2777
2789
عنوان

بیاین یه چیزی از نی نی سایت قدیم بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 45 پست
بزنیم قدیمی ها کلا 😁حالا هر چقدر قدیمی تر بهتر  وای یاد اون موقع ها افتادم😻

اره این تاپیک ده شبو بزن شاید مال تو استقبال شه بیایم برای هم دعا کنیم دعای خاصی هم نمیخوندیم مثلا تو خونه میخوای چشمامونو میبستیم اون ساعت با خلوص و انرژی خوب از خدا برات خونه میخوایم چقدرم به خواسته هامون رسیدیم عالی بووود

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام تازه واردا رو راه نمیدین تو تاپیکتون؟

قدمتون روی چشممون  

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
منم گاهی دلم برای نی‌نی سایت قدیم و کاربراش و اون صمیمیتی که داشت تنگ میشه😢

اره خداییش چنان صمیمیتی داشت که انگار تو دنیای حقیقی دوستیم نه مجازی

اره این تاپیک ده شبو بزن شاید مال تو استقبال شه بیایم برای هم دعا کنیم دعای خاصی هم نمیخوندیم مثلا ت ...

الانم یه تاپیک هست باید هر شب بریم بگیم طی روز گناه کردیم با نه، چله ترک گناه هست 

اونا پایه هستن امشب که اعلام کردم، دعا رو هم میگم 

عزیزم من فعلا برم😘خیلی خوشحال شدم 

مهمون دارم کلی کار سرم ریخته 

الانم یه تاپیک هست باید هر شب بریم بگیم طی روز گناه کردیم با نه، چله ترک گناه هست  اونا پایه ه ...

مرسی گلم از همراهیت

اون موقع یه آپشنی بود که گروه خصوصی هم میشد در سایت درست کرد. من از سال 89 عضو هستم. این کاربری دوم ...

آره دقیقا کلوپ ها بودن دیگه

منم ازسال ۸۶ کاربر خاموش بودم وهمه تاپیک هارو میخوندم تااینکه سال ۹۶ عضو شدم😁

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
منم ازسال ۸۶ کاربر خاموش بودم وهمه تاپیک هارو میخوندم تااینکه سال ۹۶ عضو شدم  😁

عزیزم سلام خوب هستین؟؟ من یه سوال دارم از شما

جان

جان

زنده باشید

چقدر خوب که کاربرهای قدیمی ماند شما هستن

عزیزم هر چند احتمال مثبت بودن جواب سوالم تقریباً صفرهستش اما میپرسم شاید معجزه ای شد

شما از بچه هاب مذهبی قدیمی سایت مثل بچه های  تاپیک محجبه های خوش تیپ (مصی، گل نرگس و ....) یا یچه هایی مثل سوره 11 خبر دارین؟