2821
2789
سلامت باشی.گفت چون جفتشون مشترکه امکان داره که اختلال خونرسانی بینشون پیش بیادکه یکی کوچیکتره

خدانکنه . ان شاالله با سلامتی پیش بره. مال من غیر همسانن و دوتا جفت دارن 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
خدانکنه . ان شاالله با سلامتی پیش بره. مال من غیر همسانن و دوتا جفت دارن 

سلامت باشی.غیرهمسان بهتره ایشالاخداکمک هردومون کنه

خداجونم ممنونم بابت مهربونیات

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ان شاالله عزیزم . زتده باشی و سلامت در کنار نی نی های نازت 

راستی من دیروز رفتم گشتم برا سیسمونی انقد قیمتا بالا بود ک فک کنم فقط از سرویس چوب یه کمد بخرم برا جفتشون ک بزرگ بودو یه قسمتم داشت برا ویترین اسباب بازی و کشو و دوتا گهواره تو چیا میخری؟ 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
ان شاالله عزیزم . زتده باشی و سلامت در کنار نی نی های نازت  راستی من دیروز رفتم گشتم برا سیسمو ...

راستش من برای دختراولم یه کمدگرفته بودم که ماهه پیش یه تخت نوجوان ودوتاکشوی بزرگ زیرتختش گرفتم که لباساش گذاشتم اونجادیگه کمددخترم رومیدم به این فسقلیا.فقط میخوام لباس وکیسه خواب وگهواره بگیرم

گهواره دوقلونداشتن توبازار؟من همین خریداروگذاشتم موقع زایمان که رفتم شهرمون اونجابگیرم.چون واقعانمیدونم کجای این تهران برم کلاهم توان رفتن ندارم

راستش من برای دختراولم یه کمدگرفته بودم که ماهه پیش یه تخت نوجوان ودوتاکشوی بزرگ زیرتختش گرفتم که لب ...

به سلامتی گلم . کیسه خواب چجوریه؟ گهواره دوتا میگیری؟ خیلی قیمتا بالاست منم شوهرم میخواد بخره کلی خرج دیگه هم هست نمیشه سخت گرفت بهش

امید زندگیم دوقلوهام😍 
گهواره دوقلونداشتن توبازار؟من همین خریداروگذاشتم موقع زایمان که رفتم شهرمون اونجابگیرم.چون واقعانمید ...

نه بابا گهواره دوقلو نیست اصلا. من به شوهرم میگم یک دونه گهواره کافیه یکی رو رو پام میخوابونم ولی قبول نمیکنه میگه دوتا . 

خب تهران ک بهتره دوستم هم تنوع داره هم ارزونتره . انبار اقا بزرگ میگن خیلی خوبه. 

چرا نمیتونی راه بری؟ وای یعنی انقد سختش میشه ادم؟ 😭

من دیروز کلی پیاده روی کردم مثلا سه ساعت البته هی سوار ماشین هم میشدیم . من الان خودم کارای خونمو میکنم اشتباه میکنم؟ مثلا در حد غذا پختن و شستنو اینا . جارو رو همسرم میکشه . 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
نه بابا گهواره دوقلو نیست اصلا. من به شوهرم میگم یک دونه گهواره کافیه یکی رو رو پام میخوابونم ولی قب ...

والامن ازهفته ی ۱۲به بعدخیلی دردمیکشم اگه یکم پیاده روی کنم شایدم تواینجورنباشی چندشب پیش بعدازاینکه چندجارفتم بخاطردکتررفتن تاصبح دردلگن داشتم وزیردلم تیرمیکشیدکارای خونه رومیکنم چون کسی روندارم اینجاتعریف اینجایی روکه میگی شنیدم فعلاماشین نداریم اگه تااونموقع خریدیم حتمامیرم

ولی کلامن شنیدم که میگن بارداری دوقلویی تامیتونی استراحت کنین

والامن ازهفته ی ۱۲به بعدخیلی دردمیکشم اگه یکم پیاده روی کنم شایدم تواینجورنباشی چندشب پیش بعدازاینکه ...

اره عزیزم باید استراحت کرد. پس از شهر خودت بخر گلم خودتو اذیت نکن 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
به سلامتی گلم . کیسه خواب چجوریه؟ گهواره دوتا میگیری؟ خیلی قیمتا بالاست منم شوهرم میخواد بخره کلی خر ...

کیسه خواب بزن گوگل میادچیزارزون وخوبیه

باشه عزیزم ممنون . برا چی خوبه؟ برا شب یا برا بیرون بردن؟ 

نه برای بیرون بردن.یه جامهمونی بری کارتشکم میکنه برات توش راحت وگرمه خیلی.کل اسفندوفروردین رومیشه استفاده کرد