باکوچیکترین استرس دوباره شروع میشه آخه نمیشه ازهمه دورش کنم خب بابچه هایه همسن خودش بازی میکنه بحثش ...
کفش اهنین باید بپوشی......زمان میبره ولی ان شاالله خوب میشه....تمام تلاشتو بکن از هیجان استرس و عجله و ....همه رو دور کن....گفتار درمان به ما گفته بود کلا سرعت رو حذف کن...حتی به ما گفته بود با بچه اروم و شمرده حرف بزنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا به روی بچه نیار ...نگوچرا اینجوری حرف میزنی درست بگو.....خودت براش کتاب بخون قصه بگو خیلی اروم ...
نه اصلابه روش نمیارم ولی خب خودش طفلکی متوجه میشه میگه مامان چرامن اینطوری حرف میزنم دلم اتیش میگیره براش😭میگم خیلی خوب حرف میزنی منم کوچیک بودم بعضی وقتامثل توحرف میزدم ولی شمرده شمرده حرف زدم خودش خوب شد
نه اصلابه روش نمیارم ولی خب خودش طفلکی متوجه میشه میگه مامان چرامن اینطوری حرف میزنم دلم اتیش میگیره ...
میفهمم چی میگی....من چه شبهایی که بخاطر لکنت پسرم اشک نریختم....به خدا توکل کن...بعد هم حتما پیش یه روانشناس کودک خوب ببرو پیش گفتاردرمان برو حتما خوب میشه ان شاالله