش مث سرفه سرماخوردگی نیس

نمیدونم کسی منظورمه متوجه میشه یا نه😭

وقتی اینجورمیشه بعدش یا سکسکه میکنه یا بادگلو میزنه انگار ترش میکنه

دیگه نمیدونم چطوری توضیح بدم😭فردا میخام ببرم دکتر ولی تا فردا نگرانم همش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباشید کمی آب ولرم فعلا بدین فردا هم که می‌رید دکتر بهترین کار 

الان هیچ تجویزی بهتر از همون دکتر فردا نیست 

دعا بخونید ایه الکرسی تا فردا انشالله چیزی نمیشه 

رفلاکسه مثل پسر من.شاید جدیدا چیزی خورده که رفلاکسش زیاد شده.پسر من هر وقت کاکائو میخورد همین بساطه

جدی؟ ینی از گلوش صدا بادگلو درمیومد؟ پسرم گلوش غرغر میکنه بعد یطوری اب دهنشو قورت میده انگار ی لیوان اب داره قورت میده

وای همش نگرانم چیزی توو گلوش گیر کرده باشه😭 چیکارکنم اگ چیزی توو گلوش باشه چی

حالا از الان بد به دلت راه نده شاید بخاطر رفلاکسه 

اگرم چیزی تو گلوش گیر کرده باشه ببرش تول گیر یه دیقه در میان راحت میشه بچه اصلا هم نمیفهمه

پسر قشنگم رهام   
جدی؟ ینی از گلوش صدا بادگلو درمیومد؟ پسرم گلوش غرغر میکنه بعد یطوری اب دهنشو قورت میده انگار ی لیوان ...

باد گلو رو نه.ولی اینکه میگی سرفه میکته و خر خر میکنه از رفلاکسه.کلا پسرای من رفلاکسین.پسر بزرگم تا ۸ سالگی داشت.چیزایی مثل چایی و شکلات تلخ و کاکائو معده اش رو به هم میریخت.این یکی پسرمم داره همش بالا میاره.یه دکتر خوب بردم یه شربت رفلاکس نوشت گفت بهترین و موثر ترینه البته اگه پیدا کنی.منم یکی دو جا رفتم ولی نتونستم پیدا کنم.