2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو راضی کنم خونرو عوض کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکس یه اخلاقایی داره.ولی اینکه یکم فاصله داری اتفاقا خوبه که هم مستقل تری هم راحت تر.شوهرت هم باید عین تو راضی باشه وقتی راضی نیست توگیرنده .بعد آخه قرارنیست بچه تو بقیه کمک کنن نگه داری خودت برنامه بریزبرابچت اسباب بازی کتاب داستان خمیربازی خونه سازی جورچین احساس میکنم یکمم تنبلی میخای راحت بشی از بچه داری

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
عزیزم اگه شوهرتم میگف بریم پایین مامانم بشینیم و مگه چقد زنده ایم از خانواده دور باشیم تو راضی میشدی ...

اخه فرق داره چون من همیشه خونم و اون اصلا خونه نیست بعد خانواده من فقط یه مامان و بابامن ک اصلا کاری ب ما ندارن همیشه میگن شما خوش باشید نیومدید پیش ماهم اشکال نداره ولی خانواده شوهرم خواهر مجرد و دخالت کن داره در حدی ک باباش اوایل ازدواج میگف بیا طبقه بالارو بسازم برات شوهرم قبول نمیکرد یه چیز میدونست ک میگفت نه دیگه

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️
خودخواهانه تصمیم نگیر.دلت میخواد شوهرتو تو خونه ای ببری که آرامش نداشته باشه؟ اگه از نبودن حیاط این ...

من بیشتر برا اینکه پیش خانوادم باشم گیر دادم ک بریم شهرک

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️
اخه فرق داره چون من همیشه خونم و اون اصلا خونه نیست بعد خانواده من فقط یه مامان و بابامن ک اصلا کاری ...

تو درست میگی و من تورو کاملا درک میکنم ولی مردا نمیگن که خانواده تو بهتر از خانواده منه هرچقدم خوب باشن متاسفانه😕

اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎
من بیشتر برا اینکه پیش خانوادم باشم گیر دادم ک بریم شهرک

اگه زندگیتو دوست داری گیر نده پس فردا تاپیک میزنی چه اشتباهز کردم اومدم اینجا زندگیم داره از هم میپاشه از ما گفتن

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
اخه فرق داره چون من همیشه خونم و اون اصلا خونه نیست بعد خانواده من فقط یه مامان و بابامن ک اصلا کاری ...

ببین همه چیز این چیزی که شما میگید نیست.

زندگی بالا و پایین داره. اومدی و دعواتون شد و صداتون رفت بالا. خب پدر مادرت میشنون ولی بهدا صدای آشتی کردن و محبتتون رو نمیشنون و این باعث دلخوری بیشترشون میشه.

یا هرجایی یا هرکاری بخوای بکنی بالاخره باید خبر بدی و خواه ناخواه حرف و توقع پیش میاد حتی اگر پدرمادرت فرشته باشند تو دلشون توقع پیش میاد