2777
2789
عنوان

با این شرایط امکان بارداری هست؟؟؟

108 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من تخمدان پلی کیستیکم سومین ماه اقداممه قطره ویتاگنوس خوردم .ماه مرداد ۷ پریود شدم شهریور ۳ معمولا پریودیام عقب نمیافته .

یک هفته است که زیر دلم سمت چت درد داره یا نبض داره و ویز ویز میکنه مطمینم توهم نیس وسط این سیکلمم ی لک خیلی کم قهوه ای دیدم ولی الان هیچ درد و ترشح ک مث پریود باشه ندارم ترشحمم سفید سفید تقریبا زیاده 

دوم این ماه بی بی زدم منفی بود یعنی ی روز قبل موعدم.

حالا به نظرتون امکان هس باردار باشم میشه تجربتونو بگین؟؟؟

ان شالله که باشی، ولی فکر نکنم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ماه اول امکانش هست؟؟؟میترسم کیست نباشه حالا

آره بابا من چهار هفته بودم ک اینجوری شدم منم مث تو نمیدونستم فک کردم میخوام پریود بشم هفته قبلشم بی بی زدم منفی شد ولی مامانم گفت حامله ای رفتم دوتا بی بی گرفتم دوباره امتحان کردم هر دو + شدن، فردا صبح بزن، 

یه چیزی هم بگم که من دوسال دکتر متفاوت رفتم برا اینکه پریودیم ۱۲تا ۱۴ روز بود یک هفته لکه بینی یک هفته پریودی اینم بگم که همیشه خدا جلو می افتم ولی عقب نمی ندازم حالا موندم بی بی رو از زمان اولین لک بزنم یا اولین روز قاعدگی چون اولین لک ماه پیشم ۳ بود و۳ روز هم جلو می افتم میشه ۳۱ ولیدر اصل پریودی ماه پیش ۷ شروع شد🤐🤐🤐🤐