2777
2789
عنوان

اوتیسم 😥 خواهش می‌کنم بیاین کمک 🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 114 پست

تشخیص قطعی دادن؟؟!!

باید چند تا دکتر ببری...

✔️اولین روز بارانی را به خاطر داری؟ غافلگیر شدیم ...چتر نداشتیم خندیدیم دویدیم وبه شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم.دومین روز بارانی چطور؟پیش بینی اش را کرده بودی چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم سعی می کردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود.و سومین روز چطور؟گفتی سرت درد می کند و حوصله نداری سرما بخوری چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد.وچند روز پیش را چطور؟به خاطر داری؟که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم برای اینکه پین های چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم...فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیم تنها برو..دکتر علی شریعتی                 خاک باش! علی ابوتراب است ....                                      هستم؛ به میزان معرفتم به حقیقت... و نیستم به میزان دور بودنم از آن...«‏اللهم أرح قلبه فهو وقلبه في قلبي.»   محبوب من!من با شما حرف‌هایی دارم که با کلمات نمی‌شود گفت؛درمانش،دیدار است... 💔! -#بےݩواےحسیݩ              درباره‌ی من: هیچم در این وادی حیران محل سکونت: شهر عمه‌ی سادات( عمه‌معصومه‌سلام‌الله علیها:)))) علایق: نوشتن برای خودِ مخدوشم، غرق‌شدن در اعماق کتابی ژرف؛ اگر قرآن و نهج‌البلاغه و کتب فلسفی باشد نیکو‌تر است! به خدا و رسول و اهل بیت و نائب خلیفه‌اش بر زمین نیز علاقه‌ی فراوانی دارم. موسیقی مورد علاقه: هر سازی که احساسات خوبم را به غلیان آورد ...در گوش برگ‌های افتاده می‌خواند؛ نگاهم را از شما بر نمی‌دارم. که اکنون،زینت زمین شده‌اید.خدای مهربان افتاده‌ها! می‌شود من هم با برگ‌ها، بیفتم به پایتان؟ برگرفته از آیه‌ی ۵۹ سوره‌ی انعام      گفت: اگر بروم چه؟گفتم: آن‌گاه تو اولین وطنی هستی‌که ساکنانش را ترک می‌کند!سعید_انصاریان   لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ‏که ما انسان را در رنج آفریدیم..🌱سوره بلد_آیه ۴ مارا در بازارچه ی رنج می گردانند‏و هرکس را به اندازه وسع خَریدَش ‏رنج می دهند..!
قوی باش و امیدت و ازدست نده  حق داری خیلی سخته اما امیدوارم دکترای دیگه جوابشون این نباشه

عاجزانه خواهش می‌کنم دعا کنید نباشه من اینجا تنهام دوست و فامیل ندارم تنها دلخوشیم بچه هامن 😭😭😭

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای توروخدا چجوری مگه میشه؟؟؟؟ من ایران نیستم بیام ببرم مطمئنی خوبه؟

ایران نیستی؟کجایی؟

آره بخدا.خودم اینجا دیدم.اون بچه ش زیر یکسال بود.برا کمک به بقیه تجربه شو تاپیک زده بود.

میگفت تو طب اسلامی مثل یه بیماری عادی هست.هرچی تشخیص زودتر باشه درمان راحته.اما بالای یکسالم درمان میشن.کمی طول میکشه.

برا اون بچه ش با درمان چند ماهه از طیف اوتیسم خارج شده بود.

من امید بیخود نمیدم.چیزی رو که اینجا دیدم گفتم.

پیش یه استادمطرحش از شاگردای تبریزیان پیدا کن ببر.

ایشاا، که بحق دختر سه ساله کربلا اصلا چیزیش نیس.

پسر منم سه سالشه و امروز تولدش.

خیلی برات ناراحت شدم.

باز خوبه ایران نیستی و از اینجا در امانی.

سلام 

اصلا صحبت نمیکنه؟ ببین علائم اوتیسم متفاوته و از اسپرگر که حالت خفیف داره تا اوجش متغیره.... من خودم تو دانشگاه تحقیقم در مورد اوتیسم بود.. و جالب اینکه درصد چشمگیری از کسانیکه مهاجرت می کنند  درگیر میشن حالا علتش رو نمیدونم.. 

الان کودک شما اصلا حرف نمی زنه؟ از چیزهای چرخشی مثل ماشین لباسشویی و حرکت‌های دورانی خوشش نمیاد؟ حرکتهایی مثل بال بال زدن نداره؟ 

عاجزانه خواهش می‌کنم دعا کنید نباشه من اینجا تنهام دوست و فامیل ندارم تنها دلخوشیم بچه هامن 😭😭😭

تنهانیستی عزیزم خدا رو داری....انشالله بزودی تاپیک سلامتی بچتو بذاری❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
تشخیص قطعی دادن؟؟!! باید چند تا دکتر ببری...

نه قطعی نگفت چون مدت معاینه گفت باید طولانی تر باشه مثلا سه ساعت تا تایید یا رد بشه ولی من دلم مثل سیر و سرکه میجوشه پنج ماه بعد دکتر برای معاینه وقت داده 😓

نه قطعی نگفت چون مدت معاینه گفت باید طولانی تر باشه مثلا سه ساعت تا تایید یا رد بشه ولی من دلم مثل س ...

این جا یه کاربری پسرشون اتیسم داره...

با ایشونم میتونی صحبت‌کنی...

✔️اولین روز بارانی را به خاطر داری؟ غافلگیر شدیم ...چتر نداشتیم خندیدیم دویدیم وبه شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم.دومین روز بارانی چطور؟پیش بینی اش را کرده بودی چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم سعی می کردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود.و سومین روز چطور؟گفتی سرت درد می کند و حوصله نداری سرما بخوری چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد.وچند روز پیش را چطور؟به خاطر داری؟که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم برای اینکه پین های چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم...فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیم تنها برو..دکتر علی شریعتی                 خاک باش! علی ابوتراب است ....                                      هستم؛ به میزان معرفتم به حقیقت... و نیستم به میزان دور بودنم از آن...«‏اللهم أرح قلبه فهو وقلبه في قلبي.»   محبوب من!من با شما حرف‌هایی دارم که با کلمات نمی‌شود گفت؛درمانش،دیدار است... 💔! -#بےݩواےحسیݩ              درباره‌ی من: هیچم در این وادی حیران محل سکونت: شهر عمه‌ی سادات( عمه‌معصومه‌سلام‌الله علیها:)))) علایق: نوشتن برای خودِ مخدوشم، غرق‌شدن در اعماق کتابی ژرف؛ اگر قرآن و نهج‌البلاغه و کتب فلسفی باشد نیکو‌تر است! به خدا و رسول و اهل بیت و نائب خلیفه‌اش بر زمین نیز علاقه‌ی فراوانی دارم. موسیقی مورد علاقه: هر سازی که احساسات خوبم را به غلیان آورد ...در گوش برگ‌های افتاده می‌خواند؛ نگاهم را از شما بر نمی‌دارم. که اکنون،زینت زمین شده‌اید.خدای مهربان افتاده‌ها! می‌شود من هم با برگ‌ها، بیفتم به پایتان؟ برگرفته از آیه‌ی ۵۹ سوره‌ی انعام      گفت: اگر بروم چه؟گفتم: آن‌گاه تو اولین وطنی هستی‌که ساکنانش را ترک می‌کند!سعید_انصاریان   لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ‏که ما انسان را در رنج آفریدیم..🌱سوره بلد_آیه ۴ مارا در بازارچه ی رنج می گردانند‏و هرکس را به اندازه وسع خَریدَش ‏رنج می دهند..!
ایران نیستی؟کجایی؟ آره بخدا.خودم اینجا دیدم.اون بچه ش زیر یکسال بود.برا کمک به بقیه تجربه شو تاپیک ...

منم عزیزم خارجم... ایران برای درمان بهتره.... درسته امکانات اینجا زیاده اما برای درمان خیلی دستت باز نیست هر دکتری بری یا تو لیست انتظار زیاد قرار میگیری.  همین یکی ایران خوبه

سارا مامان امیر پرهام...

.

سلام  اصلا صحبت نمیکنه؟ ببین علائم اوتیسم متفاوته و از اسپرگر که حالت خفیف داره تا اوجش متغیره ...

سلام عزیزم ببین کلمه میگه ولی جمله نه ولی ب آلمانی مثلا میگه من نمی‌تونم یا ب انگلیسی  بعضی شعرها رو میخونه  یا خداحافظی میکنه دستشو تکون می‌ده درکل ما باهاش زیاد حرف نزدیم شاید واسه اون باشه

سلام عزیزم ببین کلمه میگه ولی جمله نه ولی ب آلمانی مثلا میگه من نمی‌تونم یا ب انگلیسی  بعضی شعر ...

چطور باهش حرف نزدید؟ الان شما وقتشه محیط رو یک زبانه کنید.... اگه فقط و فقط در صحبت کردن مشکل داره علامت جدی نیست اما اگه تیک داره و علائم دیگه ای که گفتم خب باید بیشتر بررسی بشه.   

مثلا فوتبال بازی میکنه دوست داره تو پارک حسابی سرش گرمه با همه اسباب بازیا بازی میکنه چیزی می‌خواد دست منو میگیره میبره نشون میده ولی نمیگه اینو میخوام گوشه گیر نیست 

ببین حتما حتما شاغلی که نتونستی براش وقت بگذاری... ولی میگی زبان آلمانی و انگلیسی خب بچه یه جورایی تو معضل قرار گرفته.... من خودمم خارجم دخترم رو عجله نکردم زود بفرستم مهد.. گذاشتم زبان مادری رو روون روون شد و محیط فارسی کامل.   بعد فرستادمش مهد... سر یک هفته کلی شعر و جمله انگلیسی یاد گرفت... البته من خانه دارم