2789
لیفت صورت میخوای پیش یک دکتر خوب  و با تجربه بری، برو پیش دکتر مجید نداف کرمانی https://drnad ...

اره دقیقا منم لیفت صورتمو پیش دکتر نداف کرمانی انجام دادم خیلی راضی ام 

خیلی دکتر خوب و با سوادی هستن 

من خیلی از نتیجه جراحیم راضی ام خیلی ام انسان با اخلاقی هستن اصلا هزینه بیخود از بیمار نمیگیره و این به نظر من مهم ترین ویژگی یه جراح و متخصصه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره دقیقا منم لیفت صورتمو پیش دکتر نداف کرمانی انجام دادم خیلی راضی ام  خیلی دکتر خوب و با س ...

دقیقا عزیزم

منم لیفت صورت رو پیش دکتر نداف کرمانی انجام دادم خیلی راضی ام واقعا دکتر فوق العاده ای هستند من که خیلی راضی ام از انتخابی که کردم 

سلام عزیزم جاری من پلکش افتاده بود یه جوری که اصن به سختی می تونست جایی رو ببینه من براش وقت گرفتم بردم لیفت کردم باورت میشه به اندازه بیست سال جوون تر شد... سریع وقت بگیر برو لیفت کنه اگه فکر میکنی لازمه عملش سرپاییه و چند تا بخیه ریز میزنن و سریع اوکی میشه.

جراحی لیفت صورت فقط دکتر شاهین بهجو بهترین دکتر و جراح لیفت صورت هستند تو تهران و ایران ... چند هزار تا جراحی پلاستیک انجام دادن ما خیلی تحقیق کردیم مامانم همزمان لیفت صورت و جراخی بینی انجام داد

برای لیفت صورت و گردن مامان من پیش دکتر هوتن علوی رفته خیلی راضی هست و واقعا خوب شده. برای انجام این کارا اگه آدم بخواد نتیجه بگیره باید پیش جراح متخصص بره. من خودم می خوام برای پیشش. آدرسشو میزارم : تهران - سعادت اباد - میدان کاج - سروشرقی - خیابان سوم

سلام عزیزم جاری من پلکش افتاده بود یه جوری که اصن به سختی می تونست جایی رو ببینه من براش وقت گرفتم ب ...

بابا من اصلا نمی خوام جراحی کنم و ریسک اتاق عمل و قبول کنم.. می خوام با نخ و ژل و فیلر اینا صورتمو لیفت کنم... لیفت صورت با فیلر دکتر مهدی اوصیا شندیم خیلی جواب میده ....