2777
2789

اب قلم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اب قلم 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کله پاچه-سوپ پای مرغ-سوپ قلم و ماهیچه-شیرررررر زیاد

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

عزیزم خدا سلامتی بده.

پودر سنجد رو با شیر مخلوط کن بخور

تخم شربتی بخور.

پای مرغ و عصاره قلم.

کله پاچه.

چای قهوه کاکائو نخور که دیر جوش میخوره استخوانت.

در معرض دود قلیون و سیگار هم نباش اینم باعث میشه دیر جوش بخوره.

شیر و کشک زیاد بخور.

الهی پروانه های شکسته بالِ روحم را در روشنای نور خود جرأت پرواز بده.🦋

دردش حتی تا مدتها بعد باز کردن کچ هم هست وزی هم که باز کردم بخوای تکونش بدی فجیع درد داره من انگشتم ترک داشت بازم تا یه مدت درد داشت بعد باز کردن کچم تا 10 روز خشک بود خم میکردم درد داشت تا یه ماهم صبحا بیدار میشدم باید اول دستم تو اب گرم ورزش میدادم تا میتونستم کارام انجام بدم

قلم زیاد خوردم ولی هنوز دستم درد داره ۳ هفته دیگه هم باید تو گچ باشه دو تا بچه کوچیک هم دارم😥

پلاتین گذاشتن یا پین؟

پای مرغ خیلی خوبه🌸❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
پلاتین گذاشتن یا پین؟

ن چون استخون از هم جدا شده بود ولی فاصله ننداخته بود فقط ۶ هفته گچ گفتن بعد عکس میگیرن خوب شده بود باز میکنن

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
عزیزم خدا سلامتی بده. پودر سنجد رو با شیر مخلوط کن بخور تخم شربتی بخور. پای مرغ و عصاره قلم. کله ...

ممنون فقط با وجود بچه ها واقعا سختمه😥

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
ن چون استخون از هم جدا شده بود ولی فاصله ننداخته بود فقط ۶ هفته گچ گفتن بعد عکس میگیرن خوب شده بود ب ...

بعد باز کردن گچ دستت از عطاری موم بگیر شبیه پی پیِ😁و سفت بزارش تو آب جوش کمی نرم بشه نرم شد با روغن زیتون چربش کن عضلات دستت رو باهاش ماساژ بده و ورزش بده تا قوی بشه. الانم انگشت های دستت رو مرتب باز و بسته کن تا خون در جریان باشه و مفاصل دستت خشک نشه.