2777
2789

قبل اومدن تلگرام نی نی سایت خیلی پر بار بود یه تاپیکی داشتیم اسم نوشته بودیم هرشب راس ساعت ده که انرژی های مثبت اون ساعت میگن خیلی زیاده میومدیم برای هم دعا میکردیم حاجت های همو میخواستیم نگم براتون که به همین سادگی چقدر دوستان به خواسته هاشون رسیدن چقدر باردار شدن خدایا شکرت 

واقعا یاد اون روزا بخیر تاپیک دیگه داشتیم عکس خریدامونو میزاشتیم گزارش کار خونمونو میدادیم کارهای مذهبیمونو میگفتیم چه روزایی بووووووووووود.

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربرای قدیمی رو دوست دارم . نمی‌دونم چرا قابل اعتمادترن

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
سلام قدیمی

سلام عزیزم

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
گلنسا جون شما رو کامل یادمه  یه خیاط معرفی کردی تو بلوار تعاون بود، معصومه بود فک کنم اسمش میگ ...

آره عزیز دلم

آره عزیز دلم

حالت چطوره دلتنگ اون نی نی سایتم

من از سال‌های قبل خواننده خاموش بودم پارسال عضو شدم ولی سر زایمانم از کلوپ مامانهای که بچه هاشون آلر ...

دقیقا اینجا اینقدر ازهم اشپزی خونه داری امور مذهبی چیدمان و چیزای خوب یاد گرفتیم من خیلی زندگیم اون سالها عوض شد