چن وقت پیش بهش گفتم منو تو ی ساعت ست باهم نداریم یدونه باید بخریم
بعد امروز صبح یهو سوپرایزم کرد گفت اینو خریدم😍😍
هستین عکسشو بذارم؟
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
خداوکیلی من فاز اونایی که میان تاپیکا و میگن به ماچه،به توچن رو نمیفهمم.خوب عزیزدلم اگر میدونی بهت ربطی نداره چرا وقتتو تلف میکنی آروم برو بیرون درم پشت سرت ببند.اابته به ماهم ربطی نداره ها ولی خوب من خودم وقتی میبینم یکی حالش خوبه و تاپیک میزنه ناخودآگاه جذب اون حال خوبه میشم
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست