2777
2789
عنوان

یسوال درباره سقط.....

164 بازدید | 16 پست

راسته میگن واسه قرصاش نامه پزشک قانونی و اینا میخاد؟؟؟ 

ینی مثلا یه دکتر پیداکنی پول بش بدی نمیتونه قرصا‌شو بنویسه؟ 

پس چجور بود من یه دوست داشتم فرت فرت سقط میکرد میگف دوستم دکتره قرصاشو بهم میده

سوال شده واسم خب😐

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاوه بر غیر انسانی بودنش

تو ایران غیر قانونیه

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
اتفاقا دوست من دوبار سقط کرد شوهرش ی دکتر پیدا کرد قرص داد بهش راحت.بعضی دکترا میدن

ینی پول به دکتره دادن یا اشنا بود؟ 

بايد بري دكتر زنان و مشورت كني خيلي دكتر ها ساكشن ميكنن و يا قرص مينويسن مثلا اگر به دكتر بگي كه را ...

ن بابا من نمیخام که کلا یهو تو ذهنم اومد یه تاپیک سقط دیدم😁از یجا شنیده بودم

اميدوارم نيازت هم هيچوقت نباشه تجربه خيلي خوبي نيست ولي گاهي بسيار لازم 

اره موافقم بعضی موقعا لازمه الکی گارد گرفتن نداره