2777
2789
عنوان

چرا شوهرم بهم نگفت

528 بازدید | 24 پست

شوهرم داشت یواشکی با مامانش حرف میزد.میگفت آره زیاد عکس میذاره .مامانشم انگار میگفت دیر میاد خونه.شوهرم عصبی شد رفت بیرون.فکر کنم راجع به خواهرشوهرم بود بنظر شما چیشده میدونم به من مربوط نیست ولی خیلیییییییی کنجکاوم😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه اوه احساس خطر میکنم برا خواهر شوهرت

خدا آن حس زیباست که در تاریکی صحرا، زمانیکی هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی مثل نسیم دشت آهسته میگوید،کنارت هستم ای تنها،دلت آرام میگیرد...😔

دوست پسرداره دیرمیاد خونه تو پروفایلشم مدام عکس میزاره دنبال شوهرمیگرده 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

چی شدش ک معلومه دیگه خواهرشوهرت خط قرمزارو رد کرده خونواده جلسه اضطراری گذاشتن😂

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت

بذار سر فرصت خودش میگه

الان ناراحته یه موقع به شما هم چیزی نگه باعث دلخوری بشه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

سرخواهرشوهرتو   نبرن اخر

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤