2789

خدا لعنت کنه اونایی که توی تایپکا برای تبلیغ میان.

بنده خدا تاپیک زده سوال کرده. که دوتا ادم با وجدان بیان تجربه شونو بگن. 

منشیا خیلی تابلو اومدن تبلیغ . تازه هعی همدیگرو تایید میکنن که عه شمام رفتی ؟ منم رفتم راضیم 😑

همه هم که خاله هاشون رفتن 😑😐😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکی از بهترین جراحی های لیفت صورت که دیدم برای دکتر فتحی بود توی اینستاگرام فیلمش رو دیدم واقعا نتیجه جراحی متفاوت بود و البته طبیعی و زیبا خیلی دکتر حرفه ای هستن

کار دکتر ابوالفضل جویا برای لیفت صورت عالیه من انجام دادم اونقدر کارشون عالی بود که هر کس دیده تعریف ...

سیما جون این کار برای خط غم دوطرفه لب هم به نظرت جواب میده من صورتم کشیده است قیافه نافرمی رو ایجاد نمیکنه

برای لیفت صورت یه دکتر با سواد و حرفه ای بگرد پیدا کن من برای لیفت صورت رفتم پیش دکتر شهریار حدادی ...

من پیش دکتر شاهین بهجو جراحی لیفت صورت انجام دادم و واقعا عالیه.....برو نمونه کاراش تو اینستاگرام ببین متوجه میشی بهترین جراح لیفت صورت در تهران

اقا اگه سنتون رفته بالا و دلتون می خواد یه تغیر حسابی بکنید برید لیفت صورت انجام بدید الان من خودم چند سال پیش دکتر ایمان روغنی انجام دادم و واقعا راضیم . یکی از بهترین کارای زندگیم بود این کار 

لیفت صورت با نخ یک روش نسبتا جدید با نتیجه خوبه برای همین خیلی بین مردم جا افتاده

یه روش کم‌تهاجمی برای جوان‌سازی پوسته که می‌تواند جایگزین مناسبی برای جراحی لیفت صورت باشه. 

در این روش پوست با کمک نخ به سمت بالا کشیده می‌شه و بعد با محکم کردن نخ‌ها در جای مناسب، پوست سفت میشه. 

شما میتونید برای اینکه ببینید نتیجه این کار چطوریه برید نمونه کار این روش و تو پیج دکترا ببینید، منم ای دی پیج دکترمو میدم بهتون .

drkamaliclinic  اگرک خواستید میتونید ازشون مشاوره تلفنی بگیرید  09121592222

اگه برای لیفت صورت دنبال یه دکتر خوب هستی. دکتر علی منافی از بهترین های جراحی پلاستیک برای انجام لیفت صورت هستن. من خودم پیش ایشون لیفت کردم و الان بعد گذشت تقریبا 6 ماه هنوز نتیجه مثل روز اول و حتی بهتره.