2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا بیاااین ☹️☹️

148 بازدید | 11 پست

من هفته 6 و 2 روز رفتم سونوگرافی ضربان قلب جنین ضعیف بود 88 بود دکتر گفت احتمال سقط بشه دوهفته دیگه دوباره سونوگرافی رو تکرار کن 😭

خودم هم الان علائم حاملگی ندارم البته از اولش نداشتم. ولی علائم غیرطبیعی یا لکه بینی هم ندارم. به خدا کلافه شدم بس که فکر کردم تو روخدا اگه کسی تجربه ای مشابه من داره بیاد بگه نتیجه چی شد😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود رفتی سونو قلب 

باید 8 هفته میرفتی 

6 هفته هم برای بروز علائم حاملگی زوده و توی بعضی خانوما اصلا نیست 

ولی وقتی علائم منفی نداری الکی استرس نده به خودت که استرس سمه واسه جنین 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍

استرس نداشته باش.دکترا اغلب بلدن طرف رو بترسونن.این همه میگن قلب جنین تشکیل نشده.اغلب باعث استرس و سقط بی دلیل میشن.هرسال جان چندین هزار جنین رو به بهانه تشکیل نشدن قلب میگیرن.انشالله که چیزی نیست.

در ضمن ببین یه دکتر خوب انتخاب کن که بهت استرس نده.من تو هفته هشت خونریزی کردم.هرجا رفتم گفتم جنین سقط میشه.رفتم پیش دکترم،گفت چته.چرا نگرانی،هیچ مشکلی نیست.بهم شیاف داد.ده روز استفاده کردم.ولی همون شب اول که رفتم پیشش،خونریزیم قطع شد بخاطر اینکه از حرفاش استرسی که داشتم رفع شد

ممنون برا دلداریتون

تورو خدا برام دعا کنید بچه اولمونه خیلی براش شوق و ذوق داشتیم😞

به دکترم که گفتم به خاطر این نیست ک زود اومدم گفت که نه ربطی نداره 

بعد یه چیز عجیب هم گفت نمیدونم واقعا عجیبه یا من ایطور فکر میکنم گفت چون تازه قلبش شروع به تپش کرد باید بالای 170 باشه ربطی به این نداره ک زود اومدی 

گفته اکثرا اینا ک ایطورن سقط میشن ولی ممکنه بره بالا