2777
2789
عنوان

باطن زندگی خودتون رو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 35 پست
اخلاق خیلی مهمه .به نظرم خوشبختی .ان شالله خونه دار هم میشی به زودی 

دیگه ازمستاجری واضطرابش متنفرم

هرشب خواب میبینم صاحب خونه میگه پاشید

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  
این جمله رو قبول ندارم به وفور دیدم ادمایی که باطن و ظاهر زندگیشون جفتش با هم عالی بوده.

مسلمه همیشه زندگی خوب و عالی هم‌ هست . منظور من این نبود که کسانی که ظاهرشون خوبه قطعا واقعیتشون خرابه.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ظاهرزندگیتوباباطن زندگی بقیه مقایسه کنید     من شوهرم درجه ۱اخلاقی  اما خ ...

خیلیا شرایط تو رو دارن با این تفاوت که شوهرشون هم آشغاله ، حالا به نظرت تو خوشبختی یا اونا؟

خیلیا شرایط تو رو دارن با این تفاوت که شوهرشون هم آشغاله ، حالا به نظرت تو خوشبختی یا اونا؟

ازینکه زندگیموباپایین ترازخودم مقایسه کنم وبگم خدایامرسی که من مثل اونانیستم ارضای روحی نمیشم 

دلم می گیره...

یعنی من لایق شرایط بهترنیستم؟

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  
ازینکه زندگیموباپایین ترازخودم مقایسه کنم وبگم خدایامرسی که من مثل اونانیستم ارضای روحی نمیشم  ...

حتما لایق بهترین ها هستی عزیزم همینکه شوهرت خوبه یعنی خدا هواتو داشته برا بقیه چیزا هم یکم صبور باش کم کم درست میشه‌ واقعیت اینه که این روزا همه مشکل اقتصادی دارن تو تنها نیستی

حتما لایق بهترین ها هستی عزیزم همینکه شوهرت خوبه یعنی خدا هواتو داشته برا بقیه چیزا هم یکم صبور باش ...

والا فامیلمون دوتاشون 

۲۰۰تادوس پسرداشتن مدام باهاشون میرفتن شمال 

افتضاحححححح 

شوهرکردن لاکچری پولدارعالی

اگه بدبودکه اینهمه توخوشی نبودن 

بعددخترعموم که افتاب مهتاب ندیده بودومثل ماه بودشوهرش بهش خیانت کرددرنهایت فقر

عزیزم خوشبختی هرگزعادلانه تقسیم نمیشه

برای همینه گاهی حسرت می خوریم